Επικαιρότητα:

Ματίνα Παγώνη για Κόκοτα: «Γίνεται απεικονιστικός έλεγχος – Τα νεότερα για την υγεία του

09 Απρ. 2024 - 11:09 | Show Biz
Ματίνα Παγώνη για Κόκοτα: «Γίνεται απεικονιστικός έλεγχος – Τα νεότερα για την υγεία του

Η Ματίνα Παγώνη, μίλησε σήμερα 9/4 στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η ίδια, οι μέρες διασωλήνωσης είναι συγκεκριμένες για όλους τους ασθενείς και έπειτα οι γιατροί προβαίνουν στο επόμενο στάδιο.

Επίσης, είπε ότι έχουν γίνει δύο προσπάθειες αποσωλήνωσης του τραγουδιστή και δεν αναμένεται σύντομα να γίνει τρίτη.

«Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται πάρα πολύ. Πολλά τηλεφωνήματα και εμείς παίρνουμε πολλά μηνύματα. Όμως, ο κάθε άρρωστος μέσα στη μονάδα εντατικής θεραπείας, δίνει τον αγώνα του. Γι’ αυτό λοιπόν τα πράγματα που θα λέμε κάθε φορά δεν μπορούμε να τα πούμε, είναι προσωπικά δεδομένα», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη και συνέχισε:

«Αυτή τη στιγμή γίνεται απεικονιστικός έλεγχος και η ομάδα σιγά – σιγά θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις. Έχουν γίνει δύο απόπειρες αποσωλήνωσης. Προς το παρόν δεν θα γίνει μια τρίτη. Θα τελειώσει ο έλεγχος και θα αποφασίσει η ομάδα που τον παρακολουθεί, την επόμενη κίνηση. Ο κάθε οργανισμός, ο κάθε ασθενής είναι ξεχωριστός γι’ αυτό δεν υπάρχει γενικός κανόνας. Ανάλογα με το ιστορικό και την κλινική εξέλιξη, παίρνονται οι αποφάσεις από την ομάδα που τον παρακολουθεί. Υπάρχει ένα όρια διασωλήνωσης και όταν ξεπεραστεί, υπάρχει το επόμενο στάδιο. Οι μέρες διασωλήνωσης είναι συγκεκριμένες για όλους. Είναι μέχρι 12-14 μέρες».