Επικαιρότητα:

Chiara Ferragni: O πρώην σύζυγός της Fedez αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που χώρισαν

10 Απρ. 2024 - 20:40 | Show Biz
Chiara Ferragni: O πρώην σύζυγός της Fedez αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που χώρισαν

Ο χωρισμός της Chiara Ferragni από τον ράπερ Fedez έσκασε σαν «βόμβα», καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από πέντε χρόνια γάμου αλλά και την απόκτηση δυο παιδιών.

Ο Fedez ένα μήνα μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με το διαζύγιο που αναμένεται να πάρει με την Chiara Ferragni, ενώ αντέδρασε έντονα όταν ρωτήθηκε αν υπήρξε άπιστος σύζυγος.

Ο γνωστός ράπερ βρέθηκε στην εκπομπή «Belve» του Rai2, που μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης 9/4 και εξήγησε τι οδήγησε το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι στο τέλος του γάμου του.

Αρχικά, ο Fedez είπε: «Η Κιάρα κι εγώ περάσαμε πολλές δύσκολες στιγμές, μία από αυτές ήταν η ασθένειά μου. Ήταν τρία πολύ περίπλοκα χρόνια και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αντέξουμε».

Στην συνέχεια, αν και ήταν πρόθυμος να μιλήσει για την Chiara Ferragni, δεν θέλησε να φανερώσει τι στάθηκε ως αφορμή για να πάρουν απόφαση ότι θα χωρίσουν. Παρόλα αυτά, η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν η δικαστική διαμάχη της Ferragni επηρέασε το γάμο τους, ο Fedez απάντησε: «Ναι, ναι, ναι, ναι» αλλά διευκρίνισε: «Δεν είναι αυτός ο λόγος που χωρίσαμε».

Τέλος, ο Fedez σε όσους τον κατηγορούν για απιστία απάντησε: «Είναι για γέλια, μέχρι να παντρευτώ έλεγαν ότι είμαι γκέι, αλλά τώρα που χώρισα, μου αρέσουν οι γυναίκες; Εκπλήσσομαι με το πόσο ελαφρά τη καρδία το συζητάει ο κόσμος. Έτσι απλά, από το πουθενά. Όλοι νόμιζαν ότι θα ερχόμουν εδώ για να ασκήσω κριτική στη γυναίκα μου. Δεν είναι έτσι, είναι η μητέρα των παιδιών μου και θα είναι πάντα η πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή μου ό,τι κι αν συμβεί».

Πηγή: govastileto.gr