Επικαιρότητα:

Δημήτρης Κόκοτας: Ξεσπά η Σάντρα Βουτσά – Οι γιατροί δεν θέλουν να ξεκάνουν τον ασθενή

11 Απρ. 2024 - 11:40 | Show Biz
Δημήτρης Κόκοτας: Ξεσπά η Σάντρα Βουτσά – Οι γιατροί δεν θέλουν να ξεκάνουν τον ασθενή

Έξαλλη με τα όσα λέγονται για την κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα είναι η μάνατζερ και φίλη του Σάντρα Βουτσά, η οποία ξέσπασε ξανά on air με τα σχετικά δημοσιεύματα, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σήμερα (11.04.2024). 

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ μετά το έμφραγμα που υπέστη, με την κατάσταση της υγείας του να είναι σταθερά κρίσιμη. Η Σάντρα Βουτσά αντέδρασε έντονα στα δημοσιεύματα που θέλουν την υγεία του τραγουδιστή να χειροτερεύει «χωρίς να γνωρίζουν», όπως αναφέρει η ίδια. 

«Είναι αστείο πλέον, μάλλον τραγελαφικό το ότι βγαίνουν διάφοροι και λένε διάφορα υπονοώντας ότι οι γιατροί δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Αυτό είναι εξοργιστικό και τραγελαφικό», είπε η μάνατζερ του Δημήτρη Κόκοτα στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου

«Είναι δυνατόν; Οι γιατροί θέλουν να ξεκάνουν τον ασθενή; Το καλύτερο θέλουν», συνέχισε με εμφανώς ενοχλημένο ύφος.

«Ξαφνικά έχουν βρεθεί να έχουν έναν συγγενή μέσα στο Γεννηματάς, έναν μπατζανάκη, έναν αδερφό, μία ξαδέρφη και μαθαίνουν αυτά που δεν μαθαίνει η οικογένεια και εμείς» είπε καταλήγοντας η Σάντρα Βουτσά.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Κόκοτας ένιωσε αδιαθεσία το βράδυ της Πέμπτης 28 Μαρτίου 2024 κατά τη διάρκεια των προβών του J2US. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου διαπιστώθηκε πως υπέστη έμφραγμα και ανακοπή. 

Ο γιος του θρυλικού Σταμάτη Κόκοτα παραμένει σε καταστολή με τις εξελίξεις της υγείας του να προχωρούν με αργούς ρυθμούς.

πηγή: newsit.gr