Επικαιρότητα:

Μαριαγάπη Ξυπολιά: Έγινε η αφαίρεση δύο μέρες μετά τη διάγνωση, έγινε βιοψία και το γλιτώσαμε

26 Μαίου 2024 - 11:48 | Show Biz
Μαριαγάπη Ξυπολιά: Έγινε η αφαίρεση δύο μέρες μετά τη διάγνωση, έγινε βιοψία και το γλιτώσαμε

Οι επιπτώσεις του ήλιου στο δέρμα μας ήταν το βασικό θέμα στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας VITA» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη. Καλεσμένη ήταν η Μαριαγάπη Ξυπολιά, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, η οποία χρειάστηκε πρόσφατα να αφαιρέσει μία επικίνδυνη ελιά από την πλάτη της.

«Πήγα στον δερματολόγο μου, μου είπε “βγαίνει χθες”, φρίκαρα. Για άλλο πράγμα πήγα και αλλού κατέληξα. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλές ελιές. Πήγα για μια άλλη που φαινόταν λίγο επικίνδυνη.

Είχα ψάξει λιγάκι μόνη μου την επικινδυνότητα, είχα δει ότι κάποιες ελιές που είναι ανομοιόμορφες και άλλο χρώμα μπορεί να προκαλέσουν κάποιο θέμα. Έγινε η αφαίρεση δύο μέρες μετά τη διάγνωση και περίπου έναν μήνα μετά, μου λέει ο γιατρός ότι πάλι καλά που τη βγάλαμε. Έγινε βιοψία και το γλιτώσαμε», είπε η Μαριαγάπη Ξυπολιά.

Η δερματολόγος Ελένη Λάζου ανέφερε στην εκπομπή: «Δεν έχουμε εκπαιδευτεί να αντέχουμε περισσότερο τον ήλιο. Ο ήλιος είναι ο ίδιος και λίγο χειρότερος από ό,τι ήταν παλιά. Έχουν αλλάξει άλλα πράγματα όμως, ο πληθυσμός γηράσκει, έχει αλλάξει το lifestyle μας».

πηγή: zappit.gr