Επικαιρότητα:

Δάφνη Μπόκοτα: Έχω φάει τόσο ‘’ξύλο’’ που έχω μείνει στα άσχημα

23 Ιουν. 2024 - 10:48 | Show Biz
Δάφνη Μπόκοτα: Έχω φάει τόσο ‘’ξύλο’’ που έχω μείνει στα άσχημα

Η Δάφνη Μπόκοτα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας και μίλησε για την καλή και κακή κριτική που μπορεί να δεχτεί κανείς για τη δουλειά του ή τη ζωή του γενικότερα. 

Η δημοσιογράφος, παραδέχτηκε πως κατά τη διάρκεια της καριέρας της δέχτηκε έντονη κριτική αλλά δεν φοβήθηκε ποτέ να απαντήσει.

«Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από κριτική, η οποία ήταν άδικη. Μέσα ήμουν σμπαράλια και την επόμενη δεν έδειχνα τίποτα. Έχω ξενυχτήσει για μία κριτική, για το άδικο του πράγματος, για την Eurovision. Επειδή δεν είχε πει την λέξη ‘’τώρα’’ όταν άνοιξαν οι γραμμές, έγινε χαμός. Στην Ελλάδα έχουμε και αυτό το ‘’εγώ το κάνω καλύτερα’’, δεν σεβόμαστε ειδικότητες, μπορούμε να τα κάνουμε όλα. Έτσι, μειώνοντας τον άλλον νομίζεις πως θα ανέβεις εσύ. Η κριτική με επηρεάζει και σήμερα. Μου αρέσει αυτό γιατί κάποιες φορές μπορεί να σε βοηθήσει να βελτιωθείς», είπε και τόνισε ότι η ίδια δεν κριτικάρει ποτέ, αλλά αν συμβεί είναι για συγκεκριμένα πράγματα.

«Μπορείς να κριτικάρεις με κάποια ευγένεια. Τα τελευταία χρόνια γίνεται επιθετικά. Την μετράω πολύ την κριτική. Αγανακτώ αλλά την μετράω. Μπορεί να με διαλύσει αλλά θα συνεχίσω. Δεν είχα καλόπιστες κριτικές εγώ. Έχω φάει τόσο ‘’ξύλο’’ που έχω μείνει στα άσχημα. Ως μαμά ούτε εγώ κάνω πάντα καλόπιστες κριτικές».

Ο γιος της Δάφνης Μπόκοτα, Νίκος Κοσώνας, πρωταγωνιστεί στη «Γη της Ελιάς», και όπως είπε η περήφανη μαμά, η ίδια φιλτράρει το τι θα πει όταν του κάνει κριτική.

«Σε σχέση με εμένα, ο γιος μου δεν καταλαβαίνει τίποτα από την αρνητική κριτική. Την φιλτράρει πολύ πιο άνετα από εμένα. Ίσως επειδή είναι στη γενιά των social media. Δεν θα δώσει δεύτερη σκέψη» είπε η Δάφνη Μπόκοτα η οποία πρόσθεσε πως θεωρεί πως δικαιώθηκε στον κόσμο παρά την κριτική που της άσκησαν.

«Παρά τα όσα λέχθηκαν ή γράφτηκαν, εγώ έχω μία πολύ καλή σχέση με τον κόσμο. Και αυτό είναι η δική μου δικαίωση. Θεωρώ πως τα να αντιδράς με τον ίδιο τρόπο που το κάνει ο άλλος είναι λάθος».

«Πέρασα πολύ άσχημα από κριτικές που μου γινόντουσαν όταν ήμουν στην ΕΡΤ. Υπήρχε μία μεγάλη συζήτηση κάποτε για το πόσα βγάζει η Μπόκοτα από την Eurovision, όταν η Μπόκοτα έβγαζε τον μισθό της. Έγινε ένας χαμός, κάτι αθλιότητες. Ήταν πολύ δυσάρεστο. Θα ξαναέκανα Eurovision αλλά με προϋποθέσεις».

Η Δάφνη Μπόκοτα κατέληξε αποκαλύπτοντας πως έχει διαγράψει άτομα από τη ζωή της, και όταν το κάνει είναι οριστικό.

πηγή: gossip-tv.gr