Επικαιρότητα:

Τραϊάνα Ανανία: Σοκάρει με την εξομολόγηση για την παρενόχληση που δέχτηκε από ιερέα όταν ήταν μαθήτρια δημοτικού

10 Ιουλ. 2024 - 14:45 | Show Biz
Τραϊάνα Ανανία: Σοκάρει με την εξομολόγηση για την παρενόχληση που δέχτηκε από ιερέα όταν ήταν μαθήτρια δημοτικού

Η Τραϊάνα Ανανία προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, μιλώντας στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε μέσα σε όλα και τη σεξουαλική παρενόχλησε που δέχτηκε από έναν ιερέα στον οποίο είχε πάει να εξομολογηθεί όταν ακόμη ήταν μαθήτρια δημοτικού.

Συγκεκριμένα, η Τραϊάνα Ανανία είπε: «Στα πλαίσια μιας εξομολόγησης, εξομολόγησης κανονικής που πας κι εξομολογείσαι στον πάτερ, είχα βιώσει στύση από τον πάτερ. Δεν ήταν ακριβώς ο πάτερ του σχολείου αλλά της κοινότητας μέσα από το σχολείο που είχε προκύψει, είχα βιώσει αυτό. Πως τον λένε, δε θυμάμαι. Ποιος είναι, δε θυμάμαι, δε μπορώ να πω ποιος είναι, αλλά αυτό έχει γίνει.

Δεν ήμουν μέσα στο σχολείο όταν συνέβη αυτό, ήμουν σε μια δραστηριότητα του σχολείου. Ήταν κι αυτός εκεί και εξομολογούσε, πήγα να εξομολογηθώ. Του έλεγα τι νιώθω για τον Δημητράκη που είμαι ερωτευμένη, και μου έλεγε αυτός, “πες μου κι άλλα, πες μου κι άλλα”, και όταν μετά μου είπε, “έλα να σε εξομολογήσω” και μου έβαλε το ράσο πάνω από το κεφάλι μου, το πράγμα που ένιωσα δεν ήταν κανονικό. Έγινε αυτό. Ήμουν πέμπτη ή έκτη δημοτικού. Δε το είπα σε κανέναν τότε».

Δείτε το βίντεο:

@pod.gr ♬ πρωτότυπος ήχος - pod

Πηγή: govastileto.gr