Λάμπρος Κωνσταντάρας: Είναι ωραίο βάρος που φέρω το όνομα του παππού μου… Ακόμα και τώρα λένε πως ό, τι κάνω οφείλεται σ’ αυτό

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Είναι ωραίο βάρος που φέρω το όνομα του παππού μου… Ακόμα και τώρα λένε πως ό, τι κάνω οφείλεται σ’ αυτό

Για το βιβλίο στη μνήμη του παππού του, τον αείμνηστο ηθοποιό Λάμπρο Κωνσταντάρα, και -όχι μόνο- μίλησε ο εγγονός του Λάμπρος.

«Υπήρχε η μεγάλη βάση, το βιβλίο του πατέρα μου, και εκείνος έκανε την επιμέλεια, εμείς προσθέσαμε τα δικά μας κομμάτια. Θα κυκλοφορήσει και ένα λεύκωμα με φωτογραφίες. Έχω μάθει πολλά για τον παππού μου από φίλους του. Δεν πρόλαβα να ζήσω πολλά από τον παππού μου», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» του Mega.

Για το «βάρος» του ονόματός του ανέφερε: «Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο βάρος το να κουβαλώ το όνομα του παππού μου. Είμαι 45 ετών και ακόμη και σήμερα ό,τι κάνω λένε ότι οφείλεται σε αυτό. Το όνομά μου, είναι «δανεικό», δεν θα μπορέσει ποτέ να είναι δικό μου αποκλειστικά».

Για την παρουσίαση: «Δεν παίρνω μέσα μου τα σχόλια που ακούω. Δεν έχει νόημα να αγχωθείς για κάτι, γιατί δεν θα αλλάξει αυτό που είναι να γίνει. Ευχαριστώ όσους είπαν έναν καλό λόγο και όσους είπαν κακό λόγο, γιατί σημαίνει ότι το είδαν. Τα φώτα δεν τα πήρα πάνω μου γιατί δεν ήταν δικά μου. προσπάθησα κάνω το καλύτερο που μπορώ, για την εκπομπή, δεν είναι δική μου εκπομπή».

πηγή: topontiki.gr

Φωτογραφία της Χαρούλα Π.

Η Χαρούλα διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο του ψηφιακού περιεχομένου. Η γραφή της κινείται με άνεση ανάμεσα σε παράξενες ιστορίες που προκαλούν τη φαντασία, πρακτικά life hacks που απλουστεύουν την καθημερινότητα, αλλά και αναλύσεις για τις σχέσεις και την ψυχολογία.