Πράγματα που δεν έπρεπε να συμβαίνουν στο κρεβάτι!

06 Σεπ. 2013 - 12:40 | Σχέσεις

Πόσες φορές δεν έχεις εκνευριστεί από κάτι που συνέβη την ώρα που απλά προσπαθούσες να απολαύσεις το σεξ με τον σύντροφό σου; Σίγουρα σπαστικά πράγματα έχουν συμβεί σε όλους μας γι αυτό διάβασε τα παρακάτω και βρες αυτό που σε έχει κάνει να εκνευριστείς πιο πολύ!

Και δεν χτυπάει το τηλέφωνο…: Όταν η  Άννα Βίσση τραγουδούσε το συγκεκριμένο άσμα σίγουρα δεν είχε στο μυαλό της την συγκεκριμένη κατάσταση. Η μόνη ώρα που ΔΕΝ θες να χτυπήσει το τηλέφωνο είναι όταν κάνεις σεξ! Άντε και όταν ο ύπνος σε έχει πάρει μόλις πριν 5 λεπτά…

Λάθος όνομα: Εξαιρετικά δύσκολη και αμήχανη στιγμή όταν κάποιος ξεστομίσει διαφορετικό όνομα από αυτό του/της συντρόφου του. Και πώς να το καλύψεις μετά!

Αλλαγή στάσης: Είναι καλό να συμβαίνει καθώς προσδίδει μια κάποια ποικιλία στο σεξ αλλά είπαμε μην γίνεται και κάθε 5 δεύτερα. Όλα θέλουν τον χρόνο τους.

Να παριστάνεις κάποια άλλη: Εντάξει αν πρόκειται για παιχνίδι ρόλων κανένα πρόβλημα. Αν όχι όμως καλύτερα να είσαι ο εαυτός σου.

Να φύγεις αμέσως μετά το σεξ: Όσο κακό και να ήτανε προσπάθησε να αντέξεις λιγάκι έτσι για τον καφέ της παρηγοριάς…

Ξέχασες τα φιλιά: Σεξ χωρίς φιλί είναι δέντρο χωρίς κλαρί! Ίσα ίσα που τα φιλιά βοηθούν και μάλιστα πάρα πολύ!

Χωρίς λόγια: Καλό θα ήταν να χρησιμοποιείτε και οι δύο τα λόγια για να ανεβάσετε τη διάθεση ο ένας του άλλου και να φτάσετε εκεί που θέλετε πιο εύκολα…

Πίεση: Κανείς δεν πρέπει να πιέζει τον άλλον για κάτι που δεν θέλει να κάνει. Αν δεν το ευχαριστιούνται και οι δύο δεν πρόκειται για ολοκληρωμένο σεξ.

Άγχος: Κανονικά πρέπει να βγάλεις το άγχος εντελώς από την ζωή σου αλλά τουλάχιστον αν δεν μπορείς άφησέ το έξω από το δωμάτιο όταν πρόκειται να κάνεις σεξ.

Τσάντες, Ρούχα, Αξεσουάρ, Gino Perardi