Επικαιρότητα:

Τα μεγάλα και «αστεία» ψέματα που λένε οι άντρες στις γυναίκες

22 Οκτ. 2015 - 09:54 | Σχέσεις
Τα μεγάλα και «αστεία» ψέματα που λένε οι άντρες στις γυναίκες

Οι άντρες τείνουν να αποκρύπτουν ή να παραφουσκώνουν πληροφορίες, ώστε να τονώσουν την εικόνα τους και να μην αποκαλύψουν τυχόν αδυναμίες τους. Τα ψέματα όμως, παραμένουν ψέματα, όποιο σκοπό και αν εξυπηρετούν, και η κατ’ επανάληψη άσκησή τους, δεν κάνει καλό σε καμία σχέση.

Μερικές φορές όμως λένε τραγικά ψέματα, και δυστυχώς εμείς, παρόλο που κάθε φορά είναι τα ίδια, και παρόλο που ξέρουμε κατά βάθος ότι όντως αυτό που ακούμε είναι ψέμα, για κάποιο σκοτεινό και περίεργο λόγο τους πιστεύουμε...

Δε σε θέλω μόνο για σεξ  

Δυστυχώς σας αρέσει ή όχι το πρώτο πράγμα που σκέφτονται οι άνδρες όταν σας συναντούν είναι το σεξ...  Μετά σίγουρα μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα αλλά όταν οι άνδρες κάνουν τέτοιες δηλώσεις σίγουρα μόνο αυτό θέλουν, και σίγουρα δυστυχώς υπάρχουν γυναίκες που ακόμα πιστεύουν τη φράση αυτή. Διότι πάρτε το με τη λογική: Για ποιο λόγο να μπει στη διαδικασία, να σας πει κάτι τέτοιο, αν δε σας έχει προδιαθέσει η συμπεριφορά του; Και συνήθως, όταν οι πράξεις μιλούν, τα λόγια έρχονται σε δεύτερη μοίρα. 

Θα σου τηλεφωνήσω

Μα ποτέ όμως; Πρέπει να είναι μία αντρική αρρώστια η οποία τους ωθεί να το πουν, ενώ μπορούν πολύ απλά να... μην το πουν!  Συνήθως λένε, ότι δεν μπορούν να αντέξουν το βλέμμα απογοήτευσης όταν δεν το πουν. Ενώ αν το πουν και δεν το κάνουν, είναι τέλειο! 

Τώρα τελειώνω την μπίρα μου και έρχομαι

Ή «στο δρόμο είμαι», «έχω κολλήσει στην κίνηση», «κάνω ένα τσιγάρο κι έρχομαι». Όποια παραλλαγή κι αν επιλέξετε η πραγματικότητα είναι μία: Πάρτε σε DVD τους τρεις πρώτους κύκλους του Sex and the Citty γιατί θα περιμένετε πολύ....

Δεν είμαι σε φάση να κάνω σχέση αυτή την περίοδο 

Ας το ξεκαθαρίσουμε μία και καλή. «Δε θέλω να κάνω σχέση» σημαίνει σε ειλικρινή λόγο «Δε θέλω να κάνω σχέση μαζί σου». Αν του αρέσεις αρκετά για να δεσμευτεί συναισθηματικά, θα το κάνει σε όποια φάση και να είναι. Επίσης, εξίσου πιθανό είναι να έχει ήδη σχέση και να θεωρεί περιττό να στο αναφέρει. Η ατάκα αυτή σημαίνει πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει σεξ. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. 

Έχω σχέση αλλά δεν τα πάμε καλά και θέλω να χωρίσω

Αυτή η περίπτωση συνήθως συνοδεύεται από ατάκες του τύπου «Δεν έχω το κουράγιο να χωρίσω αν δεν βρω πρώτα κάτι άλλο», «είμαστε στα χωρίσματα αλλά παίρνει καιρό αυτή η διαδικασία», «Δε θέλω την πληγώσω γι’ αυτό της το φέρνω σιγά σιγά». Ατάκες που θα ‘πρεπε να σε ξενερώσουν πλήρως αλλά φυσικά, τον πιστεύεις και σε πιάνει το ψυχοπονιάρικο και θέλεις να προστατέψεις αυτό τον άτυχο σέξι γυμνασμένο μελαχρινό κούκλο και να τον στηρίξεις συναισθηματικά τώρα που είναι στα χωρίσματα, γιατί είναι αμαρτία ένα τέτοιο παιδί να υποφέρει. Δε θέλω σε σοκάρω αλλά περνάει μια χαρά με τη σχέση του και δεν έχει κανένα σκοπό να χωρίσει. Τουλάχιστον όχι για σένα. Γι’ άλλα πράγματα σε λιμπίζεται. 

 

 

 

govastileto