Χωρίσατε; Χωρίζει και το σπίτι σας αυτόματα

21 Σεπ. 2016 - 06:04 | Σχέσεις
Χωρίσατε; Χωρίζει και το σπίτι σας αυτόματα

Το διαζύγιο είναι σίγουρα μια δύσκολη κατάσταση για κάθε παιδί που το βιώνει, καθώς την επόμενη μέρα καλείται να ζήσει με τις αναμνήσεις και όλα όσα έβλεπε καθημερινά με τους γονείς του, μόνο που τώρα έμεινε ο ένας από τους δύο.
Με αυτήν τη σκέψη στο μυαλό η εταιρεία Stydio OBA και ο Omar Kbiri αποφάσισαν να δημιουργησουν μια πλωτή κατοικία με αποσπώμενα δωμάτια, που σε περίπτωση διαζυγίου μπορούν να αποκοπούν από το κεντρικό τμήμα και έτσι το υπόλοιπο σπίτι να μην θυμίζει σε κάτι την προηγούμενη κοινή ζωή των γονιών σε αυτό – όσο είναι δυνατόν βέβαια.

“Η κρεβατοκάμαρα για παράδειγμα που το ζευγάρι ήταν μαζί, μπορεί να απομακρυνθεί από τον κεντρικό σκελετό του σπιτιού και το ίδιο μπορεί να γίνει με το καθιστικό ή με όποιο άλλο δωμάτιο επιθυμεί ο χρήστης. Και μπορεί οι αναμνήσεις να μην χάνονται, ωστόσο όταν ένα παιδί δεν βλέπει κάθε μέρα τον χώρο με τα αντικείμενα που μοιράζονταν οι γονείς του μπορεί καλύτερα να αντιμετωίσει τον χωρισμό τους. Επιπλέον, το αποσπώμενο δωμάτιο δεν καταστρέφεται αλλά παραμένει παροπλισμένο σε περίπτωση που οι δύο γονείς τα ξαναβρούν και επανατοποθετηθεί στη θέση του…

Περισσότερα: Χωρίσατε; Χωρίζει και το σπίτι σας αυτόματα | E-Radio.gr Viral