Πώς θα διαπιστώσετε αν ο σύντροφός σας θα σας απατήσει

27 Σεπ. 2016 - 17:12 | Σχέσεις
Πώς θα διαπιστώσετε αν ο σύντροφός σας θα σας απατήσει
Συχνά, ακόμα και «στις καλύτερες οικογένειες», ο ένας σύντροφος ανησυχεί για το πόσο πιστό του είναι το έτερο μέλος της σχέσης.
 
Σύμφωνα με μελέτη, το παρελθόν της σχέσης και, ιδίως η έναρξή της, μπορεί να σας πει πολλά για το μέλλον της. Συγκεκριμένα, οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι αν η σχέση σας άρχισε με… απιστία από το έτερο μέλος της προς τον/την τότε σύντροφό του είναι πολύ πιθανόν να δείξει αντίστοιχες τάσεις και στην τρέχουσα σχέση.
 
Η μελέτη έδειξε ότι το 63% των ανδρών και το 54% των γυναικών βρίσκονται στην τρέχουσα σχέση τους επειδή ο σύντροφός τους, τους πήρε από την προηγούμενή τους σχέση. Παράλληλα, οι ερευνητές επισήμαναν ότι ο σύντροφος που έφυγε από προηγούμενη σχέση για την τρέχουσα είναι πολύ πιθανόν να «έχει τα μάτια ανοιχτά» για άλλες «ποιοτικές» επιλογές.
 
Ταυτόχρονα τα άτομα αυτά έχουν την τάση να επιδεικνύουν αδιαφορία, ναρκισσισμό και κακούς τρόπους, συμπεριφερόμενα ως «μεγάλα τρόπαια», ενώ φάνηκε ότι η πίστη τους στην τρέχουσα σχέση τους κάθε άλλο παρά ισχυρή είναι: αντιθέτως, με την πρώτη ευκαιρία, θα αναζητήσουν νέες σεξουαλικές περιπέτειες εκτός σχέσης.
 
Εν ολίγοις, ακόμα και για όσους δεν πιστεύουν στο κάρμα, αυτό δείχνει να έρχεται πάντα και να τους… τιμωρεί.