Τι λένε τα ζώδια για τον Απρίλιο 2017; Αισθηματικά, επαγγελματικά

01 Απρ. 2017 - 05:27 | Σχέσεις
Τι λένε τα ζώδια για τον Απρίλιο 2017; Αισθηματικά, επαγγελματικά

 Έφτασε ο Απρίλιος, πλησιάζει το Πάσχα. Πώς θα είναι τα πράγματα σε ερωτικά και επαγγελματικά; Τι υπόσχονται τα ζώδια σας;

ΚΡΙΟΣ
Ο Απρίλιος σε βρίσκει άκρως δυναμική και δημιουργική, γεγονός που σε βοηθάει σημαντικά να ανταπεξέλθεις στους ιλιγγιώδης ρυθμούς με τους οποίους εξελίσσονται τα πράγματα στη ζωή σου. Ο Ερμής που κινείται σε ορθή πορεία μέχρι τις 9 σε βάζεις υποχρεωτικά στη διαδικασία να δώσεις μάχη για να διατηρήσεις όσα έχεις κερδίσει με κόπο, αλλά και να διεκδικήσεις όσα αξίζεις και έχεις βάλει στόχο. Μην επιτρέψεις σε τρίτα άτομα να σε εκνευρίσουν και να σε κάνουν να το βάλεις κάτω. Ειδικότερα, ο κυβερνήτης σου Άρης στον Ταύρο μέχρι τις 22 και η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 15 θα σε κάνουν να αισθανθείς πολύ αδύναμη, οπότε πρέπει να παλέψεις πολύ να υπερνικήσεις όλα αυτά τα εμπόδια και τις δυσκολίες. Από τις 22 και μετά με τον κυβερνήτη σου να εισέρχεται στους Διδύμους και να σε επηρεάζει θετικά, η αυτοπεποίθησή σου θα εκτοξευθεί στα ύψη, ενώ παράλληλα θα είσαι όσο δραστήρια πρέπει προκειμένου να μην αφήσεις καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

Αισθηματικές
Εσύ που βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση, καλό θα ήταν από μέρους σου αυτόν τον μήνα να προσπαθήσεις να αποβάλλεις το άγχος της καθημερινότητας που σε έχει αποσυντονίσει και σε έχει απομονώσει από τα αγαπημένα σου άτομα. Άφησέ τα λοιπόν όλα στην άκρη και φρόντισε να βελτιώσεις τη σχέση σου με το σύντροφό σου καταρχήν και με φιλικά ή οικεία άτομα στη συνέχεια. Η Αφροδίτη από τις 15 του μήνα και μετά σε ορθή πορεία πρώτα στους Ιχθείς και μετά στο ζώδιό σου από τις 28, θα σε βοηθήσει να σκεφτείς πιο ώριμα ορισμένες προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου και να βρεις τρόπους να τις διορθώσεις. Αυτή η κίνηση θα εξυγιάνει τη σχέση σου και θα μπορέσεις στο εξής να είσαι ήρεμη και να απολαύσεις αυτό που έχεις. Μέχρι τέλος του μήνα ειδικότερα που δέχεσαι μεγαλύτερη εύνοια από τα άστρα, σχεδίασε πράγματα που θα αναθερμάνουν τη σχέση σου. Αν είσαι single, το πλανητικό σκηνικό του δεύτερου δεκαπενθήμερου θα σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνική, καθώς θα διευρύνεις σημαντικά τον κύκλο των γνωριμιών σου. Έχε τις κεραίες σου ανοιχτές, διότι ανάμεσα σε αυτές τις ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ίσως βρίσκεται ο έρωτας της ζωής σου.

Επαγγελματικές
Τις πρώτες μέρες του μήνα η συνεννόηση και η συνεργασία με τους συναδέλφους σου θα είναι άψογη, γεγονός που θα σου λύσει τα χέρια σε δυσκολίες και καθυστερήσεις που αντιμετώπιζες στη διαδικασία υλοποίησης των σχεδίων σου. Εκμεταλλεύσου όλο αυτό το θετικό κλίμα, ώστε να δρομολογήσεις όλα τα πλάνα και τις επιδιώξεις, που καιρό τώρα δίσταζες. Το δεύτερο μισό του Απριλίου φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτική στις κινήσεις και τις αποφάσεις σου, γιατί θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στην καριέρα σου. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, η αλήθεια είναι πως δεν είσαι και στην καλύτερή σου φάση. Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα πιεστείς για να διευθετήσεις παλιές οφειλές που σε βάραιναν. Έπειτα όμως, θα έχεις τη δυνατότητα να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων, ώστε να ξαναβρείς τις χαμένες σου ισορροπίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτός ο μήνας αναμένεται να επιφέρει σημαντικές ανακατατάξεις στην προσωπική σου ζωή κυρίως, αλλά και στα οικονομικά σου. Ο Ερμής που θα κινείται σε ορθή πορεία μέχρι τις 9 αλλά και ο Άρης στο ζώδιό σου μέχρι τις 22, θα συμβάλλουν πολύ, ώστε να είναι θετικές και υπέρ σου αυτές οι αλλαγές. Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τις 15 και μετά, θα είσαι σε θέση να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως και αυτό θα σε ανακουφίσει σε μεγάλο βαθμό. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις ευνοούνται, ενώ στις 26 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, η επικοινωνία σου με τους γύρω σου θα είναι άψογη. Γενικότερα, προσπάθησε να ακολουθείς ένα σωστό πρόγραμμα, ώστε και τις υποχρεώσεις σου να διευθετείς, αλλά κυρίως να βρίσκεις χρόνο να αποφορτίζεσαι από την όλη πίεση.

Αισθηματικές
Αυτός ο Απρίλιος θα χαρακτηρίζεται από διακυμάνσεις στα αισθηματικά σου, προκαλώντας σου κυκλοθυμικές αντιδράσεις. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα που η κυβερνήτης σου θα κινείται ανάδρομα, θα αποκαλυφθούν πράγματα σχετικά με το δεσμό σου που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Θα κυριαρχήσει ένταση, ενώ θα έχεις δυσκολίες κατανόησης και επικοινωνίας με το σύντροφό σου. Το δεύτερο μισό του μήνα τα πράγματα θα βελτιωθούν κάπως, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να συνεχίσεις να φέρεσαι ήρεμα και με διαλλακτικότητα. Ο Ήλιος στο ζώδιό σου από τις 20 και μετά σε επηρεάζει θετικά και βάζεις σε τάξη τα ζητήματα που καιρό τώρα σε απασχολούσαν. Single ή όχι, τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 26στο ζώδιο σου, οι συνθήκες στα ερωτικά σου γίνονται ιδανικές και θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις αξέχαστα.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα όλα βαίνουν καλώς και αυτό σε βοηθάει να δρομολογήσεις επιτέλους ιδέες και σκέψεις που καιρό τώρα σχεδίαζες. Με τον Ερμή να κινείται σε ορθή πορεία για το πρώτο δεκαήμερο και να σε ευνοεί, τόλμησε να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες και ρίσκα που θα σε πάνε ένα βήμα πιο κοντά στην κορυφή. Μεγάλη θα είναι γενικότερα η ηθική σου ικανοποίηση, αφού κάθε στόχος και επιδίωξή σου θα ολοκληρώνεται γρήγορα και με σχετική ευκολία. Ωστόσο, απόλαυσέ το τώρα που μπορείς και κάνε όσα περισσότερα πράγματα προλαβαίνεις, γιατί αργότερα η ανάδρομη πορεία του θα επιφέρει ανατροπή σκηνικού και θα χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά για να συνεχίσεις τις επιτυχίες. Φρόντισε λοιπόν να μην παρασυρθείς πολύ και να είσαι προσγειωμένη, ώστε να προσαρμόζεσαι στα νέα δεδομένα κάθε φορά και να κινείσαι ανάλογα. Μείνε πιστή στα σχέδιά σου και σύντομα θα ανταμειφθείς για όλες σου τις προσπάθειες. Τις ημέρες κοντά στην Νέα Σελήνη στις 26, τα οικονομικά σου θα σημειώσουν σημαντική άνοδο και θα μπορέσεις να κάνεις εκείνες τις αγορές που καιρό τώρα ήθελες και που θα σε χαροποιήσουν πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτόν το μήνα το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλείται από ζητήματα κυρίως οικογενειακής φύσεως. Με τον Ερμή να κινείται σε ορθή πορεία μέχρι τις 9, η εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σου αυξάνεται, ενώ η καλή επικοινωνία με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν, σε ωφελεί σημαντικά. Με την Αφροδίτη το δεύτερο μισό του μήνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία, μπορεί να ζεις μια ένταση, αλλά είναι ευχάριστη, γιατί επιτέλους δεν ζεις μονότονα. Στις 11 που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο Ζυγό, πάρε δυναμικά την κατάσταση της σχέσης σου στα χέρια σου και άλλαξε ό, τι δεν σε ικανοποιεί. Στον επαγγελματικό τομέα, σημειώνονται αρκετές θετικές ανατροπές και ιδιαίτερα από τις 22 του μήνα και μετά που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σου, οι συνθήκες είναι εξαιρετικά ευνοϊκές. Φρόντισε λοιπόν να μην αφήσεις λεπτομέρειες να σε πτοήσουν και να σε εκνευρίσουν, γιατί δεν αξίζει. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Ταύρο στις 26, συμβάλλει σημαντικά, ώστε να κάνεις ορισμένα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, αλλά και να ορθοποδήσεις στα οικονομικά σου.

Αισθηματικές
Η θέση της Αφροδίτης στους Ιχθείς από τις 3 μέχρι τις 28 -μέχρι τις 15 ανάδρομη- θα σου δώσει την απαραίτητη ώθηση να βάλεις τα πράγματα στη σχέση σου σε μια σειρά, προκειμένου να είσαι απόλυτα ικανοποιημένη. Σε γενικές γραμμές ο φετινός Απρίλιος θα κυλήσει ομαλά και αρμονικά, όσον αφορά στα αισθηματικά σου, καθώς θα έρθεις πολύ κοντά με τον αγαπημένο σου, ζώντας μοναδικές στιγμές αγάπης και τρυφερότητας. Ειδικότερα, το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα με τον Άρη να κινείται στο ζώδιό σου, η ερωτική σου διάθεση θα είναι στο ζενίθ της και θα μπεις σε νέα ερωτικά μονοπάτια. Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα λάβει χώρα στο Ζυγό την Μ. Τρίτη, κατόπιν συζήτησης με το ταίρι σου, θα καταφέρεις να διώξεις όλα τα μαύρα σύννεφα της σχέσης σου. Φρόντισε στο εξής να συνεχίσεις να είσαι ειλικρινής και να συζητάς ό, τι σε απασχολεί, ώστε να έχεις αυτό που θέλεις και που θα σε κάνει ευτυχισμένη. Αν βέβαια δεν έχεις βρει κάτι πιο μόνιμο, μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια, περιμένοντας να έρθουν όλα ουρανοκατέβατα. Έχεις την τύχη με το μέρος σου, οπότε τόλμησε να διεκδικήσεις με τόλμη αυτόν που θέλεις και χωρίς υπερβολές να κατακτήσεις την καρδιά του.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της εργασίας σου όλα φαίνεται να πηγαίνουν μια χαρά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, οπότε δεν χρειάζεται να σε αγχώνει ή να σε προβληματίζει κάτι. Τις πρώτες μέρες του Απριλίου, η άριστη σχέση σου και επικοινωνία με τους συνεργάτες σου, συμβάλλει σημαντικά στην επίλυση προβλημάτων που αντιμετώπιζες το τελευταίο διάστημα. Από τις 22 και μετά έρχεται και ο Άρης να σε επισκεφτεί και να σε βοηθήσει, ώστε να φέρεις σε πέρας τις επιδιώξεις σου. Εκμεταλλεύσου την εύνοια των άστρων για να δρομολογήσεις όλα σου τα πλάνα, καθώς έχεις όλες τις πιθανότητες με το μέρος σου να τα καταφέρεις. Τα οικονομικά σου κυμαίνονται σε σχετικά καλά επίπεδα, οπότε καλά θα κάνεις να παραμείνεις εγκρατής για να μπορέσεις να ανακάμψεις πλήρως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο φετινός Απρίλιος προβλέπεται άκρως αισιόδοξος και θετικός. Τις πρώτες του μέρες, με τον Ερμή σε ορθή πορεία μέχρι τις 9, σημειώνεις πολλές επιτυχίες και βλέπεις τα περισσότερα όνειρά σου να γίνονται πραγματικότητα. Σχετικά με την προσωπική σου ζωή, με τον Άρη να πορεύεται στον Ταύρο μέχρι τις 22, μπαίνεις σε μια περίοδο ευημερίας, με την ασυγκράτητη σεξουαλικότητά σου να σου προσφέρει μοναδικές στιγμές. Επίσης, ζητήματα επαγγελματικής φύσεως ευνοούνται, οπότε εκμεταλλεύσου το και κάνε εκ νέου προσπάθειες να υλοποιήσεις στόχους που δυσκολευόσουν παλιότερα. Από τις 15 του μήνα και μετά που η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία, μπαίνεις σε μια άκρως εποικοδομητική περίοδο και γίνεσαι απίστευτα δραστήρια. Από τις 20 του μήνα και μετά ο Πλούτωνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, φρόντισε να διαχειρίζεσαι πιο υπεύθυνα τα οικονομικά σου και να περιορίσεις την τάση σου για περιττές σπατάλες.

Αισθηματικές
Από τις πρώτες κιόλας μέρες του μήνα θα διαπιστώσεις ότι τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή θα είναι πολύ αισιόδοξα. Ο Άρης στον Ταύρο συμβάλλει πολύ σε αυτό, βγάζοντας το έντονο πάθος αλλά και την τρυφερότητά σου στην επιφάνεια. Αυτό είναι κάτι που συναρπάζει το σύντροφό σου και με την αντίστοιχη συμπεριφορά του, καταφέρνετε από κοινού να ανανεώσετε τη σχέση σας και να ερωτευτείτε εκ νέου. Από τις 15 του μήνα και μετά η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων -μέχρι τις 28 που θα επιστρέψει στον Κριό- και αυτό σε βοηθάει να βρεις το χρόνο που ήθελες, προκειμένου να οργανώσεις πράγματα που θα σε ξεκουράσουν και που θα αποτελέσουν ένα ευχάριστο διάλειμμα τόσο στη δική σου κουραστική καθημερινότητα, όσο και στου συντρόφου σου. Αν είσαι single, καλό θα ήταν να αλλάξεις τακτική και να γίνεις πιο εξωστρεφής. Βγες έξω και με θάρρος τόλμησε να πλησιάσεις αυτόν που σου έχει κλέψει το μυαλό και την καρδιά. Έχεις όλη την εύνοια των άστρων, οπότε μη φοβάσαι την αποτυχία.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της εργασίας σου, η σωστή τακτική σου και οι έξυπνες κινήσεις σου, σε έχουν φέρει στο επιθυμητό επίπεδο. Δεν έχει αφήσει καμία εκκρεμότητα και το έδαφος είναι στρωμένο, ώστε να δρομολογήσεις επιτέλους τα σχέδιά σου. Έχεις τόσα όνειρα και φιλοδοξίες, και με την τόση υπομονή και σκληρή προσπάθεια που έχεις κάνει, είναι καιρός να τα δεις να παίρνουν σάρκα και οστά. Οι αστρολογικές όψεις του μήνα σε επηρεάζουν θετικά, ώστε να τα καταφέρεις, οπότε μην αγχώνεσαι για τίποτα. Οι επαφές σου με άτομα που σε περιβάλουν, μπορούν να σε βοηθήσουν στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων σου. Η ηθική σου ικανοποίηση θα είναι μεγάλη, αφού οι ιδέες σου θα εντυπωσιάσουν τους ανωτέρους σου και θα σε εμπιστεύονται απόλυτα στο εξής. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, τα πράγματα είναι αρκετά καλά, ωστόσο στην πορεία θα προκύψουν απρόοπτα έξοδα που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και που θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα.Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Ταύρο, καλό θα ήταν να διευθετήσεις ζητήματα φορολογικά, νομικά ή ακίνητης περιουσίας, ώστε να απαλλαγείς από το άγχος που σου προκαλούν.

ΛΕΩΝ
Ο μήνας Απρίλιος έρχεται φέρνοντας εντάσεις και διαφωνίες με τα πολύ κοντινά σου άτομα, γεγονός που σε αποσυντονίζει και σε στενοχωρεί. Με τον Ερμή να κινείται σε ορθή πορεία μέχρι τις 9, ζητήματα επαγγελματικής φύσεως και συνεργασίας που μέχρι τώρα έβρισκαν εμπόδια, ευνοούνται, διευκολύνονται και προχωρούν. Βέβαια, η Πανσέληνος στις 11 στο Ζυγό θα προκαλέσει μια μικρή αναστάτωση, λόγω ανατρεπτικών εξελίξεων, αλλά μην επιτρέψεις να σε πάρει από κάτω και να βγεις από το πρόγραμμά σου. Με υπομονή και πάντα με γνώμονα τη λογική, θα μπορέσεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα -από τις 9 και μετά- καλό θα ήταν να μην αφήσεις υποχρεώσεις που θα προκύψουν άλυτες και προτίμησε να τις διευθετήσεις άμεσα. Ακόμη, φρόντισε να έχεις καλή σχέση με τα άτομα που ό, τι και να γίνει θα βρίσκονται στη ζωή σου, διότι δεν είναι υπέρ σου να έχεις εντάσεις στην καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή θα κυμαίνονται σε πολύ καλά επίπεδα το φετινό Απρίλιο. Εσύ που έχεις σταθερή σχέση, θα έχεις την εύνοια του Ερμή μέχρι τις 9 σε ορθή πορεία, ώστε να διώξεις από αυτή όλα τα μαύρα σύννεφα που δεν σε αφήνουν να είσαι καλά με τον αγαπημένο σου. Ειδικότερα από τις 15 του μήνα και μετά που η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από τους Ιχθείς, οι συνθήκες στη σχέση σου θα είναι ιδανικές και θα έχεις πολλές ευκαιρίες να περάσεις αξέχαστα. Αν από την άλλη βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, τα νέα για εσένα είναι ευχάριστα, αφού σύντομα ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον θα σε προσεγγίσει, δείχνοντάς σου τις αληθινές του προθέσεις για εσένα. Αν κινηθείς σωστά, όλο αυτό θα καταλήξει σε μια όμορφη σχέση. Η Νέα Σελήνη πάντως που θα πραγματοποιηθεί στις 26 στον Ταύρο σε δίνει όλες τις πιθανότητες να το πετύχεις αυτό.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα σημειώνεις σημαντική άνοδο. Ο Ερμής μέχρι τις 9 σε ευνοεί και σε βοηθάει να έχεις μια άριστη και άκρως αποδοτική συνεργασία με τους συναδέλφους σου. Έτσι, ζητήματα και σχέδια που κωλυσιεργούσαν και σε εκνεύριζαν, τώρα επιτέλους δρομολογούνται και θα φτάσεις στην επιτυχία που προσδοκούσες. Ο Άρης από τον Ταύρο μέχρι τις 22 σε κάνει εξαιρετικά δυναμική και παίρνεις πρωτοβουλίες για αλλαγές που θα εξασφαλίσουν την καριέρα σου. Τα οικονομικά σου, με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Ταύρο στις 20, μπαίνουν σε μια καλή περίοδο, όπου έχεις την άνεση πλέον να τακτοποιήσεις χρέη και εκκρεμότητες που σε βάραιναν. Καλό θα ήταν να μην επαναπαυθείς και να βρεις πηγές επιπλέον εσόδων, ώστε να είσαι σε ακόμη καλύτερη κατάσταση. Προς το τέλος του μήνα ειδικότερα, πρόσεχε πολύ, γιατί τυχόν ανοίγματα θα σε οδηγήσουν πάλι σε προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτός ο μήνας προβλέπεται αρκετά έντονος, δύσκολος και πιεστικός για σένα. Νιώθεις μεγάλη ανασφάλεια για τα οικονομικά σου και γενικότερα σε πανικοβάλλει η ιδέα ότι μπορεί να χάσεις όσα με κόπο έχεις κερδίσει. Από τις 9 του μήνα και μετά που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, όλα γύρω σου θα είναι αμφίρροπα και θα επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Φρόντισε να είσαι προετοιμασμένη και να μην πανικοβληθείς, γιατί έτσι ίσως όλα γίνουν χειρότερα. Από τις 15 και μετά που η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, το πρόγραμμά σου θα είναι πολύ φορτωμένο και οφείλεις να βρίσκεις χρόνο να ξεκουράζεσαι για να μην ξεπεράσεις τα όρια αντοχής σου. Με σωστή οργάνωση λοιπόν, θα διεκπεραιώνεις τις υποχρεώσεις σου, χωρίς πανικό και πίεση. Από τις 20 Απριλίου που ο Πλούτωνας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου, θα μπορέσεις να βάλεις μια τάξη στην προσωπική σου ζωή και αυτό θα σε κάνει να χαλαρώσεις αρκετά. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 26 στον Ταύρο, προσφέρει τη δυνατότητα για καινούριες ερωτικές περιπέτειες, αλλά και γνωριμίες με δυνατότητα εξέλιξης σε κάτι μονιμότερο.

Αισθηματικές
Αυτόν τη μήνα θα έρθεις πολύ κοντά με τον αγαπημένο σου, και ειδικά αν αφήσεις μακριά σας καθετί αρνητικό, θα περάσεις πολύ όμορφες και ρομαντικές στιγμές. Ο Άρης μέχρι τις 22 στον Ταύρο αυξάνει τρομερά την ερωτική σου διάθεση και τη φαντασία σου, ώστε έχοντας την ανάλογη ανταπόκριση από το ταίρι σου, να μπεις σε νέα ερωτικά μονοπάτια, άκρως συναρπαστικά και ευχάριστα. Όλο αυτό θα αναθερμάνει το κλίμα στη σχέση σου και θα μπορέσεις να αφήσεις πίσω οτιδήποτε άσχημο ή αρνητικό, απολαμβάνοντας αυτό που έχεις τώρα. Αν βέβαια δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, σταμάτα να μιζεριάζεις και να απελπίζεσαι. Εκμεταλλεύσου τις θετικές επιρροές της Νέας Σελήνης στον Ταύρο στις 26 και κάνε εσύ την πρώτη κίνηση, πλησιάζοντας αυτόν που σε ενδιαφέρει. Να είσαι σίγουρη ότι από αυτήν την πρωτοβουλία σου δεν θα βγεις καθόλου χαμένη.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της εργασίας σου, ο δυναμισμός και η ευφυΐα σου βρίσκονται στα ύψη, καθιστώντας τον Απρίλιο έναν εξαιρετικά εποικοδομητικό μήνα. Το γενικότερο κλίμα ευνοεί αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τις συνθήκες στη δουλειά σου, ώστε σε συνεργασία με έμπιστους συνεργάτες σου να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Το δεύτερο μισό του μήνα θα προκύψουν αξιόλογες προτάσεις, που αν μελετήσεις καλά και χειριστείς σωστά, θα αποβούν άκρως συμφέρουσες για το μέλλον σου. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη κατάσταση, οπότε κινήσου πιο συντηρητικά και συγκρατημένα. Από τις 20 και μετά που ο Ήλιος θα κινείται στον Ταύρο, φρόντισε να διευθετήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, για να πάψουν να σε αγχώνουν. Κάποιες προσπάθειες που έκανες να αυξήσεις το εισόδημά σου, ευοδώνονται και αυτό σε χαροποιεί πολύ.

ΖΥΓΟΣ
Αυτός ο μήνας θα κυριαρχείται από ανατροπές, αλλά και αρκετές δυσκολίες. Οι εξελίξεις θα κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και αυτό θα σε αποσυντονίσει πολύ και θα σε βγάλει από τη σειρά σου. Με τις επιρροές που δέχεσαι από την ανάδρομη κίνηση της κυβερνήτης σου μέχρι τις 15 αλλά και του Ερμή που θα ξεκινήσει ανάλογη πορεία στις 9, θα πρέπει να προσέξεις πολύ τον εαυτό σου και ειδικότερα την υγεία σου. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν και στον επαγγελματικό τομέα, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι σε επαγρύπνηση, ώστε να μην πέσεις σε παγίδες και να μην έρθεις σε ρήξη με συνεργάτες σου. Επίσης, φρόντισε να μελετήσεις προσεκτικά κάθε απόφαση που θα χρειαστεί να πάρεις, γιατί μπορεί να ελλοχεύουν κίνδυνοι. Σε γενικές γραμμές δηλαδή, το γενικότερο κλίμα αυτού του μήνα θα είναι ιδιαίτερα πιεστικό και με πάρα πολλά προβλήματα. Οπλίσου λοιπόν με ψυχραιμία, λογική και υπομονή και μην το βάζεις κάτω, γιατί στο τέλος θα καταφέρεις να συντονιστείς με τα νέα δεδομένα και να οργανωθείς εκ νέου. Σε ό, τι αφορά στη δουλειά σου, τόλμησε να διεκδικείς με αποφασιστικότητα όσα θέλεις και αξίζεις.Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα είναι πολύ καλύτερο από το πρώτο, οπότε έτσι θα αποφορτιστείς από όλα αυτά και θα μπεις σε τάξη.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή θα βελτιωθεί πολύ αυτόν το μήνα, καθώς θα καταφέρεις να ξεπεράσεις επιτέλους προβληματικές καταστάσεις που σε στενοχωρούσαν και σε κούραζαν. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στο ζώδιο σου στις 11 και θα σε κυριεύσουν έντονες ανασφάλειες, υποψίες και φόβοι για τις κινήσεις του συντρόφου σου. Η κυβερνήτης σου επιστρέφοντας σε κανονική πορεία στις 15, θα σε βοηθήσει να κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση μαζί του και να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη, ώστε να ξέρεις τι σου γίνεται και να ηρεμήσεις. Με τον Άρη να εισέρχεται στους Διδύμους στις 22, η καχυποψία σου θα μειωθεί στο ελάχιστο και θα κάνεις πράγματα ώστε να ανανεώσεις τη σχέση σου και να έρθεις ξανά κοντά με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι single, εκμεταλλεύσου την εύνοια των άστρων που δέχεσαι αυτό το μήνα, ώστε να πλησιάσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει, αφού σίγουρα θα βρεις την ανταπόκριση που περιμένεις.

Επαγγελματικές
Η ζωντάνια και η δημιουργικότητα που σε διακρίνουν το τελευταίο διάστημα, σε βοηθούν να κάνεις όλες εκείνες τις πολυπόθητες αλλαγές στο χώρο της εργασίας σου, που θα σου εξασφαλίσουν ευνοϊκότερες συνθήκες. Πιο αναλυτικά, θα βελτιώσεις πολύ τη σχέση σου με τους συνεργάτες σου, ώστε με καλή συνεννόηση να υλοποιείτε μαζί κοινά σας οράματα, και γενικότερα έχεις φτιάξει έτσι τα πράγματα που ό, τι κι αν βάλεις στο μυαλό σου, το πετυχαίνεις. Όλο αυτό σε ευχαριστεί και σου δίνει μεγάλη ηθική ικανοποίηση. Φρόντισε να μην επαναπαύεσαι στιγμή και να εκμεταλλεύεσαι κάθε ευκαιρία περεταίρω εξέλιξης, που σου παρουσιάζεται. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, φαίνεται να βρίσκεσαι σε μια καλή φάση, αλλά για να συνεχίσεις έτσι ή να αποκτήσεις περισσότερη άνεση, θα πρέπει να εξακολουθήσεις να ακολουθείς ένα πλάνο και να είσαι απόλυτα εγκρατής. Αρκετά ανυπολόγιστα έξοδα θα προκύψουν, οπότε αν επαναπαυθείς θα βρεθείς σε αδιέξοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτός ο μήνας θα είναι άκρως ανατρεπτικός για σένα, αφού πολλές θα είναι οι αλλαγές που θα σημειωθούν στη ζωή σου. Με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα μέχρι τις 15 αλλά και τον Ερμή να ξεκινά τη δική του ανάδρομη πορεία από τις 9 του μήνα και μετά, οι σχέσεις σου με τους γύρω σου θα είναι τεταμένες, με εντάσεις και διαφωνίες. Ιδιαίτερα στις 11 που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο Ζυγό, πρόσεχε πολύ τη συμπεριφορά σου, γιατί τυχόν υπερβολές και βεβιασμένες κινήσεις μπορεί να φέρουν αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις. Από τις 20 του μήνα και μετά που ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, προβλήματα και δυσκολίες θα παρουσιαστούν κυρίως στο χώρο της εργασίας σου, αλλά και της οικογένειάς σου. Και στους δύο τομείς θα χρειαστεί να δώσεις όλη σου την προσοχή και ενέργεια, ώστε να διευθετήσεις όλα τα ζητήματα που θα προκύψουν. Όπως είναι αναμενόμενο, η προσωπική σου ζωή έχει μπει σε δεύτερη μοίρα, με αποτέλεσμα να έχεις άλλο ένα κομμάτι της ζωής σου να σε απασχολεί έντονα.

Αισθηματικές
Από τις πρώτες κιόλας μέρες του μήνα, θα νιώσεις την ανάγκη αλλά και θα έχεις τη διάθεση να αφιερωθείς στη σχέση σου, κάνοντας ό, τι περνάει από το χέρι σου, προκειμένου να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις που υπάρχουν σε αυτή και να καλύψεις όλα τα κενά που έχουν δημιουργηθεί. Έτσι, θα έρθεις και πάλι κοντά με τον αγαπημένο σου και θα κάνετε από κοινού προσπάθειες να θέσετε νέα, πιο γερά θεμέλια στη σχέση σας. Γενικότερα τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή μπορεί να μην είναι δύσκολα, αλλά δεν θα μπορέσεις να έχεις και τα δεδομένα που ονειρευόσουν. Παρόλα αυτά, φρόντισε να παραμένεις κοντά με όσους υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον και σε κάνουν να νιώθεις καλά, διότι θα βοηθήσουν πολύ να κρατήσεις την ψυχολογία σου σε υψηλό επίπεδο. Αν από την άλλη ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, από τις 15 και μετά που η Αφροδίτη θα είναι σε ορθή πορεία και θα σε επηρεάζει θετικά, μην κλείνεσαι στο καβούκι σου και βγες έξω έστω και με το ζόρι, διότι έχεις πολλές πιθανότητες, ανάμεσα στους αξιόλογους ανθρώπους που θα γνωρίσεις, να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να παραμείνεις συγκεντρωμένη και να μην παρεκκλίνεις από την ορθή πορεία που έχεις χαράξει. Δεν πρέπει να αφήσεις τίποτα και κανένα να σταθεί εμπόδιο στους στόχους σου. Μόνο έτσι θα δεις τα οράματά σου να υλοποιούνται και θα ανταμειφθείς για τη σκληρή σου δουλειά. Ειδικότερα τις πρώτες ημέρες, προσπάθησε να είσαι πολύ προσεκτική και να μελετήσεις καλά κάθε σου σκέψη, πριν την κάνεις πράξη. Ακόμη και προτάσεις που μπορεί να προκύψουν θέλουν πολλή σκέψη, αφού μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνονται και να κρύβουν παγίδες. Φρόντισε να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους τους και να δεχτείς μόνο όταν είσαι απόλυτα σίγουρη για την κατάληξή τους. Έτσι, δεν κινδυνεύεις να βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Τα οικονομικά σου από την άλλη, δείχνουν να βελτιώνονται σημαντικά και όσο αδύνατο κι αν σου φαινόταν πριν, τώρα θα μπορέσεις να διευθετήσεις χρέη και υποχρεώσεις που σε άγχωναν τρομερά. Βάλε λοιπόν σε μια τάξη ό, τι εκκρεμούσε, αλλά μη επιχειρήσεις να κάνεις περεταίρω ανοίγματα και έξοδα, γιατί και πάλι θα βρεθείς σε αδιέξοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το φετινό Απρίλιο αναμένεται να είσαι εξαιρετικά δημιουργική σε ζητήματα που αφορούν στους περισσότερους τομείς της ζωής σου, ενώ παράλληλα θα βελτιώσεις σημαντικά τις σχέσεις σου με τους γύρω σου. Μπορεί να είσαι ακόμη αρκετά ευαίσθητη και ευάλωτη, λόγω της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης μέχρι τις 15 αλλά και του Κρόνου που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τις 6 και μετά στο ζώδιό σου, ωστόσο οφείλεις να είσαι σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα, ώστε να αξιοποιήσεις καθετί που θα εμφανιστεί στο δρόμο σου και μπορεί να σε ωφελήσει στο παρόν αλλά κυρίως στο μέλλον. Μέχρι τις 9 που ο Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία, τόλμησε να υποστηρίξεις τις ιδέες σου και να πείσεις τους γύρω σου ότι είναι σωστές, και θα δεις ότι στο τέλος θα βγεις αληθινή. Από τις 22 του μήνα και μετά που ο Άρης θα κινείται στους φιλικούς για εσένα Διδύμους, θα καταφέρεις να έχεις μια άψογη συνεργασία με τα άτομα του εργασιακού σου χώρου και αν συνεχίσεις τη σκληρή δουλειά, θα ανταμειφθείς στο έπακρο. Στις 26 που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, καλό θα ήταν να αποφύγεις ρίσκα, σε θέματα κυρίως οικονομικού χαρακτήρα, γιατί η τύχη δεν είναι με το μέρος σου και θα οδηγηθείς σε ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, θα είναι στα καλύτερά της. Ο Ερμής μέχρι τις 9 ορθόδρομος σε ευνοεί, ώστε να κάνεις το καλύτερο για τη σχέση σου, να την ανανεώσεις και κυρίως να θέσεις πιο γερά θεμέλια αυτή τη φορά. Θα αφήσεις στην άκρη μιζέριες και συνεχή παράπονα, που τόσο κούραζαν το σύντροφό σου και θα φτιάξεις τις συνθήκες έτσι, που και εσύ και εκείνος θα περνάτε όμορφα. Η επίσης ανάδρομη Αφροδίτη μέχρι τις 15, ενδεχομένως σε κάνει να νιώσεις εξουθενωμένη από την όλη πίεση που καιρό τώρα δέχεσαι, αλλά εσύ πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμη και να μην απελπίζεσαι. Όλο αυτό να είσαι σίγουρη ότι δεν θα κρατήσει πολύ, διότι πολύ σύντομα όλο το κλίμα θα αλλάξει, ενώ παράλληλα θα έρθεις πολύ κοντά με φιλικά ή οικογενειακά σου άτομα, από τα οποία είχες απομακρυνθεί λόγω των δυσκολιών που αντιμετώπιζες. Ο Άρης στους Διδύμους από τις 22 και μετά, η αύρα σου θα είναι τόσο ανανεωμένη, που θα σε κάνει ιδιαίτερα ελκυστική και θα σε βοηθήσει να διευρύνεις κατά πολύ τον κύκλο των γνωριμιών σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου όλα βαίνουν καλώς και επιτέλους θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις τα όνειρα και τις επιδιώξεις σου. Στο πρόγραμμά σου θα προστεθούν επιπλέον καθήκοντα και ευθύνες, αλλά αν παραμείνεις οργανωμένη, αυτό δεν θα σε αποσυντονίσει ούτε θα σε αγχώσει. Ξέρεις ότι έχεις πολλές ικανότητες και ταλέντα, οπότε αξιοποίησέ τα στο μέγιστο βαθμό, προκειμένου να δείξεις σε όλους την αξία σου και να εξελιχθείς στο αντικείμενό σου. Έχε τις κεραίες σου ανοιχτές, γιατί θα έρθουν στο προσκήνιο πολλές και άκρως κερδοφόρες προτάσεις. Όσον αφορά στη διαχείριση των οικονομικών σου, προσπάθησε να είσαι πιο υπεύθυνη και εγκρατής, ειδικότερα προς το τέλος του μήνα. Έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού, οπότε δεν έχεις περιθώρια για ανοίγματα και επιπόλαιες κινήσεις, Φτιάξε ένα πλάνο και τήρησέ το, προκειμένου σταδιακά να βρεις τις ισορροπίες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τις πρώτες μέρες αυτού του μήνα, το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλείται από εμπόδια που έχουν προκύψει και σε έχουν βγάλει από τη σειρά σου. Αργότερα όμως, και πιο συγκεκριμένα από τις 9 και μετά που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία, αυτό θα αλλάξει και οι γενικότερες συνθήκες της ζωής σου θα καλυτερεύσουν πολύ. Εκμεταλλεύσου το όλο αυτό τώρα που μπορείς, για να κάνεις πράγματα που μέχρι τώρα δυσκολευόσουν ή δίσταζες. Υπερασπίσου με κάθε τρόπο τις ιδέες σου και μην αφήσεις κανένα να σε επηρεάσει αρνητικά. Το δεύτερο μισό του μήνα που η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, βρες χρόνο να μελετήσεις νέα σχέδια και πλάνα στα επαγγελματικά σου. Τόλμησε να πάρεις ρίσκα και να θέσεις υψηλότερους στόχους αυτή τη φορά, αφού τα άστρα σε ευνοούν σημαντικά, ειδικά από τις 20 και μετά που και ο Ήλιος θα εισέλθει στο ζώδιο του Ταύρου.

Αισθηματικές
Από τις πρώτες κιόλας ημέρες του μήνα, θα νιώσεις την ανάγκη να αφιερωθείς στη σχέση σου και να βγάλεις την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου μέσα σε αυτή. Η ερωτική αλλά και τρυφερή σου διάθεση θα είναι στα ύψη, γεγονός που θα σε φέρει πιο κοντά στον αγαπημένο σου και θα αναζωπυρώσει τη φλόγα ανάμεσά σας. Πρόσεχε μόνο μην κάνεις λάθος κινήσεις παρασυρμένη από την υπερβολική σου ενέργεια και έχεις δυσάρεστα αποτελέσματα. Η Αφροδίτη θα κινείται στους Ιχθείς από τις 3 μέχρι τις 28 του μήνα, συμβάλλοντας στο να ξεκαθαρίσεις κάπως τα πράγματα που σε δυσαρεστούσαν στη σχέση σου. Από τις 15 και μετά που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, όλα θα μπουν σε τάξη και θα απαλλαγείς οριστικά από ό, τι παλιό σε στενοχωρούσε. Αυτό θα σε ανακουφίσει και θα σε βοηθήσει επιτέλους να χαλαρώσεις. Αν είσαι single, από τις 22 και μετά που ο Άρης θα εισέλθει στους Διδύμους θα σε επηρεάσει θετικά, ευνοώντας κοινωνικές συναναστροφές. Έχε λοιπόν τα μάτια σου ανοιχτά, διότι ανάμεσα στις διάφορες γνωριμίες που θα κάνεις, θα συναντήσεις τον άνθρωπο που έψαχνες και που θα σε κάνει ευτυχισμένη.

Επαγγελματικές
Όσον αφορά στη δουλειά σου, θα γίνεις πιο αποφασιστική, φροντίζοντας να απαλλαγείς μια και καλή από οτιδήποτε σε εμπόδισε ή σε δυσκόλευε. Έτσι, θα έχεις τη δυνατότητα να υλοποιήσεις στόχους και φιλοδοξίες που καιρό τώρα δεν μπορούσες λόγω των προβλημάτων. Αυτό θα σε κάνει πολύ χαρούμενη και θα σε γεμίσει όρεξη και αισιοδοξία για νέα, πιο δυναμικά ξεκινήματα. Ανάλογο θα είναι και το κλίμα στα οικονομικά σου, όπου επιτέλους θα βρουν ανταπόκριση οι προσπάθειές σου να αυξήσεις τα έσοδά σου και θα πάρεις τις βαθιές ανάσες που τόσο είχες ανάγκη. Φρόντισε τώρα που μπορείς, να τακτοποιήσεις παλιές οφειλές που σε ταλάνιζαν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα δεχθείς τόσο μεγάλη εύνοια, που θα ανακάμψεις πλήρως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτός ο μήνας φαίνεται να είναι εξαιρετικά ευνοϊκός για σένα, κυρίως σε ό, τι αφορά στην εργασία σου. Με τον Ερμή να κινείται σε ορθή πορεία μέχρι τις 9 και να σε επηρεάζει θετικά, θα καταφέρεις, μένοντας πιστή στις δυνάμεις σου, να φέρεις εις πέρας τους στόχους σου. Στις 11 που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στο Ζυγό, καλό θα ήταν να διαχειριστείς απόλυτα υπεύθυνα και πειθαρχημένα τα οικονομικά σου, γιατί κινδυνεύεις να χάσεις εντελώς τον έλεγχο. Ωστόσο, δεν πρέπει να παραμελείς τον εαυτό σου, οπότε μέσα σε όλα αυτά φρόντισε να βρίσκεις χρόνο για σένα και τις ανάγκες σου.Ο μήνας από τις 22 και μετά που ο Άρης θα εισέλθει στους φιλικούς για το ζώδιο σου Διδύμους, θα σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνική και δημοφιλή. Σχετικά με την προσωπική σου ζωή και τα συναισθήματά σου, τα πράγματα θα είναι κάπως μπερδεμένα. τουλάχιστον μέχρι τις 15 που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, αλλά με ψυχραιμία και σωστές κινήσεις, θα καλυτερεύσεις αισθητά την κατάσταση. Αν είσαι single, εκμεταλλεύσου την ανεξαρτησία σου και διοχέτευσε όλη την ενέργειά σου σε πράγματα και δραστηριότητες που όχι μόνο θα σε ευχαριστήσουν, αλλά και που θα σου φανούν χρήσιμα στο μέλλον.

Αισθηματικές
Η ερωτική σου ζωή τον Απρίλιο, θα κυμαίνεται σε πολύ ευχάριστα και ήρεμα επίπεδα. Οι αστρολογικές όψεις του μήνα φαίνεται πως σε ευνοούν πολύ και ιδιαίτερα με τον Ερμή μέχρι τις 9 σε ορθή πορεία, θα μπορέσεις να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με τους γύρω σου και να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Βέβαια, ο Άρης στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 22, θα φέρει αποκαλύψεις για τα άτομα που σε περιτριγυρίζουν, που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό και θα σε κάνουν πιο επιφυλακτική στο εξής. Η Αφροδίτη από τις 15 και μετά θα σου δώσει τη δυνατότητα να φτιάξεις τη σχέση σου κυρίως με το σύντροφό σου και έπειτα με την οικογένειά σου. Ακόμη, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 26 στον Ταύρο, θα εκτοξεύσει τον ερωτισμό σου στα ύψη και θα σε οδηγήσει σε νέες περιπέτειες με το ταίρι σου. Αν από την άλλη δεν έχεις βρει ακόμη τον άνθρωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένη, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια και φρόντισε να δραστηριοποιηθείς άμεσα. Ξέρεις τι θέλεις, οπότε μην αναλώνεσαι σε ανούσια φλερτ που δεν μπορούν να καταλήξουν πουθενά και επικεντρώσου σε ένα στόχο.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, όλες οι σκέψεις και οι προτάσεις σου θα βρουν μεγάλη ανταπόκριση, οπότε εύκολα θα τις υλοποιήσεις, ενώ παράλληλα θα αναγνωριστεί η αξία σου από τους ανωτέρους σου. Έχοντας σημαντικούς υποστηρικτές πλέον και μεγάλη αισιοδοξία, τόλμησε να κάνεις νέα ξεκινήματα που θα σε εξελίξουν περεταίρω. Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 11 στο Ζυγό καλό θα ήταν να είσαι πολύ προσεκτική σε τυχόν συναλλαγές. Ξέρεις ότι όσα υποστηρίζεις και επιδιώκεις είναι σωστά, οπότε μην συμβιβαστείς με προτάσεις άλλων που δεν σε ικανοποιούν και δεν σε βρίσκουν σύμφωνη. Μείνε πιστή στις απόψεις σου και διεκδίκησε όσα πιστεύεις και θέλεις, γιατί στο τέλος θα βγεις κερδισμένη. Τα οικονομικά σου από την άλλη, εξακολουθούν να σε ζορίζουν, λόγω πολλών εκκρεμοτήτων. Μείνε ψύχραιμη και οργανώσου σωστά. Βάλε άμεσα μια τάξη σε όλες τις υποχρεώσεις σου, φροντίζοντας να μην τις αφήνεις ξανά να μαζεύονται για τελευταία στιγμή. Σιγά-σιγά και με υπομονή θα καταφέρεις και πάλι να ορθοποδήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο φετινός Απρίλιος σου προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες, προκειμένου να πραγματοποιήσεις μεγάλα σου όνειρα και να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή, αλλά και τα επαγγελματικά σου. Μην ξεχνάς μόνο να αφιερώνεις και χρόνο στην οικογένειά σου, που τόσο σε έχει ανάγκη και που οφείλεις να βοηθάς. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 3 μέχρι τις 28 -σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 15- θα οργανώσεις εκ νέου την καθημερινότητά σου, αφού αλλάζουν κάποια δεδομένα, ενώ θα γίνεις και πολύ κοινωνική. Από τις 9 του μήνα και μετά που ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία, απόφυγε ρίσκα και γίνε άκρως επιφυλακτική με άτομα που έχεις γύρω σου και ίσως δεν σου δείχνουν τις αληθινές τους προθέσεις.

Αισθηματικές
Ο μήνας αυτός φέρνει μια περίοδο, όπου θα πρέπει να διορθώσεις ή να απαλλαγείς από οτιδήποτε άσχημο και αρνητικό, οπότε θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο και να οπλιστείς με ψυχραιμία και υπομονή. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να καλυτερεύσεις τη σχέση σου με το σύντροφό σου, αλλά κυρίως θα σε κάνει να αισθανθείς την ανάγκη να δώσεις προτεραιότητα στα θέλω σου. Βγάλε όλη σου την τρυφερότητα και το ρομαντισμό στην επιφάνεια, ώστε να πάρεις το ίδιο και από την πλευρά του συντρόφου σου και να περάσεις όμορφα αυτόν το μήνα. Αν είσαι single, τόλμησε να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα και να μιλήσεις ανοιχτά για τα αισθήματά σου προς αυτόν που σε ενδιαφέρει από το χώρο της εργασίας σου. Ειδικότερα το δεύτερο δεκαπενθήμερο που η γοητεία σου θα είναι πολύ έντονη, αναμφισβήτητα θα βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς. Οπότε έχεις κάθε πιθανότητα να οδηγηθείς σε μια ερωτική περιπέτεια που θα καταλήξει εύκολα σε σχέση, άρα μη διστάζεις στιγμή.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της εργασίας σου, όλα φαίνεται να κυλούν ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα προς αντιμετώπιση. Από το ξεκίνημα του μήνα, θα είσαι αρκετά δραστήρια και δυναμική, ώστε να διεκπεραιώσεις καθήκοντα κι ευθύνες, και να κάνεις νέα σχέδια. Η συνεργασία και η συνεννόηση με τα άτομα της δουλειάς σου θα είναι εξαιρετική, οπότε με ομαδικότητα και θέληση, θα πραγματοποιήσετε τα οράματά σας. Φρόντισε να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη καμία ευκαιρία που μπορεί να αποβεί ωφέλιμη και κερδοφόρα στο μέλλον. Ιδιαίτερα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα που η Αφροδίτη θα κινείται σε ορθή πορεία, μπορείς να κάνεις προσπάθειες να βρεις επιπλέον πηγές εσόδων, καθώς και να επιληφθείς γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων που σε πιέζουν. Με σωστό πρόγραμμα και πειθαρχεία, να είσαι σίγουρη πως θα βρεις και πάλι τις ισορροπίες σου.

Πηγή: tlife.gr