Επικαιρότητα:

Γλώσσα του σώματος: 10 σημάδια που αποκαλύπτουν ότι σε θέλει σαν τρελός

27 Σεπ. 2017 - 06:00 | Σχέσεις
Γλώσσα του σώματος: 10 σημάδια που αποκαλύπτουν ότι σε θέλει σαν τρελός

Ναι το έχουμε πει πολλές φορές: Όλα θα ήταν πιο απλά και εύκολα αν πραγματικά λέγαμε αυτά που θέλαμε και νιώθαμε. Παρόλα αυτά, η ζωή και η άτιμη η κοινωνία μας έχει σπρώξει σε μία… μυστικοπάθεια, σαν να φοβόμαστε να εκφραστούμε και να βροντοφωνάξουμε τα πραγματικά μας συναισθήματα. Αυτό που προσπαθώ να σου πω, είναι ότι μπορείς να καταλάβεις αν το αγόρι που ποθείς, σε ποθεί και εκείνο, και όλα αυτά χωρίς να πείτε κουβέντα! Φίλη μου, η γλώσσα του σώματος αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα και δεν κάνει ποτέ λάθος!

Χαμογελάει: Σύμφωνα με τους ερευνητές, ένας άντρας σταματάει να χαμογελάει-σαφώς χωρίς λόγο-περίπου στην ηλικία των 5. Οπότε, για να σου δείχνει τα δόντια και τα λακάκια του, πάει να πει ότι η παρουσία σου του δίνει χαρά και του φτιάχνει τη διάθεση.

 Επεξεργάζεται το πρόσωπό σου: Όχι τα μάτια σου, αλλά το πρόσωπό σου. Προσπαθεί να σε επεξεργαστεί και να απομνημονεύσει κάθε λεπτομέρεια του προσώπου σου πριν σε αποχωριστεί. Για να έχει κάτι να σκέφτεται το βράδυ που θα τον τρώει η μοναξιά.

 Παίρνει βαθιά ανάσα: Αμέσως μόλις σε εντοπίσει αναπνέει βαθιά σαν να έχει να αντιμετωπίσει μία πρόκληση. Κακά τα ψέματα, χρειάζεται κουράγιο για να είναι ψύχραιμος μαζί σου. Σε θέλει πολύ όπως καταλαβαίνεις.

 Σε αγγίζει: Και συγκεκριμένα στο γόνατο! Σύμφωνα με τους ειδικούς, το άγγιγμα στο γόνατο δεν είναι παρεξηγήσιμο και από την άλλη εξασφαλίζει και την απαραίτητη σωματική επαφή. Δεν εννοώ να είστε όρθιοι ο ένας μπροστά στον άλλο και εκείνος να σκύψει και να σου χαϊδέψει το γόνατο-είναι λίγο creepy το δίχως άλλο-αλλά το συγκεκριμένο ισχύει όταν για παράδειγμα κάθεστε κάπου αντικριστά.

Tον ενδιαφέρει η γνώμη σου: Κάθε φορά που λέει κάτι έξυπνο ή αστείο σε κοιτάζει για να… κόψει αντίδραση. Μετράει πολύ η γνώμη σου για εκείνον όπως φαίνεται.

Είναι νευρικός: Με λίγα λόγια υπάρχει πιθανότητα να φάει μία τούμπα, να σκοντάψει ή να ρίξει το ποτό του στον ανυποψίαστο διπλανό. Ο καημενούλης, έχει θολώσει από τον έρωτά του για σένα.

Βάζει τα χέρια του στην μέση του: Ξεκάθαρα το πιο άχαρο πράγμα πάνω μας είναι τα χέρια, τα οποία μπορούν να μετατραπούν σε εφιάλτη όταν νιώθουμε αμήχανα και δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε.

Γελάει με τα αστεία σου: Καλά είσαι κι εσύ τρομερή χωρατατζού, αλλά είναι δυνατόν να βρίσκει αστεία ακόμη και την μεγαλύτερη κρυάδα που μπορεί να πεις; Κι όμως, σε θέλει τόσο πολύ που ίσως καν να μην ακούει τι λες. Απλά γελάει για να σε κάνει χαρούμενη.

 Σε πλησιάζει: Όση ώρα εσύ μιλάς, εκείνος έρχεται όλο και πιο κοντά σου. Μέχρι που χωρίς να το καταλάβει, είναι σε τέτοια απόσταση που άνετα δίνατε και φιλί! Μα κοίτα κάτι πράγματα φοβερά!

 Αγγίζεται: Όχι μην με παρεξηγείς, δεν εννοώ πονηρά. Απλά σε περίπτωση που δε βάλει τα χέρια του στην μέση-σαν καραγκούνα ένα πράγμα-κάτι θα πρέπει να τα κάνει. Οπότε, αγγίζει τα μαλλιά, το λαιμό, το σβέρκο του. Οτιδήποτε για να διοχετεύει τη νευρικότητά του. What a cutie!

Πηγή: queen.gr