Επικαιρότητα:

Τι σημαίνουν τα σeξουαλικά όνειρα που βλέπεις;

07 Αυγ. 2019 - 04:17 | Σχέσεις
Τι σημαίνουν τα σeξουαλικά όνειρα που βλέπεις;

Tα όνειρα είναι κάτι που βλέπουμε όλοι, όμως κάποια όνειρα πολλές φορές σημαίνουν πολλά περισσότερα από όσα πιστεύετε.

Εντάξει αλλόκοτα όνειρα έχουμε δει όλοι, ενώ δεν είναι λίγοι όσοι βλέπουν πως κάνουν σeξ (μερικοί έχουν ακόμη και οpγασμούς στον ύπνο τους), είτε είναι μόνοι τους είτε σε σχέση.

Πολύ συχνά μάλιστα ένα μεγάλο ποσοστό ατόμων που βλέπει τέτοια όνειρα ξυπνά εντελώς μπερδεμένο ή συγκλονισμένο από το πρόσωπο με το οποίο "κοιμήθηκε" στο όνειρό του! Πράγματι θέλετε να κοιμηθείτε με αυτό το άτομο ή μήπως τρέχει κάτι άλλο στο μυαλό σας;

Η ψυχοθεραπεύτρια, σύμβουλος ζευγαριών και συγγραφέας Hilda Burke, εξηγεί ποια είναι τα πιο συνηθισμένα σeξουαλικά όνειρα και τι σημαίνουν πραγματικά.

"Κάποιες φορές τα όνειρά σου αφορούν τη δουλειά, τις διακοπές και αναβίωση μιας σχέσης του παρελθόντος, αλλά δεν είναι ασυνήθιστο αν και περίεργο όταν ονειρεύεσαι πως κάνεις σeξ. Μερικές φορές είναι με κάποιον που ποτέ δεν θα φανταζόσουν", λέει. 

Αφεντικό, μπερδευτήκαμε λίγο

Εάν έχετε ένα σeξουαλικό όνειρο με το αφεντικό σας για παράδειγμα η Hilda λέει ότι αυτό είναι πιθανό να σημαίνει πολύ περισσότερα για την καριέρα σας και όχι επειδή ενδιαφέρεστε για τον προϊστάμενό σας.

"Ίσως στην πραγματική ζωή σκέφτεστε να κάνετε ένα βήμα μπροστά στην δουλειά, και αυτό το όνειρο θα μπορούσε να είναι ο εαυτός σας που είναι πρόθυμος να αναρριχηθεί και να εξελιχτεί. Το αφεντικό σας μπορεί να συμβολίζει ότι είστε έτοιμοι για κάτι νέο".

Σ2ξ με κάποιον από το σχολείο / το παρελθόν σας

Κοιτάζετε πίσω στις όμορφες στιγμές που πέρασατε μαζί με ένα άτομο του παρελθόντος και κατά βάθος θα θέλατε να επιστρέψετε σε κάποια παρελθοντική κατάσταση! Το όνειρο μπορεί να προξενείται από κάποια πρόσφατη αλλαγή στα ερωτικά σας.

Δεν είναι αυτο που νομίζεις αγάπη μου

Αν βλέπετε πως κοιμάστε με κάποιον άγνωστο ενώ είστε σε σχέση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είστε δυσαρεστημένοι και θέλετε να κάνεις σeξ με άλλους ανθρώπους. "Είναι κάποιος που σας αρέσει στο γυμναστήριο; Αν είναι κάποιος που επιθυμείτε στην πραγματική ζωή, τότε θα μπορούσε να είναι κάτι που δεν χρειάζεται να κοιτάξετε - καθώς είναι καθαρή εκπλήρωση επιθυμίας. Αν είναι με ένα τυχαίο άτομο που δεν σκεφτήκατε ποτέ με σeξουαλικό τρόπο, τότε πρέπει να σκεφτείτε τι αντιπροσωπεύει αυτό το άτομο. "