Επικαιρότητα:

Τα 6 χαρακτηριστικά των ανθρώπων με διαίσθηση

04 Ιουλ. 2020 - 12:28 | Σχέσεις
Τα 6 χαρακτηριστικά των ανθρώπων με διαίσθηση

Αν οτιδήποτε έχει σχέση με μεταφυσικές ικανότητες σου φέρνει στο μυαλό τσιγγάνες που κοιτούν κρυστάλλινες σφαίρες, πάτα μία μικρή παύση. Αν έχεις διαίσθηση και δεν το έχεις καν συνειδητοποιήσει; Οι περισσότεροι από εμάς, ειδικά οι γυναίκες, έχουν το έμφυτο χάρισμα να διαισθάνονται πράγματα, ωστόσο πολλές το αγνοούν – σε πολλές περιπτώσεις παίζουν ρόλο και οι επιρροές που έχουν δεχτεί κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης τους.

Αυτά είναι μερικά χαρακτηριστικά όσων έχουν διαίσθηση. Εσύ έχεις;

1. Αντιλαμβάνεσαι τα συναισθήματα των άλλων.
Έχεις ιδιαίτερη ευαισθησία σε οτιδήποτε νιώθουν οι άλλοι άνθρωποι και πολλές φορές δεν μπορείς να προστατέψεις τον εαυτό σου από την ενέργεια των άλλων. Αυτό μπορεί να σε κάνει μοναχική, ακόμα κι αν σου αρέσουν οι άνθρωποι.

2. Έχεις «ζωντανά» όνειρα.
Θυμάσαι συχνά τα όνειρα σου και, συνήθως, με κάθε λεπτομέρεια. Κάποια από τα όνειρα σου ίσως έχουν γίνει πραγματικότητα, σα να μπορούσες να προβλέψεις το μέλλον, και αυτό μπορεί να σε τρομάζει, ειδικά αν ονειρεύτηκες ένα άσχημο αποτέλεσμα και έπειτα συνέβη.

3. Είσαι οξυδερκής.
Μπορεί να γνωρίσεις κάποιον που όλοι συμπαθούν αλλά κάτι μέσα σου, σου φωνάζει «μείνε μακριά!». Οι άλλοι, ίσως, σου λένε πως είσαι παρανοϊκή και η αλήθεια είναι πως… μπορεί να είσαι. Αλλά ίσως, πάλι, όχι.

5. Λαμβάνεις μηνύματα από άψυχα αντικείμενα
Μήπως ένιωσες ποτέ ότι ένα αντικείμενο… σου μιλάει; Ή είχες επικοινωνία με ένα δέντρο, σύννεφο ή κόσμημα;

6. Είσαι επιρρεπής σε εθισμούς.
Όταν έχεις διαίσθηση και δεν το γνωρίζεις, ίσως προσπαθείς να την «αποδυναμώσεις» πίνοντας πολύ αλκοόλ ή κάνοντας πολλά τσιγάρα ή ενδίδοντας σε εθιστικές συμπεριφορές που σε αποσυνδέουν από το ένστικτο σου.