Διακοπές με τον αγαπημένο σου: Βασικά tips που πρέπει να ακολουθήσεις για να παραμείνετε ερωτευμένοι!

13 Ιουλ. 2020 - 05:50 | Σχέσεις
Διακοπές με τον αγαπημένο σου: Βασικά tips που πρέπει να ακολουθήσεις για να παραμείνετε ερωτευμένοι!

Ετοιμάζεσαι για διακοπές με τον αγαπημένο σου; Δες ποια tips αξίζει να ακολουθήσεις ώστε να περάσετε υπέροχα και να γυρίσετε πίσω ευτυχισμένοι και αγαπημένοι.

#1. Συνειδητοποιήστε εξαρχής πόσο σημαντικό είναι να περνάτε χρόνο μαζί στις διακοπές σας αλλά και λίγο χρόνο χωριστά.

#2. Το γνωρίζουμε πως οι γυναίκες συνήθως θέλουμε να αποφασίζουμε για το τι θα κάνουμε στις διακοπές μας αλλά αν θέλεις να πάει καλά η σχέση σου θα πρέπει να ρωτάς και τη γνώμη του καλού σου.

#3. Προσπάθησε να είσαι υπομονετική και μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό. Είστε διακοπές και πρέπει να νιώσεις ότι ηρεμείς και ηρεμείτε παρέα.

#4. Τραβήξτε πολλές πολλές φωτογραφίες ώστε να έχετε υλικό να βλέπετε τους χειμερινούς μήνες που θα έρθουν.

#5. Αποφύγετε τα πολύ τουριστικά μέρη, μιλήστε με ντόπιους στο μέρος που βρίσκεστε και συμβουλευτείτε τους για το πού να πάτε.

#6. Αποκτήστε μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση και απολαύστε τον χρόνο σας μαζί. Θυμηθείτε ότι είναι πιθανόν να αργήσετε να πάτε ξανά διακοπές οπότε καλό είναι να τις απολαύσετε.

#7. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι στις διακοπές σας. Αν για παράδειγμα επισκεφτείτε ένα μέρος που σας αρέσει πολύ αλλάξτε τη διαμονή σας και μετακομίστε στο μέρος που σας αρέσει. Οι κανόνες είναι για να σπάνε.

#8. Ερωτευτείτε ο ένας τον άλλον ξανά από την αρχή. Κρατηθείτε πάντα από το χέρι, ανταλλάξτε χολιγουντιανά φιλιά και απολαύστε τον χρόνο που περνάτε μαζί κάνοντας σεξ ξανά και ξανά. Είστε σε διακοπές και αξίζει να το εκμεταλλευτείτε.

#9. Δοκιμάστε μια νέα εμπειρία! Κάντε κάποιο extreme sport για το οποίο θα μιλάτε συνέχεια τους επόμενους μήνες που θα έρθουν.

#10. Σε γενικές γραμμές ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ! Αυτό είναι το νόημα των διακοπών και αυτό πρέπει να κάνετε.

Πηγή: faysbook.gr