Δες τι σκέφτεται για σένα βάσει των λουλουδιών που σου προσφέρει

03 Ιαν. 2021 - 18:19 | Σχέσεις
Δες τι σκέφτεται για σένα βάσει των λουλουδιών που σου προσφέρει

Κι όμως, κάθε λουλούδι σημαίνει κάτι διαφορετικό. Για αυτό και εμείς ετοιμάσαμε μια λίστα με λουλούδια και τι σημασία τους για να ξέρεις τι σημαίνει το κάθε λουλούδι όταν σου το προσφέρει η σχέση σου.

Γαρίφαλα
Τα γαρίφαλα είναι τα πιο φτηνά λουλούδια σε ένα ανθοπωλείο αλλά μπορείς να τα βρεις σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις. Αν ο αγαπημένος σου σού προσφέρει γαρίφαλα σημαίνει είτε ότι αγόρασε ό,τι πιο φτηνό βρήκε ή ότι προτίμησε ένα λουλούδι που υπάρχει στην απόχρωση που αγαπάς περισσότερο. Όποιος και να είναι ο λόγος δείξε κατανόηση και προσπάθησε να του πεις με τρόπο ποια είναι τα αγαπημένα σου λουλούδια.

Τουλίπες
Οι τουλίπες είναι από τα πιο ωραία λουλούδια που υπάρχουν και αν ο αγαπημένος σου σού τα προσφέρει τότε σίγουρα σε θέλει πολύ και σε σκέφτεται συνέχεια. Θεωρείται ένα λουλούδι ιδανικό για δώρο ανάμεσα σε ζευγάρια και είναι πιο ξεχωριστό και από το τριαντάφυλλο.

Πεόνιες
Οι πεόνιες συμβολίζουν την καλή τύχη και είναι ένα λουλούδι που αγαπάνε οι πιο εκλεπτισμένοι άνθρωποι. Αν ο καλός σου σού φέρει πεόνιες σε εκτιμάει πολύ και εκτιμάει και το καλό σου γούστο.

Μαργαρίτες
Μπορεί οι μαργαρίτες να είναι πολύ girly λουλούδια αλλά συνήθως δεν υποδηλώνουν σοβαρή σχέση και γι’αυτό συνήθως προσφέρονται στην αρχή μιας σχέσης που τα πράγματα είναι ακόμα πιο αθώα και δεν έχουν σοβαρέψει πολύ.

Tριαντάφυλλα
Τα κόκκινα τριαντάφυλλα συμβολίζουν το πάθος και τον έρωτα και γι’αυτό θα σου τα δώσει κάποιος που νιώθει βαθιά συναισθήματα για εσένα.

Πηγή: faysbook.gr