Επικαιρότητα:

Πώς το ακατάστατο σπίτι σκοτώνει αργά και βασανιστικά την ερωτική σας ζωή

18 Μαρ. 2021 - 20:18 | Σχέσεις
Πώς το ακατάστατο σπίτι σκοτώνει αργά και βασανιστικά την ερωτική σας ζωή

Σκοπεύετε να οργανώσετε ένα ρομαντικό βράδυ στο σπίτι για εσάς και το άλλο σας μισό; Τότε πρέπει οπωσδήποτε να συμμαζέψετε.
Είτε είστε με τον σύζυγό σας ή θέλετε να μπορείτε να προσκαλέσετε αυτό το ξεχωριστό άτομο στο σπίτι σας ένα είναι το σίγουρο. Η ακαταστασία αποσυντονίζει τον εγκέφαλο, τόσο που δεν μπορεί πραγματικά να αφεθεί.

Πρώτα πράγματα πρώτα: Τι είναι η ακαταστασία; Η ακαταστασία τείνει να συσσωρεύεται σε επίπεδες επιφάνειες. Σκεφτείτε οτιδήποτε υπάρχει σε καρέκλες και πάγκους κουζίνας. Δρουν σχεδόν σαν μαγνήτες, προτρέποντάς σας να το κοιτάξετε.

Ένας σωρός από παπούτσια στην πόρτα. Δύο ρούχα που περιμένουν να διπλωθούν επάνω στο κρεβάτι. Στοίβες χαρτιών στο τραπέζι. 

 Η ακαταστασία όχι μόνο δεν κάνει ένα δωμάτιο γαλήνιο και φιλόξενο, στην πραγματικότητα, κάνει το αντίθετο και δημιουργεί σε πολλούς αρνητικά συναισθήματα. Νευρικότητα, αμηχανία ως και απέχθεια. Σύμφωνα με τους ερευνητές, η ύπαρξη πολλών αντικειμένων στον περίγυρο ενός ατόμου, αποδιοργανώνει τον εγκέφαλο του και τον δυσκολεύει στην εστίαση του. Η μελέτη διαπίστωσε, επίσης, ότι τα πολλά μαζεμένα πράγματα στο σπίτι, κάνουν τους ανθρώπους πιο ανικανοποίητους από τη ζωή τους.

Η ακαταστασία τραβάει την προσοχή σας και σας κάνει να εστιάζετε σε πράγματα που πρέπει να κάνετε, αντί να στρέφετε την προσοχή σας στον σύντροφό σας... Και δεν χρειάζεται να σας θυμίσουμε πως η ακαταστασία είναι ο νούμερο ένα λόγος καυγάδων σε ένα σπίτι, και από τους κορυφαίους της λίστας για διαζύγια.

eradio