Επικαιρότητα:

5 ξεκάθαρα σημάδια που δείχνουν ότι ο πρώην σύντροφός σου σε θέλει ακόμη

01 Μαίου 2024 - 18:27 | Σχέσεις
5 ξεκάθαρα σημάδια που δείχνουν ότι ο πρώην σύντροφός σου σε θέλει ακόμη

Ένα σύντομο αλλά απαραίτητο disclaimer: η επιστροφή ενός πρώην συντρόφου στη ζωή σου, μπορεί να είναι για καλό, μπορεί πάλι και όχι. Πριν αφήσεις οποιονδήποτε να επιστρέψει στη ζωή σου, σκέψου.

Σκέψου τι ήταν αυτό που σας οδήγησε στον χωρισμό αρχικά, όπως και αν τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά τώρα. Μπορεί να διαπιστώσεις ότι ο πρώην σύντροφός σου βρίσκεται σε διαφορετική φάση της ζωής σε σχέση με σένα, έχει μάθει από τα λάθη του ή ότι και οι 2 είστε πρόθυμοι να κάνετε ό,τι χρειάζεται, για να είστε καλύτεροι σύντροφοι.

Όποια κι αν είναι η περίπτωση, δεν είναι ποτέ κακή ιδέα να προχωρήσεις με προσοχή, εξετάζοντας τα σημάδια που μπορεί να δείχνουν ότι σε θέλει ακόμα.

Επιδιώκει επικοινωνία μαζί σου

Είναι επίσης καλό σημάδι, αν είναι εκείνος που ξεκινά όλη την επικοινωνία. Όπως και το ότι ανταποκρίνεται γρήγορα στα μηνύματά σου. Δείχνει ότι έχει πραγματικά επενδύσει στην επαφή σας.

Ο πρώην σύντροφός σου σε θέλει ακόμα, αν μοιράζεται τι συμβαίνει στη ζωή του

Στο ίδιο πνεύμα, εάν ο πρώην σύντροφός σου στέλνει μηνύματα μόνο επειδή είναι μόνος το βράδυ της Παρασκευής ή αν συζητάτε απλώς για τον καιρό ή τα τρέχοντα γεγονότα, μπορεί να μην σημαίνει τίποτα. Αλλά αν μιλάει για τη ζωή του – και την προσωπική – τότε είναι πιθανό να προσπαθεί να επανασυνδεθεί μαζί σου με ρομαντικό τρόπο.

Ενδιαφέρεται να μάθει για την ερωτική σου ζωή

Αν και είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις αν κάποιος είναι σε σχέση ή όχι, αν ο πρώην σου ενδιαφέρεται να αναζωπυρώσει τα πράγματα, μπορεί να συνεχίσει να κατευθύνει τη συζήτηση προς αυτή την κατεύθυνση ούτως ή άλλως. Επομένως, να είσαι σε επιφυλακή για ερωτήσεις σχετικά με ερωτικά ραντεβού, καθώς είναι σχεδόν πάντα ένα σημάδι ότι προσπαθεί να δει αν είσαι διαθέσιμη.

Προσπαθεί να σε κάνει να ζηλέψεις

Δημοσιεύει στα social media πράγματα από την προσωπική του ζωή με ραντεβού και φαινομενικά απευθύνεται σε σένα; Αν και δεν συμβαίνει πάντα, ένας πρώην μπορεί να κάνει δημόσια προσπάθεια για να δείξει ότι «έχει προχωρήσει», ενώ στην πραγματικότητα θέλει να επιστρέψεις.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, αναλογίσου το επίπεδο ωριμότητάς του. Τα παιχνίδια μυαλού και η ζήλια δεν έχουν θέση σε μια υγιή, σταθερή σχέση, οπότε αν ο μόνος τρόπος που μπορεί να τραβήξει την προσοχή σου είναι να σας κάνει να ζηλέψει, ίσως είναι καλύτερα να προχωρήσεις.

Ο πρώην σύντροφός σου δεν έχει πρόβλημα να αναγνωρίσει τα λάθη του

Ένα επίσης από τα σημάδια που δείχνουν ότι ένας πρώην σε θέλεις, είναι το ότι μπορεί να επικοινωνήσει και να αναλάβει την ευθύνη για τον ρόλο του στον χωρισμό σας, ως μέθοδο για να προχωρήσετε. Αλλά μπορεί επίσης να το κάνει αν σε εκτιμά και δεν θέλει να σε χάσει. Φυσικά εξαρτάται από σένα να ζυγίσεις πέρα από τις προθέσεις του και τις δικές σου πραγματικές επιθυμίες.

Πηγή: ladylike.gr