Επικαιρότητα:

Δεκαπέντε ενδείξεις ότι σε αγαπάει ο σύντροφός σου

22 Ιουν. 2024 - 10:54 | Σχέσεις
Δεκαπέντε ενδείξεις ότι σε αγαπάει ο σύντροφός σου

Πώς ξέρεις τι αισθάνεται για σένα ή αν σε αγαπάει ο σύντροφός σου; Διάβασε τα σημάδια, εμείς έχουμε καταλήξει σε αυτές τις 15 ενδείξεις ότι σε αγαπάει.

Θυμάται τι λες
Ένας άντρας που αγαπάει μια γυναίκα, πάντα θυμάται τί ακριβώς η ίδια λέει, ακόμα και μικρές ανόητες λεπτομέρειες. Πολύ απλά γιατί θέλει να ξέρει για σένα τα πάντα.

Είναι τζέντλεμαν
Κάποτε οι άντρες ήταν ευγενικοί με όλες τις γυναίκες. Ακόμα και στις μέρες μας ισχύει αυτό, σε ένα βαθμό. Αλλά η ευγένεια, η λεπτότητα και οι μικρές κινήσεις, όπως το να σου δώσει το παλτό του αν κρυώνεις, είναι μια ισχυρή ένδειξη ότι δεν έχει μάτια για καμία άλλη.

Θέλει να καλύπτει τις ανάγκες σου
Ένας άντρας που πραγματικά σε αγαπάει, πάντα θα βρει τρόπους να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη και για να εκφράσει την τρυφερότητά του, από το να σε σκεπάσει με μια κουβέρτα στον καναπέ που έχεις κουρνιάσει, από το να σου σερβίρει φαγητό ή απλά με το να πάει το αυτοκίνητο σου στο συνεργείο. Θέλει να είναι ο προστάτης και ο φύλακας άγγελός σου. Δεν είσαι μόνη σου, και στο δείχνει με κάθε ευκαιρία...

Είσαι πάντα μέρος του μεγάλου πλάνου της ζωής του
Μιλάει για το κοινό σας μέλλον, για όλα αυτά που θέλει να κάνετε μαζί, για όλα αυτά τα υπέροχα που σας περιμένουν. Και είναι υπέροχο. Ακόμα και αν το μόνο που μας ανήκει είναι το παρόν, είναι μαγικό να σχεδιάζετε ένα μέλλον, που ουσιαστικά κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να το ορίσει με απόλυτους όρους.

Σου κρατάει το χέρι ενστικτωδώς, σε αγγίζει με κάθε ευκαιρία
Γιατί απλά είσαι η συναισθηματική και η σωματική του προέκταση, είσαι ο άνθρωπός του...

Εκτιμάει την άποψή σου
Και δεν παίρνει καμία σημαντική απόφαση χωρίς να συζητήσει το θέμα που τον απασχολεί μαζί σου.

Χρησιμοποιεί το “εμείς” αντί για το “εγώ”
 Γιατί πλέον δεν υπάρχει ο εαυτός του. Είστε ομάδα. Είστε εσείς οι δύο, και μετά όλος ο κόσμος.

Το κεφάλαιο "φίλοι"
Όταν αισθάνεσαι ότι σε αγαπούν και σε σέβονται οι δικοί του άνθρωποι. Να ξέρεις πως για κάθε άνδρα είναι πολύ μεγάλο crash test, το πώς σε βλέπουν οι φίλοι του. Αν επιδιώκουν την κοινή σας παρέα, αν διαρκώς σε πειράζουν, τονίζοντάς σου ότι τον βλέπουν αλλαγμένο, τότε να ξέρεις ότι έχει βάλει και ο αγαπημένος σου το λιθαράκι του, μάλλον μιλώντας τους συνεχώς για σένα και για εσάς.

Είσαι ο τελευταίος άνθρωπος που μιλάει πριν κοιμηθεί, και ο πρώτος με το που ξυπνάει
Γιατί πολύ απλά είσαι η τελευταία του σκέψη, και η πρώτη του αναφορά με το που ανοίξει τα μάτια του.

Σε ενημερώνει, σε σέβεται, σε υπολογίζει
Ακόμα και για πράγματα που δεν σε αφορούν άμεσα. Επιθυμεί να τα μοιράζεται μαζί σου, όχι υπό την έννοια ότι θέλει να σου δίνει λογαριασμό, απλά υπό την έννοια ότι θέλει να είσαι γνώστης κάθε μικρής και μεγάλης λεπτομέρειας της ζωής του.

Προσπαθεί να γίνει αρεστός από τους φίλους και την οικογένειά σου
 Θέλει να σχηματίσουν καλή εικόνα για εκείνον, γιατί ξέρει πως η μεταξύ τους σχέση θα έχει αντίκτυπο και στη δική σας.

Δεν ξεχνάει τις ξεχωριστές σου μέρες
Τα γενέθλιά σου, μία σημαντική μέρα στη δουλειά, την ημέρα της εκδίκασης μιας υπόθεσης που σε αφορά. Οτιδήποτε έχει σημασία για σένα. Πλέον είναι εξίσου σημαντικό και για αυτόν...

Όταν μαλώνετε θα ζητήσει συγνώμη
Θα προσπαθήσει να γεφυρώσει τις διαφορές σας, θα προσπαθήσει να έρθει πιο κοντά σου. Οι άνδρες που αγαπάνε, μαλώνουν για να βγάλουν από τη μέση αυτά που τους χωρίζουν και για να έρθουν πιο κοντά με το έτερο ήμισυ, οι άλλοι απλά για να απομακρυνθούν από τη σχέση και ουσιαστικά να τη διαλύσουν.

Σε υπερασπίζεται και δίνει τη μάχη για σένα
Όταν σε αδικήσουν στη δουλειά,  θα σε στηρίξει για να βρεις το θάρρος να ορθώσεις το ανάστημά σου. Αν κάποιος δικός του σε κατηγορήσει άδικα θα σε υπερασπιστεί χωρίς όρους.

Έχει ένα χαμόγελο και ένα βλέμμα μόνο για σένα
 Το νιώθεις, το βλέπεις, το αισθάνεσαι. Ο τρόπος που χαμογελάει, και που σε κοιτάει είναι διαφορετικός και είναι μόνο για σένα.

πηγή: shape.gr