Επικαιρότητα:

Κάντε ένα παιδικό πάρτι στην αυλή

22 Οκτ. 2021 - 12:35 | Χρήσιμες συμβουλές
Κάντε ένα παιδικό πάρτι στην αυλή

Η πισίνα είναι το κερασάκι στην τούρτα σε κάθε υπαίθριο παιδικό πάρτι.
Δεν υπάρχει παιδί που να μην του αρέσει να παίζει με το νερό και η προετοιμασία τους δεν απαιτεί υπερβολική προσπάθεια. Η μόνη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη μιας κατάλληλης αυλής, τα υπόλοιπα αποκτώνται με καλή οργάνωση. Έτσι, μη διστάσετε να εκπλήξτε τα παιδιά με μια αξέχαστη εμπειρία στο νερό.

Η ηλιοθεραπεία στο σπίτι μπορεί να είναι ατελείωτη διασκέδαση. Βασικά χρειάζεστε πισίνα και παιχνίδια νερού. Η ποικιλία των φουσκωτών παιχνιδιών στο δίκτυο λιανικής είναι μεγάλη. Επίσης, τέτοια προϊόντα αποτελούν μια πρακτική αγορά επειδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το επόμενο πάρτι ή στη θάλασσα, σε ένα πικνίκ ή για παιχνίδι μια οποιαδήποτε ζεστή καλοκαιρινή μέρα.

Η πισίνα

Εάν δεν έχετε εγκατεστημένη μια κανονική πισίνα στην αυλή, η γρηγορότερη και ευκολότερη λύση είναι μια φουσκωτή πισίνα .Στην αγορά διατίθενται είδη διαφόρων μεγεθών και χωρητικότητας, τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν στον τόπο όπου θα χρησιμοποιηθούν. Επιπλέον, η φουσκωτή πισίνα μπορεί να αποθηκευτεί χωρίς προβλήματα και δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο. Ωστόσο, το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της είναι ότι είναι κατάλληλη για διασκεδαστικά παιχνίδια που ενισχύουν την υγεία των παιδιών, βελτιώνουν το συντονισμό και τις κινητικές τους δεξιότητες.


Φωτογραφία: Kidsbox

Το μέγεθος της ιδανικής πισίνας εξαρτάται από τον αριθμό των παιδιών και την ηλικία τους. Ορισμένα μοντέλα είναι κατάλληλα να αντέχουν περισσότερο βάρος από άλλα, με κάθε προϊόν να αναφέρει την επιτρεπόμενη χωρητικότητα. Κατά την επιλογή, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη το ύψος των μικρών, ώστε το πάρτι να είναι εγγυημένα πετυχημένο. Ορισμένες πισίνες πωλούνται σετ με φουσκωτή αντλία, αλλά αν λείπει, είναι καλή ιδέα να πάρετε μία.
Όσο μικρότερα είναι τα παιδιά, τόσο περισσότερο απολαμβάνουν τα χαρούμενα σχέδια των παιχνιδιών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα παιχνίδια νερού για παιδιά είναι πολύχρωμα, με εικόνες και αγαπημένους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι η ασφάλεια των παιδιών. Τα παιδικά προϊόντα συμμορφώνονται με τα παγκόσμια πρότυπα ποιότητας και εγγυώνται ασφάλεια κατά το παιχνίδι. Καταξιωμένοι κατασκευαστές δημιουργούν παιχνίδια νερού για συνθήκες σπιτιού, από υλικά υψηλής αντοχής, όπως PVC και πολυβινύλιο, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν επανειλημμένα, σε διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες και υψηλότερες θερμοκρασίες. Συνιστάται να κάνετε αγορές από λιανοπωλητές που έχουν άδεια να πωλούν επώνυμα προϊόντα.
Η μη παραδοσιακή προσέγγιση σε ένα πάρτι είναι επίσης σημαντική για διασκέδαση. Έτσι, εκτός από νερό, η φουσκωτή πισίνα μπορεί να γεμίσει με μικρές μπάλες, οι οποίες θα την κάνουν αυτόματα το νέο αγαπημένο μέρος για τρελά παιδικά παιχνίδια.

Φουσκωτά παιχνίδια
Στα παιδικά καταστήματα υπάρχει μεγάλη ποικιλία από στρώματα, ζώνες, πιστόλια νερού και κάθε είδους παιχνίδια, κατάλληλα για υγρό στοιχείο. Είναι εξαιρετικά πολύχρωμα και με δημιουργικά σχήματα - λουκουμάδες, ζώα, μονόκεροι, μια φέτα πίτσα και όλα τα σχετικά, που θα κάνουν το παιχνίδι στο νερό ακόμα πιο διασκεδαστικό.


Φωτογραφία: Kidsbox

Ο κατασκευαστής εγγυάται την ποιότητα και το προϊόν διαθέτει το απαραίτητο πιστοποιητικό, το οποίο είναι εμφανές στη συσκευασία. Αυτός είναι ένας δείκτης της ασφάλειας των υλικών, των χρωστικών και των συγκολλητικών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή.
Από την άλλη πλευρά, καλό είναι οι γονείς να εξοικειωθούν με τις οδηγίες χρήσης και να εξηγήσουν στα παιδιά τους τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα ασφαλές παιχνίδι. Ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες αφορά στις βαλβίδες των φουσκωτών παιχνιδιών.

Κανόνες για ένα ασφαλές «νεροπάρτι»
Στην πισίνα, το νερό δεν πρέπει να είναι πάνω από το ύψος των παιδιών, όταν είναι μικρότερα ή δεν μπορούν να κολυμπήσουν. Για απόλυτη ασφάλεια, το κατάλληλο επίπεδο βρίσκεται στο ύψος των ώμων.
Το νερό δεν είναι καλό να είναι πολύ κρύο ή πολύ ζεστό, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές θερμοκρασίες.
Τα παιδιά δεν πρέπει να αφήνονται χωρίς επίβλεψη από γονέα στην πισίνα.


Φωτογραφίες: Kidsbox

Το καλοκαίρι, η διασκέδαση στο νερό, κάτω από τον πιο ζεστό ήλιο, είναι επικίνδυνη. Μεταξύ 11:00 και 16:00 δεν είναι καλή ώρα για υπαίθρια παιχνίδια, εκτός αν υπάρχει σκιά.

Τα αντηλιακά προϊόντα δεν πρέπει να υποτιμώνται ακόμη και στην πισίνα. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε αδιάβροχα προϊόντα που είναι προσαρμοσμένα στο ευαίσθητο βρεφικό δέρμα.

Οι κανόνες υγιεινής στην πισίνα είναι επίσης σημαντικοί. Αφορούν κυρίως στην κατάλληλη ενδυμασία και στην αποτροπή της μόλυνσης του νερού με τρόφιμα και άλλα απόβλητα. Αυτό είναι απαραίτητο για την υγεία των παιδιών.