Παιδικά κρεβάτια Disney: Ιδανικά για την ομαλή μετάβαση από την κούνια στο κρεβάτι

26 Απρ. 2022 - 09:41 | Χρήσιμες συμβουλές
Παιδικά κρεβάτια Disney: Ιδανικά για την ομαλή μετάβαση από την κούνια στο κρεβάτι

Τα παιδικά κρεβάτια για νήπια της Disney είναι σχεδιασμένα ώστε να βοηθήσουν το μωρό σας να κάνει το επόμενο βήμα στον ύπνο χωρίς να αισθανθεί ανασφάλεια και δυσαρέσκεια.

Τα παιδικά κρεβάτια της Disney είναι σχεδιασμένα για παιδιά ηλικίας από 18 μηνών έως 4 ετών, είναι λίγο μεγαλύτερα από την κλασσική κούνια και συνήθως παίρνουν το ίδιο στρώμα.

Αν το παιδί σας είναι περίπου στην ηλικία των 18 μηνών κι έχει αρχίσει να συμπεριφέρεται μέσα στη κούνια του σαν τον Χουντίνι κάνοντας καθημερινές απόπειρες να δραπετεύσει από τα δεσμά του, ίσως έχει έρθει η ώρα για να κάνετε την μετάβαση σε ένα κρεβάτι για νήπια.

Παρακάτω θα σας παραθέσουμε τα βασικά πλεονεκτήματα των κρεβατιών για νήπια:

· Διαθέτουν πλευρικά προστατευτικά τα οποία προστατεύουν τα μικρά σας από πτώσεις μέσα στη νύχτα, 

· Είναι χαμηλά σε ύψος ώστε να διευκολύνουν τα παιδιά να ανεβοκατεβαίνουν σε αυτά,

· Παίρνουν το ίδιο περίπου στρώμα με την βρεφική κούνια κι έτσι δεν θα χρειαστεί να κάνετε επιπλέον έξοδα

· Λόγω διαστάσεων, βοηθούν τα παιδιά στην ομαλή μετάβαση από τη κούνια στο κρεβάτι, προστατεύοντας τα από το δυσάρεστο συναίσθημα της ανασφάλειας,

· Διατίθενται σε μια ποικιλία χαρούμενων σχεδίων και χρωμάτων που σίγουρα τα μικρούλια σας θα λατρέψουν. Ένα πραγματικό κόσμημα για το παιδικό δωμάτιο που θα τους δώσει το κίνητρο να θέλουν να πάνε για ύπνο.

Η Disney έχει δημιουργήσει μια υπέροχη σειρά από «νηπιακά» κρεβάτια σε ποικιλία εκπληκτικών σχεδίων για αγόρια και κορίτσια σύμφωνα πάντα με αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας.