Επικαιρότητα:

Ο κανόνας με τις 3 εξόδους που πρέπει να εφαρμόζεις πάντα όταν βγαίνεις

08 Μαίου 2022 - 12:47 | Χρήσιμες συμβουλές
Ο κανόνας με τις 3 εξόδους που πρέπει να εφαρμόζεις πάντα όταν βγαίνεις

Θες να βγεις , να διασκεδάσεις, να κάνεις τα ψώνια σου και να δεις τους φίλους σου ίσως πιο πολύ από ποτέ. Ακόμη και η πιο απλή έξοδος που θα κάνεις μερικές φορές χρειάζεται περισσότερη οργάνωση και μικρές λεπτομέρειες που ίσως δεν σου πάνε στο μυαλό.

Ήξερες για παράδειγμα ποιος είναι ο κανόνας με τις 3 εξόδους που πρέπει να εφαρμόζεις πάντα όταν βγαίνεις; Καλό είναι να τον γνωρίζεις. Ο κανόνας έχει ως εξής. Όπου κι αν πας, ειδικά όταν έχει αρκετό κόσμο, φρόντισε να εντοπίζεις εξόδους. Για παράδειγμα, πας σε ένα εμπορικό κέντρο. σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό, σε έναν άλλο κλειστό αλλά μεγάλο χώρο, βεβαιώσου ότι βλέπεις 3 εξόδους διαφυγής. Όσο περιμένεις να σε εξυπηρετήσουν ή να έρθει το βαγόνι ερεύνησε το χώρο με τα μάτια σου.

Ψάξε τόσο ώστε ακόμη κι αν υπάρχει μόνο μία πόρτα, να βρεις τουλάχιστον τρεις διαδρομές προς αυτήν. Και γιατί αυτό είναι τόσο σημαντικό; Γιατί πολύ απλά αν τυχόν συμβεί κάτι κακό, θα είναι πολύ αργά για να βρεις μια έξοδο μέσα στον πανικό. Αντίθετα, εάν τις αναζητήσεις και απομνημονεύσεις εγκαίρως τότε θα μπορείς να πας πολύ γρήγορα και με ασφάλεια προς τα εκεί.