Τι ζήτησε ο άνδρας και τον σκότωσε το τζίνι; Ο γρίφος που μόνο όσοι έχουν υψηλό IQ λύνουν

25 Μαίου 2022 - 19:12 | Χρήσιμες συμβουλές
Τι ζήτησε ο άνδρας και τον σκότωσε το τζίνι; Ο γρίφος που μόνο όσοι έχουν υψηλό IQ λύνουν

Δυο φίλοι αεροπόροι, ο Γιώργος και ο Κώστας, έχουν ένα τραγικό αεροπορικό δυστύχημα. Το αεροπλάνο τους πέφτει στην έρημο και οι δύο πιλότοι είναι οι μόνοι επιζήσαντες.

Προσπαθώντας να επιβιώσουν στην έρημο βρίσκουν ένα λυχνάρι και ο Γιώργος το τρίβει. Ένα τζίνι εμφανίζεται και δίνει τρεις ευχές στον Γιώργο που το έτριψε και μία ευχή στον Κώστα. Ο Κώστας έπρεπε να διαλέξει πρώτος και αμέσως ευχήθηκε «Θέλω να μου δώσεις τα διπλά απ’ ό,τι ζητήσει ο Γιώργος».

Ο Γιώργος έκανε την πρώτη του ευχή, ένα τσουβάλι με πανάκριβα πετράδια και σπάνιους θησαυρούς. Το τζίνι πραγματοποίησε την ευχή και έδωσε δύο τσουβάλια με θησαυρούς στον Κώστα.

Η δεύτερη ευχή του Γιώργου ήταν ένα αεροπλάνο έτοιμο για απογείωση, με έναν δεύτερο πιλότο. Το τζίνι αμέσως του το έδωσε και στον Κώστα έφερε δύο αεροπλάνα με δυο ακόμα πιλότους.

Ένα λεπτό μετά ο Κώστας ήταν νεκρός στην έρημο. Ο Γιώργος έφυγε με τα τρία αεροπλάνα και τα τρία σακιά με θησαυρούς.

Μπορείς να ανακαλύψεις ποια ήταν η τρίτη ευχή του Γιώργου; Πώς κατάφερε να επιβιώσει ενώ ο Κώστας πέθανε αμέσως;

Aπάντηση:

Ο Γιώργος ήξερε ότι ό,τι και αν ζητούσε ο Κώστας θα έπαιρνε τα διπλά οπότε ο μόνος τρόπος για να τα πάρει όλα αυτός ήταν ο Κώστας να πεθάνει. Έτσι ζήτησε από το τζίνι να τον αφήσει μισοπεθαμένο από το ξύλο και δίπλα του φάρμακα για να γίνει καλά. Ο Κώστας πέθανε παρότι είχε δίπλα του διπλά φάρμακα.

theplayboys.