Επικαιρότητα:

Λεκές από κρασί: Ο super εύκολος τρόπος να τον ξεφορτωθείς

26 Ιουλ. 2022 - 15:47 | Χρήσιμες συμβουλές
Λεκές από κρασί: Ο super εύκολος τρόπος να τον ξεφορτωθείς

Έχεις φορέσει το αγαπημένο σου, λευκό πουκάμισο, το τζιν που ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη και τα πιο sexy πέδιλα της συλλογής σου. Το φαγητό είναι έτοιμο και το πιο ρομαντικό σκηνικό έχει ήδη στηθεί από το απόγευμα, με τη βοήθεια της φίλης σου. Όλα είναι στην εντέλεια. Από στιγμή σε στιγμή περιμένεις το αγόρι σου να χτυπήσει το κουδούνι για να απολαύσετε το δείπνο σας.

 «Ας πιω ένα ποτήρι κρασάκι να χαλαρώσω λίγο», σκέφτεσαι από μέσα σου και ήδη ψάχνεις στο ντουλάπι για να βρεις εκείνο το μπουκάλι που σου είχαν φέρει δώρο (όχι αυτό που θα πιεις μετά). Το βρίσκεις. Η διαδικασία που ακολουθείς, γνωστή. Έχεις ανοίξει πολλές φορές κρασί, εξάλλου.

Πιάνεις, λοιπόν, το τιρμπουσόν, αφαιρείς με δεξιοτεχνία τον φελλό και εκεί που πας να σερβιριστείς, συμβαίνει το κακό που δεν ήθελες. Παραπάτησες φορώντας τα ψηλά σου πέδιλα, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο πουκάμισό σου κρασί και να δημιουργηθεί ένας ωραιότατος λεκές.

Σίγουρα τα νεύρα σου είναι πολλά, γιατί όλα έγιναν την πιο λάθος στιγμή. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να τα αφήσεις να σου χαλάσουν τη βραδιά. Γιατί, πρώτον, έχεις κι άλλο πουκάμισο να φορέσεις και να δείχνεις το ίδιο ερωτική και δεύτερον, μπορείς να ξεφορτωθείς τον λεκέ στο πι και φι. Ο Armen Adamjan που κρύβεται πίσω από τον λογαριασμό creative_explained (και στον οποίο η Jennifer Garner έχει αδυναμία όπως φαίνεται), έχει το πιο εύκολο hack που έψαχνες. Και δεν χρειάζεται καν πλυντήριο ή έστω τρίψιμο στη λεκάνη.

Το γάλα θα σε σώσει
Το μόνο που έχεις να κάνεις, λοιπόν, είναι να ζεστάνεις γάλα σε μία κατσαρόλα (τοποθετώντας το στο μάτι της κουζίνας ή στον φούρνο μικροκυμάτων). Έπειτα, βουτάς το λεκιασμένο σημείο της μπλούζας. Το αφήνεις να μουλιάσει για 10 λεπτά. Τι συμβαίνει μετά; Το κρασί θα αρχίσει να απορροφάται (κατά κάποιον τρόπο) από τα λιπαρά που έχει το γάλα και έτσι ο λεκές θα εξαφανιστεί σαν να μην συνέβη ποτέ. Μόλις ξεπλύνεις τη μπλούζα, δεν θα έχει μείνει το παραμικρό σημάδι.

Πηγή: ladylike.gr