Feng Shui: Προτάσεις του Φενγκ Σούι για να ζήσετε περισσότερο

25 Μαρ. 2023 - 20:34 | Χρήσιμες συμβουλές
Feng Shui: Προτάσεις του Φενγκ Σούι για να ζήσετε περισσότερο

Οι Κινέζοι πιστεύουν ότι δεν υπάρχει καλή τύχη χωρίς καλή υγεία και μεγάλη διάρκεια ζωής. Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το Φενγκ Σούι, εστιάζουν κυρίως στην ευημερία και την επιτυχία, οι έμπειροι ασκούμενοι του Φενγκ Σούι γνωρίζουν ότι χωρίς να δημιουργήσουμε καλό Φενγκ Σούι για υγεία και μακροζωία, όλες οι προσπάθειές μας για τον πλούτο και την επιτυχία στο Φενγκ Σούι θα είναι χάσιμο χρόνου. Για να απολαύσετε τη ζωή σας και όλα τα οφέλη που μπορεί να σας προσφέρει, πρέπει να είστε υγιείς και να ζήσετε πολύ. Ως εκ τούτου υπάρχουν κάποιες πολύ σημαντικές συμβουλές για το Feng Shui για υγεία και μακροζωία που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας.

Συμβουλή 1: Ξεπεράστε τα δηλητηριώδη βέλη που προέρχονται από το περιβάλλον σας

Το Sha Chi, που αναφέρεται επίσης ως βέλη με δηλητήριο Φενγκ Σούι , επιτίθεται στην ενέργεια που προέρχεται από αιχμηρές γωνίες στραμμένες στην μπροστινή σας πόρτα. Τα δηλητηριώδη βέλη μπορούν να αποδυναμώσουν την ενέργεια του σπιτιού σας και να καταστρέψουν την υγεία , την ειρήνη και την ευημερία ολόκληρης της οικογένειας. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να ξεπεράσετε όλα τα δηλητηριώδη βέλη! Βεβαιωθείτε ότι η κύρια πόρτα σας δεν χτυπιέται από κάτι αιχμηρό ή μυτερό, οτιδήποτε γωνιακό ή οτιδήποτε φαίνεται να είναι απειλητικό. Για να διαπιστώσετε εάν υπάρχουν δηλητηριώδη βέλη που βλάπτουν την εξώπορτά σας, σταθείτε στην μπροστινή πόρτα και κοιτάξτε έξω.
Πώς να ξεπεράσετε το Poison Arrow;
Στο Φενγκ Σούι, χρησιμοποιούμε τον καταστροφικό ή τον εξαντλητικό κύκλο των 5 στοιχείων για να ξεπεράσουμε το δηλητηριώδες βέλος. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να ελέγξετε μια πυξίδα για να βρείτε από ποια κατεύθυνση προέρχεται το δηλητηριώδες βέλος. Ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές για το Φενγκ Σούι για την εξώπορτά σας για το πώς να ξεπεράσετε τα δηλητηριώδη βέλη. Εάν το δηλητηριώδες βέλος έρχεται από το Νότο , τότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε το στοιχείο Νερό ή Γη για να καταστρέψετε την αρνητική του επιρροή. Για παράδειγμα, μπορείτε να εμφανίσετε ένα σιντριβάνι ή ένα κρύσταλλο.

Συμβουλή 2: Προσοχή στα δηλητηριώδη βέλη μέσα στο σπίτι

Θα πρέπει να γνωρίζετε τα δηλητηριώδη βέλη μέσα στο σπίτι και να βεβαιωθείτε ότι εσείς ή οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς σας δεν κοιμάστε ακριβώς κάτω από ακάλυπτες δοκούς, καθώς αυτά θα προκαλέσουν συχνές ασθένειες, πονοκεφάλους και αδυναμία να κοιμηθείτε ήρεμα.

Συμβουλή 3: Κοιμηθείτε με το κεφάλι στραμμένο προς την κατεύθυνση Tien Yi.

Καθένας από εμάς πρέπει να κοιμάται με το κεφάλι στραμμένο προς την κατεύθυνση της υγείας μας, Tien Yi . Η κατεύθυνση Tien Yi είναι η κατεύθυνση του Ουράνιου Γιατρού. Για να λάβετε την εξατομικευμένη σας κατεύθυνση Tien Yi , πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ημερομηνία γέννησής σας για να υπολογίσετε τον αριθμό της. Ο υπολογισμός αυτός δείχνει την κατεύθυνση της υγείας σας.

Συμβουλή 4: Βεβαιωθείτε ότι η κρεβατοκάμαρά σας δεν είναι γεμάτη

Είναι αδύνατο να δημιουργήσετε καλό Φενγκ Σούι για υγεία και μακροζωία αν η κρεβατοκάμαρά σας είναι ακατάστατη! Η καλή ενέργεια στην κρεβατοκάμαρά σας είναι απαραίτητη για καλή υγεία! Όταν κοιμόμαστε, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι όλη η ενέργεια που εισέρχεται στο σώμα μας μας συμπληρώνει και μας εμψυχώνει, είναι ευνοϊκή. Επομένως, είναι τόσο σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η κρεβατοκάμαρά σας δεν είναι γεμάτη.

Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν θύλακες πολύ κακής ενέργειας Γιν που προκαλούνται από τον άσχημο αέρα. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν γωνίες όπου έχετε αιώνιες σωρούς βρώμικων ρούχων. Είναι ζωτικής σημασίας να διατηρείτε την κρεβατοκάμαρα απαλλαγμένη από ακαταστασία και να φροντίζετε να καθαρίζετε και να λιάζετε τακτικά τα σεντόνια και τις μαξιλαροθήκες σας!