Τα 8 αντικείμενα, που πρέπει να έχετε πάντα στο μπάνιο σας, όταν έρχονται επισκέπτες

04 Απρ. 2023 - 09:13 | Χρήσιμες συμβουλές
Τα 8 αντικείμενα, που πρέπει να έχετε πάντα στο μπάνιο σας, όταν έρχονται επισκέπτες

Όταν έχουμε επισκέπτες, δείχνουμε το σπίτι και την φιλοξενία μας και το μπάνιο είναι το σημείο που κρίνονται πολλά πράγματα. Αν και πιθανότατα δεν θα μας κρίνουν τόσο αυστηρά όσο κρίνουμε εμείς οι ίδιοι τους εαυτούς μας, σίγουρα θέλουμε να είναι όλα εντάξει. Το μπάνιο είναι το μέρος όπου είναι πιο σημαντικό να βρουν οι επισκέπτες τις ανέσεις ενός καλά οργανωμένου σπιτιού. Δείτε λοιπόν, τι μπορείτε να έχετε στο μπάνιο όταν περιμένετε επισκέπτες.

8 αντικείμενα που πρέπει να έχετε πάντα στο μπάνιο σας, όταν έρχονται επισκέπτες

1. Αρωματικό σπρέι. 
Σε όλους μας έχουν πει ότι το άρωμα είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που προσέχουν οι άνθρωποι σε κάθε δωμάτιο και το μπάνιο δεν αποτελεί εξαίρεση. Δεν αρέσουν σε όλους τα κεριά και μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο πυρκαγιάς όταν τα αφήνουμε χωρίς επίβλεψη. Επιλέξτε ένα σπρέι δωματίου με ουδέτερο, φρέσκο ​​άρωμα, και αφήστε το εκεί όπου μπορούν να το χρησιμοποιήσουν οι επισκέπτες.

Αυτό θα βοηθήσει επίσης εάν έχουν αφήσει το μπάνιο σας να μυρίζει ​​μετά την επίσκεψή τους.

2. Προϊόντα γυναικείας υγιεινής.

Τα προϊόντα γυναικείας υγιεινής είναι μια πολύτιμη προσφορά που οι επισκέπτες μπορεί να χρειαστούν. Αφήστε κρεμασμένα κάποια τέτοια προϊόντα σε μία υφασμάτινη σακουλίτσα και έτσι δεν θα χρειαστεί να ανοίγουν τα ντουλάπια σας.

 
3. Πετσέτες για τα χέρια.

Κανείς δεν θέλει να στεγνώσει τα χέρια του σε μια μουσκεμένη πετσέτα που έχει χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά. Γι’ αυτό τοποθετήστε σε ένα δίσκο ή σε ένα καλάθι πολλές μίνι πετσέτες χεριών αντί για μία πετσέτα αν έχετε πολλούς καλεσμένους. Φροντίστε να έχετε ένα μικρό καλάθι ή κάδο για τις χρησιμοποιημένες πετσέτες.

4. Υγρό σαπούνι, κρέμα χεριών και απολυμαντικό.

Αποφεύγετε το σαπούνι ή τα διακοσμητικά σαπούνια, και επιλέξτε ένα υγρό σαπούνι χεριών και προσθέστε και την αντίστοιχη κρέμα χεριών ως έξτρα πινελιά φροντίδας.
Μην ξεχάσετε να έχετε και απολυμαντικό τζελ χεριών, το οποίο είναι πλέον βασικό και μερικοί άνθρωποι το αναζητούν από συνήθεια.

5. Έξτρα χαρτί υγείας.

Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε γιατί αυτό είναι σημαντικό. Για να μην χρειαστεί να ζητήσουν χαρτί υγείας οι καλεσμένοι σας, φροντίστε να κρατάτε μια στοίβα ρολά σε ένα ράφι ή σε ένα καλυμμένο καλάθι.

6. Ένα έμβολο τουαλέτας.

Οι επισκέπτες σίγουρα δεν θα θελήσουν να το ζητήσουν, αν το χρειαστούν, αναφέρει το bestlifeonline.com. Φροντίστε λοιπόν να είναι κάπου ορατό, όπως και το καθαριστικό λεκάνης τουαλέτας για να μην χρειαστεί να σας το πουν σε περίπτωση ατυχήματος.

7. Ένα μικρό σκαμπό αν οι επισκέπτες σας έχουν παιδιά.

Είναι εύκολο να ξεχάσετε τους μικρότερους καλεσμένους, αλλά οι γονείς τους θα σας εκτιμήσουν που είχατε ένα σκαμπό για τα παιδιά προκειμένου να χρησιμοποιήσουν εύκολα τον νεροχύτη.

8. Χαρτομάντηλα.

Ένα κουτί με μαλακά χαρτομάντιλα προσώπου εξυπηρετεί πολλές χρήσεις. Μπορεί να είναι προφανές, αλλά τα χαρτομάντηλα δεν είναι μόνο κατά την περίοδο των ιώσεων, καθώς χρησιμοποιούνται όλο τον χρόνο.

healthstories