Επικαιρότητα:

Οι 6 πιο φθηνές χώρες του κόσμου

18 Αυγ. 2014 - 18:05 | Ταξίδια

Για να ζήσετε σαν βασιλιάδες, κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, χωρίς να σας κοστίσει ο κούκος αηδόνι.

Βιετνάμ

Μπορεί να το χαρακτηρίζει η έλλειψη οργάνωσης, όμως  είναι από τους προορισμούς, που η φήμη τους έχει κάνει limit up τα τελευταία χρόνια. Είναι μια πανέμορφη χώρα, που είναι ό,τι πρέπει για χαμηλά βαλάντια, αφού είναι πάμφθηνη. Μπορείτε να περάσετε εξαίσιες διακοπές με 5 ευρώ την ημέρα, κι όλα αυτά τρώγοντας, πίνοντας και ζώντας μοναδικές στιγμές.

 

Ινδία

Έχει επιλογές για όλα τα βαλάντια, κι αν θέλετε να κάνετε χλιδάτες διακοπές, διανυκτερεύοντας στα καλύτερα ξενοδοχεία της Ινδίας, ίσως ξοδέψετε περίπου αυτά που θα δίνατε στο Ντουμπάι. Αν επιλέξετε όμως να διανυκτερεύσετε, όχι στο καλύτερο ξενοδοχείο της Ινδίας, αλλά σε ένα  ξενοδοχείο 4 αστέρων την ημέρα και να ζήσετε σαν ταξιδιώτης και όχι σαν τουρίστας θα δώσετε περί τα 15 ευρώ την ημέρα. Καθόλου άσχημα, δεν νομίζετε;

 

Βολιβία

Εδώ μπορείτε να βρείτε αξιοθέατα και μουσεία, που εντυπωσιάζουν και τον πιο «περίεργο» επισκέπτη και παράλληλα η Βολιβία έχει τα πιο value for money εστιατόρια στον κόσμο. Για να καταλάβετε τι εννοούμε θα σας δώσω ένα παράδειγμα: ένα μπουκάλι μπύρα Paceña  κοστίζει λιγότερο από 1 ευρώ, και το ίδιο κοστίζει και η τοπική τους σπεσιαλιτέ, που είναι μια σούπα από πατάτα. Αν μη τι άλλο εδώ δεν θα πεινάσετε!

 

Ουγγαρία

Η Βουδαπέστη, η πρωτεύουσα της Ουγγαρίας είναι μια πόλη, που θα χάσετε αν δεν ανακαλύψετε. Μια βδομάδα διακοπές εδώ θα σας κοστίσουν σίγουρα λιγότερο από ένα τριήμερο σε κάποιο από τα κοσμοπολίτικα ελληνικά νησιά. Αξίζει να την επισκεφθείτε, έστω για μια φορά στη ζωή σας.

 

Βουλγαρία

Επισκεφθείτε την πανέμορφη Βουλγαρία και με 20 ευρώ την ημέρα θα ζήσετε σαν βασιλιάδες. Θα μείνετε σε πολύ καλά ξενοδοχεία, θα δειπνήσετε σε κοσμοπολίτικα εστιατόρια και θα κάνετε και τα ψώνια σας. Διαθέτει ωραίες παραλίες και ήλιο, όπως και στη χώρα μας.


Σρι Λάνκα

Είναι ένας παράδεισος για εσάς που θέλετε να πείτε ότι τα χρήματα σας έπιασαν τόπο. Με λιγότερα από 25 ευρώ την ημέρα, θα κάνετε ένα απίστευτο ταξίδι, που θα θυμάστε σε όλη σας τη ζωή και πιστέψτε με, δεν θα σας λείψει τίποτε.