Η οργή της Νένας Χρονοπούλου για τις περικοπές στις ειδικές δαπάνες των παιδιών ΑμεΑ

20 Φεβ. 2017 - 08:52 | Ταξίδια
Η οργή της Νένας Χρονοπούλου για τις περικοπές στις ειδικές δαπάνες των παιδιών ΑμεΑ

Μετά τη συγκλονιστική ανάρτηση στο προσωπικό της ιστολόγιο, με τίτλο «Ο Τσίπρας ρίχνει στον Καιάδα τα παιδιά μας», η Νένα Χρονοπούλου δηλώνει ότι είναι έτοιμη να κινηθεί νομικά κατά του ΕΟΠΥΥ με συμπαραστάτες εκατοντάδες γονείς.

«Είμαι μητέρα ενός παιδιού ΑμεΑ, νοικοκυρά, ως οφείλω, τακτική μέχρι ψύχωσης, οργανωτική και αποτελεσματική με αποδείξεις (και μάλιστα πρόσφατες), αλλά και αγωνίστρια γιατί η ίδια η ζωή μου το επέβαλε. Ό,τι λέω το εννοώ και το κάνω πράξη υπεύθυνα και συνειδητά και όταν ακούω τον εθνικό ύμνο δακρύζω, γιατί είμαι Ελληνίδα χριστιανή ορθόδοξη», αναφέρει η ηθοποιός στην Espresso.

Η Νένα Χρονοπούλου εξαπολύει επίθεση και κατά του Πρωθυπουργού λέγοντας: «Πόσο φτηνά πούλησες την υγεία και την ελπίδα των παιδιών μας»;

Αναφορικά, με τον ΕΟΠΥΥ, η κ. Χρονοπούλου υποστηρίζει πως αν ο οργανισμός αποφασίσει να πληρώνει απευθείας τα θεραπευτήρια και όχι τους γονείς, η κίνηση αυτή θα αποτελεί καταστρατήγηση των συνταγματικών δικαιωμάτων των ασφαλιζόμενων και θα είναι υπόλογος απέναντι σε όλες τις οικογένειες με παιδιά ΑμεΑ.

«Εμείς δεν θα αφήσουμε αυτό το ισχυρό κομμάτι των δικαιωμάτων μας στα χέρια όλων αυτών που έχουν σκοπό να μας εξοντώσουν, γι' αυτό θα κινηθούμε νομικά εναντίον του ΕΟΠΥΥ και θα μπει κάθε κατεργάρης στο πάγκο του.Ποιους νομίζουν ότι κοροϊδεύουν», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.