Επικαιρότητα:

Ράνια Θρασκιά - Ανδρέας Φωτόπουλος: Γιατί αποφάσισαν να χωρίσουν

03 Αυγ. 2017 - 08:30 | Ταξίδια
Ράνια Θρασκιά - Ανδρέας Φωτόπουλος: Γιατί αποφάσισαν να χωρίσουν

Το διαζύγιο της Ράνιας Θρασκιά με τον Ανδρέα Φωτόπουλο έσκασε σαν “βόμβα” στην εγχώρια showbiz. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάιο του 2008 και έζησαν εννέα ολόκληρα χρόνια έγγαμου βίου και κοινής ζωής. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Διονύση και τον Κωνσταντίνο και σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους φαινόντουσαν απόλυτα ευτυχισμένοι. Παρόλα αυτά το ζευγάρι αποφάσισε διακριτικά να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Την έιδηση του χωρισμού έκανε γνωστή με ρεπορτάζ της η Σάσα Σταμάτη αλλά κανένας από τοςυ δύο δεν έχει πάρει θέση δημόσια. Παρόλο που η δημοσιογράφος τις τελευταίες μέρες έχει μοιραστεί κάποια συναισθήματά της μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Η Ράνια Θρασκιά, που έχει ήδη μετακομίσει σε νέο σπίτι με τα παιδιά της, αυτή την περίοδο κάνει τις διακοπές της στη Χαλκιδική προσπαθώντας να βρει τις ισορροπίες της. Την ηρεμία του αποζητά και ο Ανδρέας Φωτόπουλος αφού έχει κλείσει για έναν ολόκληρο μήνα, όπως διαβάζουμε στο Down Town, το οδοντιατρείο του στο Κολωνάκι. Ο οδοντίατρος κάνει έπειτα απο χρόνια διακοπές διαρκείας.

"Το πάλεψαν πολύ και με όλους τους τρόπους. Έχουν χωρίσει εδώ και τρεις μήνες. Χωρίες πολλές φωνές και εντάσεις. Πώς θα μπορούσαν άλλωστε, αφού και φια τους δύο απόλυτη προεραιότητα είναι η ηρεμία των παιδιών τους", δηλώνει στο περιοδικό άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού.

"Καταρχάς, ναι, ο χωρισμός τους είναι οριστικός. Προσπάθησαν πολύ και με όλους τους τρόπους προτού πάρουν τη μεγάλη απόφαση. Το τελευταίο διάστημα ο Ανδρέας είχε αφοσιωθεί στη δουλειά του. Αργούσε να γυρίσει τα βράδια στο σπίτι, δεν έδινε αρκετό χρόνο στη Ράνια, ενώ εκείνη παραπονιόταν και την ίδια στιγμή το μετάνιωνε. Οι εντάσεις και οι δύσκολες στιγμές ανάμεσά τους είχαν γίνει σχεδόν καθημερινότητα και οι δυο τους φοβήθηκαν ότι αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στα παιδιά, κάτι που κανείς από τους δύο δεν ήθελε, γι' αυτό συζήτησαν όσο πιο ψύχραιμα μπορούσαν και κατέληξαν στον χωρισμό” Αμέσως μετα την απόφαση, η Ράνια μάζεψε τα πράγματά της και μαζί με τα παιδιά εγκαταστάθηκαν σε άλλο σπίτι, αφήνοντας τον Ανδρέα πίσω μόνο του στο σπίτι των βορείων προαστίων”, συνεχίζει η ίδια πηγή.

Όσο για τον λόγο που οι δυο τους επέλεξαν να αποκαλύψουν σε κοντινούς τους ανθρώπους το χωρισμό; Φίλη της παρουσιάστριας αναφέρει στο Down Town: “Δεν ήθελα να πάρει περισσότερη έκταση το θέμα, γι' αυτό επέλεξαν το καλοκαίρι που δεν υπάρχουν εκπομπές να αναπαράγουν την είδηση.”