Επικαιρότητα:

30.000 γυναίκες βρίσκονται σε λίστα αναμονής για ένα μάλλινο πουλόβερ αξίας 120 ευρώ!

05 Δεκ. 2017 - 10:22 | Γυναίκα
30.000 γυναίκες βρίσκονται σε λίστα αναμονής για ένα μάλλινο πουλόβερ αξίας 120 ευρώ!

Όσο και να θέλουν να το αρνηθούν όσοι αντιπαθούν το κρύο ο χειμώνας έχει έρθει για τα καλά και τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει. Το θερμόμετρο αναμένεται να πέσει ακόμα περισσότερο στο επόμενο διάστημα και είναι πλέον επίσημα η ώρα να βγάλουμε από τις ντουλάπες τα πιο χοντρά μας μάλλινα - πουλόβερ ή ζακέτες. 

Έτσι κι αλλιώς, οι έρευνες το επιβεβαιώνουν. Το πουλόβερ είναι το πιο δημοφιλές ρούχο στις μηχανές αναζήτησης όλου του κόσμου αυτή τη στιγμή με μία συγκεκριμένη μπλούζα να έχει την πρώτη και καλύτερη θέση ανάμεσα στα μάλλινα items τα οποία έχουν προκαλέσει φρενίτιδα στους καταναλωτές.

Ο λόγος για μία μάλλινη ζακέτα της οικονομικής εταιρίας Sézane η οποία έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση της τον Σεπτέμβριο, εξαντλήθηκε, επανακυκλοφόρησε, ξαναεξαντλήθηκε και τώρα 30.000 γυναίκες ζητούν με πείσμα την επανακυκλοφορία της μπαίνοντας σε μία τεράστια λίστα αναμονής για να την αποκτήσουν. 

Το συγκεκριμένο Barry Jumper πουλόβερ κυκλοφορεί σε 4 διαφορετικά χρώματα (μαύρο, γκρι, μπεζ και ροζ) και κοστίζει 120 ευρώ, τιμή όχι υπερβολική αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι είναι φτιαγμένο από κασμίρ. 

Η εταιρία έχει ήδη υποκύψει στις απαιτήσεις του κοινού (και γιατί όχι άλλωστε;) και έχει ανακοινώσει ότι θα επαναλανσάρει τη ζακέτα μέσα στις επόμενες μέρες στο διαδικτυακό της κατάστημα. Όσο για την τεράστια λίστα των 30.000 ανθρώπων; Όσοι είναι τυχεροί θα προλάβουν.

Δες το εδώ