Το λάθος που κάνουμε όλες καθημερινά και καταστρέφει την επιδερμίδα μας

Το λάθος που κάνουμε όλες καθημερινά και καταστρέφει την επιδερμίδα μας

Ξέρουμε πως δεν είστε διακοπές και πως έξω έχει πολλά σύννεφα. Αλλά είναι γεγονός πως η ακτινοβολία του ήλιου πέφτει στο δέρμα μας κάθε μέρα, όλη μέρα.

Χωρίς την σωστή προστασία, ο τόνος του δέρματος γίνεται ανομοιόμορφος και πιθανότατα να σχηματιστούν μόνιμες κοκκινίλες από την καταστροφή του δέρματος.

Το αποτέλεσμα, είναι πως πρέπει να βάλετε περισσότερο foundation για να κάνετε ομοιόμορφο το δέρμα σας. 

Η μελανίνη παράγεται από το δέρμα σας για να το προστατέψει από τον ήλιο, πράγμα που το κάνει συνέχεια το δέρμα και ως αποτέλεσμα μετά από καιρό μπορεί να συσσωρευτεί μελανίνη σε σημεία και να μην μπορεί να φύγει.

Κάθε πρωί λοιπόν, απλώστε ενυδατική με αντηλιακό μέσα. Είναι σημαντικό τα προϊόντα ομορφιάς σας να έχουν δείκτη προστασίας όλο τον χρόνο, γιατί η ακτινοβολία πέφτει πάνω μας είτε είναι πρωί το καλοκαίρι είτε τον χειμώνα.

Ψάξτε για προϊόντα που έχουν αντιοξειδωτικά συστατικά που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες συσσωρεύονται στο σώμα μας και καταστρέφουν το DNA.

Μαζί με την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία, ξέρουμε πως και άλλοι παράγοντες όπως οι ρύποι μπορούν να ενεργοποιήσουν την παραγωγή ελεύθερων ριζών, που συμβάλλει στην γήρανση του δέρματος, στην εμφάνιση λεπτών γραμμών, ρυτίδων και προβλημάτων στο δέρμα.

Και εδώ έχει βάση η χρήση των αντιοξειδωτικών, καθώς μπορούν να επανορθώσουν την ζημιά και να συνεργαστούν με το αντηλιακό για καλύτερο δέρμα.

Το διαβάσαμε στο govastileto


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: