Φαίη Ξυλά – Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Χώρισαν μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας

Φαίη Ξυλά – Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Χώρισαν μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας

Ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της εγχώριας showbiz δεν είναι πλέον μαζί. Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος χώρισαν έπειτα από 15 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός γιου, του Πάρη, καταφέρνοντας μάλιστα να κρατήσουν μυστικά τα νέα δεδομένα στην προσωπική ζωή τους για πολύ καιρό.

Η αποκάλυψη, που έπεσε σαν κεραυνό εν αιθρία στα καλλιτεχνικά στέκια, έγινε από την ίδια την Φαίη Ξυλά σε συνέντευξη που παραχώρησε στη θεατρική ιστοσελίδα texnes-plus.gr με αφορμή την παράσταση «Η φαλακρή τραγουδίστρια«, στην οποία θα κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο από τον Φεβρουάριο, ενώ θα συμπράξει για μια ακόμα φορά επί σκηνής με τον Κωνσταντίνα Γιαννακόπουλο, αφού οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις.

«Με τον Κωνσταντίνο είναι πάντα καλά όταν δουλεύουμε μαζί .Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και στήριξη. Ταιριάζουμε πολύ σαν ηθοποιοί. Παρά το γεγονός ότι εδώ και πολύ καιρό επιλέξαμε να μην είμαστε μαζί ως ζευγάρι μας συνδέει πάντα η αγάπη για το παιδί μας και τα 15 χρόνια που περάσαμε μαζί. Παραμένει πάντα ο μπαμπάς του παιδιού μου και ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Το διαβάσαμε στο TLife.gr