Ο Γιώργος Τράγκας παντρεύτηκε για τρίτη φορά την ίδια γυναίκα!

31 Ιουλ. 2019 - 07:24 | Γυναίκα
Ο Γιώργος Τράγκας παντρεύτηκε για τρίτη φορά την ίδια γυναίκα!

Έχουμε ακούσει για δύο ανθρώπους που έχουν παντρευτεί μαζί δύο φορές, αλλά ο ένας γάμος απέχει χρόνια από τον άλλο. Αυτό που δεν πρέπει να έχει ξανασυμβεί είναι δύο άνθρωποι να παντρευτούν τρεις φορές μαζί και μάλιστα χωρίς να έχουν χωρίσει ποτέ. Ο Γιώργος Τράγκας και η Μαρία Καρρά θα έχουν να το λένε.

Το ακόμα πιο ιδιαίτερο για το ζευγάρι είναι πως έχουν παντρευτεί με κάθε πιθανό τρόπο στον δυτικό κόσμο και σύμφωνα με τα πολιτικά και χριστιανικά έθιμα. Τι εννοούμε;

Όπως αποκαλύπτει μέσα από βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο Youtube ο Γιώργος Τράγκας, έχουν κάνει έναν πολιτικό γάμο, έναν θρησκευτικό και ο τρίτος τους έγινε στο Λας Βέγκας. Σε ένα από τα κλασσικά παρεκκλήσια άμεσων γάμων, ο Γιώργος κι η Μαρία παντρεύτηκαν με παπά τον «Έλβις Πρίσλεϊ» και μάρτυρα τον σκύλο τους τον Αστερίξ.

Ο δημοσιογράφος εξηγεί μάλιστα και χάριν αστεϊσμού στο βίντεο, ότι ένας άντρας στα  50 του κάνει διάφορες τρέλες και τον πιάνει μια κρίση ηλικίας. Ο ίδιος βέβαια δεν είναι τόσο, αλλά σίγουρα αισθάνεται τόσο και γι΄αυτό  θέλησε να ανανεώσει τους όρκους αγάπης και πίστης με τη γυναίκα του. Ο τρίτος γάμος έγινε τον περασμένο Απρίλιο και ο Γιώργος Τράγκας τον μοιράζεται τώρα με το κοινό.

etypos