Επικαιρότητα:

Έβγαλες σπυράκι; Δες πώς θα το εξαφανίσεις με φυσικό τρόπο

11 Οκτ. 2020 - 16:27 | Γυναίκα
Έβγαλες σπυράκι; Δες πώς θα το εξαφανίσεις με φυσικό τρόπο

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένα σπυράκι μπορεί να εμφανιστεί από το πουθενά. Τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας, ο ιδρώτας, η διατροφή και φυσικά οι ορμόνες, είναι μόνο μερικούς από αυτούς.

Όλες έχουμε βγάλει ξαφνικά ένα σπυράκι στο πρόσωπο και το πρώτο πράγματα που σκεφτόμαστε είναι πώς θα το εξαφανίσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Τα καλά νέα είναι ότι η λύση βρίσκεται σε φυσικά προϊόντα που έχουμε και στο σπίτι μας.

Μηλόξυδο ή χυμός λεμονιού

Και τα δύο είναι όξινα και είναι γνωστά για τη ιδιότητά τους να καταπολεμούν τα βακτήρια. Ανακάτεψε ένα μέρος μηλόξυδου ή χυμού λεμονιού με δύο μέρη νερό και με μία μπατονέτα βάλε λίγο από το μείγμα πάνω στο σπυράκι, σε καθαρό δέρμα. Άφησέ το να δράσει για 5-20 δευτερόλεπτα και ξέπλυνε με νερό.

Aloe Vera

H αλόη έχει επουλωτικές ιδιότητες και είναι γνωστή για τα οφέλη που έχει στην επιδερμίδα. Βάλτε λίγη αλόη απευθείας πάνω στο σπυράκι και άφησέ την να δράσει ιδανικά για όλο το βράδυ.

Μέλι

Οι αντιβακτηριδιακές ιδιότητες του μελιού μπορούν να κάνουν θαύματα στην επιδερμίδα. Βάλε μία ή δύο σταγόνες μελιού στο σπυράκι και άφησέ το να δράσει όλο το βράδυ. Το επόμενο πρωί ξέπλυνε το πρόσωπό σου καλά με άφθονο νερό.

Ασπιρίνη

Κι όμως , η ασπιρίνη μπορεί να μας βοηθήσει και αλλού εκτός από την αντιμετώπιση του πονοκεφάλου. Διάλυσε μία ασπιρίνη σε λίγο νερό και ανακάτεψε καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο μείγμα. Βάλτε το μείγμα πάνω στο σπυράκι και άφησέ το να δράσει όλο το βράδυ. Το επόμενο πρωί ξέπλυνε το πρόσωπό σου με νερό.

Πάγος

Τύλιξε ένα παγάκι με ένα καθαρό ύφασμα τοποθέτησέ το πάνω στο σπυράκι. Σε καμία περίπτωση μη βάλεις το παγάκι απευθείας πάνω στο σπυρί ή μην το αφήσεις στο δέρμα σου για περισσότερο από είκοσι δευτερόλεπτα.

Πηγή: mothersblog.gr