Επικαιρότητα:

Ρυτίδες: Πείτε αντίο με αυτό το μυστικό των σταρ του Χόλιγουντ ανέξοδα!

05 Απρ. 2024 - 19:37 | Γυναίκα
Ρυτίδες: Πείτε αντίο με αυτό το μυστικό των σταρ του Χόλιγουντ ανέξοδα!

Είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις για να εξαφανιστούν οι ρυτίδες, εκτός αν μιλάμε για ενέσιμα και botox. Αν όμως δεν είσαι έτοιμη να καταφύγεις σε αυτές τις πιο παρεμβατικές μεθόδους, δεν υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις την όψη των ρυτίδων. Ή μήπως υπάρχουν;

Μερικές από τις διασημότερες celebrities του πλανήτη υποστηρίζουν ότι πράγματι υπάρχουν μερικά tips που σε βοηθούν είτε να προλάβεις τον (πρόωρο) σχηματισμό τους είτε να βελτιώσεις την όψη τους, με απόλυτα φυσικό τρόπο. Πολύ καλό για να ΄ναι αληθινό; Κι όμως, πρόκειται για ένα πανεύκολο και σχεδόν ανέξοδο hack, που σου εγγυόμαστε κι εμείς ότι είναι όντως βοηθητικό.

Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στο face massage και στις ειδικές μαλάξεις στο πρόσωπο που γίνονται είτε με τα δάχτυλα είτε με jade rollers / gua sha / cryo balls και όλα τα σχετικά εργαλεία που βοηθούν το μασάζ να γίνεται ευκολότερα και με μεγαλύτερη άνεση στην επιδερμίδα. Είναι από τις πιο δημοφιλείς και εύκολες τεχνικές για να διατηρήσεις λεία και ομοιόμορφη την επιδερμίδα σου, ενώ είναι και απόλυτα φυσική μιας και δεν εμπεριέχει τη χρήση κανενός ενέσιμου. Το μόνο που μπορείς να προσθέσεις προαιρετικά είναι το αγαπημένο σου σέρουμ (που υποθέτουμε ότι ήδη εφαρμόζεις καθημερινά) είτε κάποιο face oil. 5 λεπτά από τον χρόνο σου είτε το πρωί είτε το βράδυ όχι μόνο θα κάνουν τη διαφορά στην επιδερμίδα σου, αλλά και θα σε αναζωογονήσουν πλήρως.

Οι Jennifer Aniston, Hailey Bieber, Nicola Peltz, Bella Hadid και πολλές άλλες διάσημες του εξωτερικού "ορκίζονται" στην αποτελεσματικότητά του ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν δημοσιεύσει και σχετικά videos.

πηγή: shape.gr