Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 9/4/2018

09 Απρ. 2018 - 04:47 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 9/4/2018

Η σημερινή ημέρα δεν είναι η ιδανική για ιδέες που έχουν βραχυπρόθεσμο στόχο. Τα αποτελέσματα δεν θα σε ικανοποιήσουν, καθώς θα απέχουν αρκετά από τις επιθυμίες σου. Η αιτία είναι η έλλειψη κανονικών συνθηκών εργασίας και συνεργατών. Αλλά αυτή ημέρα όμως είναι πολύ καλή για τους μακροπρόθεσμους στόχους σου.

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινάς την εβδομάδα σου με πολύ όρεξη και κέφι. Πιστεύεις ειλικρινά ότι μπορείς να πετύχεις τα πάντα ακόμα και όσα σου αποσπούν αρκετό χρόνο. Και ενώ είσαι τόσο αισιόδοξη, θα είσαι όντως πολύ ικανή για να επιτύχεις τρομερά αποτελέσματα – όχι μόνο στο να ολοκληρώσεις τις εργασιακές σου υποχρεώσεις αλλά και τις προσωπικές σου. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν πρώην συνεργάτες σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα μη δείξεις τυφλή εμπιστοσύνη στους συνεργάτες σου. Αρκετοί από αυτούς δεν ενδιαφέρονται για μία επιτυχημένη καριέρα και αυτό σημαίνει ότι ένας από τους πιο κυνικούς σου συνεργάτες μπορεί να σου αποσπάσει την προσοχή και να μην μπορέσεις να ξεφύγεις. Για να το εμποδίσεις αυτό, φρόντισε να συμβουλευτείς τους ειδικούς γύρω σου. Συνέκρινε τις συστάσεις που λαμβάνεις για τα οικονομικά σου και ακόμα και αν φαίνονται αντικρουόμενες, θα καταφέρεις να βγάλεις άκρη. Όμορφη ημέρα για τα αισθηματικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είναι ιδανική μέρα για να εκτιμήσεις έναν νέο συνάδελφο. Θα είναι κάποιο μέλος του αντίθετου φύλου, με εκθαμβωτική, αριστοκρατική παρουσίαση και ανυπέρβλητο χάρισμα. Στην πραγματικότητα, αυτό το άτομο θα καταφέρει να κάνει τους πάντες γύρω του να δουν αυτά τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά που διαθέτει. Με την έναρξη της εργασίας και πάλι ξεκινά και η μάχη της «προσοχής» για αυτό το άτομο. Στα προσωπικά σου, αν είσαι με κάποιον σύντροφο, φρόντισε να απομακρυνθείς από το άτομο αυτό, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν αξίζει ούτε την προσοχή ούτε το ρίσκο να καταστρέψεις τη σχέση σου. Μην ρισκάρεις ούτε στα οικονομικά σου ακόμη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα δυστυχώς, η μοίρα σου το έχει να ακούσεις κάτι διόλου ευχάριστο στα επαγγελματικά σου. Τα νέα δε, θα σου τα μεταφέρει ένα άτομο που αν και έχει δείξει ενδιαφέρον για σένα, εσύ τον απομάκρυνες με μαεστρία. Το άτομο αυτό όμως θα αποφασίσει να πάρει την εκδίκησή του προσπαθώντας σε αποσπάσει από τον επαγγελματικό σου στόχο. Προσοχή στα οικονομικά σου, μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα το επόμενο διάστημα. Στα αισθηματικά σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσεις ειλικρινά στον αγαπημένο σου για όλα όσα αισθάνεσαι.

ΛΕΩΝ

Θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις τον χρόνο σου όπου εσύ επιθυμείς. Κατά τύχη μάλιστα, θα σου ανατεθεί ένα project, που δεν θα το δεις ως δουλειά αλλά ως χόμπι. Και δεν αποτελεί έκπληξη ότι θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα. Επιπλέον, η μέρα σου θα τελειώσει ακόμα πιο θετικά καθώς θα λάβεις ένα υπέροχο δώρο, που θα σου το παραδώσει μάλιστα, ένα από τα γηραιότερα μέλη της οικογένειάς σου. Μάλιστα, πρόκειται για κάτι που είχες ονειρευτεί από καιρό. Θα συγκινηθείς και θα μοιραστείς τα δάκρυα χαράς με τον αγαπημένο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν μπορείς να αντιληφθείς πού είναι η αλήθεια και πού όχι σε όσα σου λέει το αφεντικό σου. Για να συμφωνήσεις να κάνεις όσα σου ζητήσει, κάτι που συνοδεύεται από συγκεκριμένες δυσκολίες, το αφεντικό σου θα σου υποσχεθεί κάτι που θα έχει ιδιαίτερη αξία. Ενδεχομένως να σου υποσχεθεί ότι θα λάβεις κάποια πολυπόθητη θέση στην εργασία ή μία πολύ σημαντική αύξηση. Υποσυνείδητα, βέβαια, περιμένεις ότι κάπου υπάρχει μία παγίδα. Αλλά παρόλα αυτά αισθάνεσαι ότι οφείλεις να υπακούσεις. Φρόντισε να έχεις ανοιχτά τα μάτια σου, για να μην χάσεις μία σημαντική ευκαιρία στα οικονομικά σου. Μην μεταφέρεις το άγχος σου στο σπίτι σου.

ΖΥΓΟΣ

Θα καταφέρεις να υλοποιήσεις ένα μακροπρόθεσμο σχέδιό σου, που έχει ήδη καταναλώσει αρκετή από την εσωτερική σου δύναμη, την ψυχική σου αντοχή αλλά και τον πολύτιμο χρόνο σου. Αυτό πλέον θα σημάνει και την προσωπική σου νίκη, που θα επιλέξεις να απολαύσεις στην εργασία του συντρόφου σου. Όμως αυτό δεν φαίνεται να τυγχάνει της αποδοχής του συντρόφου σου και οι γύρω σου φαίνονται ιδιαίτερα διστακτικοί με τα νέα της επαγγελματικής σου επιτυχίας. Όλο αυτό θα σε εκνευρίσει, φυσικά, αλλά δεν θα σταθεί ικανό να σου χαλάσει την μέρα. Σου ανοίγονται μεγάλες πόρτες που θα φέρουν αλλαγές στα οικονομικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι αλλαγές στην συμπεριφορά σου θα προκαλέσουν έκπληξη στο επαγγελματικό και φιλικό σου περιβάλλον. Από την πλευρά σου σταματάς να ενδιαφέρεσαι όμως, για τη γνώμη τους και δεν κρεμιέσαι από το τι θα σου πουν οι άλλοι. Στα προσωπικά σου, ένα περιστατικό που συνέβη με εσένα και τον σύντροφό σου το πρωί θα σου προκαλέσει τεράστιο εκνευρισμό. Αλλά, το απόγευμα, όταν θα λάβεις την συγνώμη που σου αξίζει, η σχέση σου θα επανέλθει σε ένα πολύ στενό και ερωτικό σημείο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν θα χρειαστεί να σκεφτείς καθόλου το πώς να εντυπωσιάσεις τους ανωτέρους σου. Η αίσθηση αυτή δημιουργείται κατά λάθος, όταν θα αρχίσεις να λες κομπλιμέντα για τα ρούχα του αφεντικού σου. Σύντομα θα είναι ξεκάθαρο για σένα και τους συναδέλφους σου ότι ο ανώτερός σου αναζητούσε κάποιον για να τον επαινέσει. Πρόσεξε όμως να μην το παρακάνεις. Προσοχή και στα οικονομικά σου, σιγά σιγά θα πρέπει να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που άφησες πριν από το Πάσχα. Με τον αγαπημένο σου όλα βαίνουν καλώς. Η ξεκούραση των προηγούμενων ημερών σας βοήθησε πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φαίνεται ότι ξεχνάς τους κοινωνικούς κανόνες συμπεριφοράς. Το απόγευμα μάλιστα, όταν πας μία βόλτα, θα σου συμβεί το πιο απροσδόκητο και δυσάρεστο συμβάν. Κάποιοι, από το θυμό τους, συμπεριφέρονται σαν πραγματικοί βάρβαροι, που δεν κατανοούν τους κοινωνικούς κανόνες. Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια σου. Εσύ, από την πλευρά σου, δεν θα μπορέσεις να παραμείνεις ήρεμη και σιωπηλή καθώς ο «βάρβαρος» δεν θα παραδεχτεί το σφάλμα του για όσα συμβούν. Μάλιστα θα προσπαθήσεις να αναπαραστήσεις λεκτικά το δυσάρεστο συμβάν, προκειμένου να βρεις το δίκιο σου. Σίγουρα όλο αυτό θα το μεταφέρεις στο σπίτι σου. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και μην χαλάσεις τη ρομαντική βραδιά που ετοίμασε ο αγαπημένος σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα έρχεσαι αντιμέτωπη με την απίστευτη κούραση που θα έχεις από τον τεράστιο φόρτο εργασίας που σε περιμένει τις επόμενες ημέρες στη δουλειά σου. Πολλοί από τους συναδέλφους σου θα συνεχίσουν να βρίσκονται εκτός δουλειάς με αποτέλεσμα να χρειαστεί εσύ να κάνεις επιπλέον δουλειά. Ευκαιρία να λάμψεις και στη συνέχεια να κάνεις συζητήσεις για τα οικονομικά σου. Καιρός να αναζητήσεις και άλλες πηγές εσόδων. Η σκληρή δουλειά και η κούραση προσπάθησε να μην γίνουν αιτίες για να χαλάσεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου

ΙΧΘΕΙΣ

Τα επαγγελματικά σου δεν σε απασχολούν ακόμη, ειδικά για όσο απολαμβάνεις λίγο χρόνο μακριά από τη δουλειά σου. Σήμερα θα προσελκύσεις το αντίθετο φύλο. Ωστόσο, δεν επιζητάς αυτού του είδους την προσοχή, καθώς βλέπεις ότι μπορεί να είναι μία καλοστημένη παγίδα από το σύντροφό σου. Γνωρίζοντας ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έναν τεράστιο καυγά, θα συμπεριφερθείς με σεμνότητα και ηρεμία. Όπως θα αποδειχθεί στη συνέχεια, οι υποψίες σου ήταν αβάσιμες και το ενδιαφέρον του ατόμου του αντίθετου φύλου ενήργησε από δική του πρωτοβουλία.