Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 15/4/2018

15 Απρ. 2018 - 04:44 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 15/4/2018

Σήμερα Σελήνη και Πλούτωνας μπορεί να φέρουν ακραίες αλλαγές στη διάθεση.

ΚΡΙΟΣ

Έχεις όλη την ενέργεια και τον ενθουσιασμό που χρειάζεσαι και η αυτοπεποίθησή σου δίνουν την ευκαιρία να υλοποιήσεις ένα σχέδιο. Κυνηγώντας τις φιλοδοξίες σου, οι προοπτικές της καριέρας σου ευνοούνται και ενδεχομένως να βρεις νέους συνεργάτες οι οποίοι θα αποδειχτούν στο μέλλον σωτήριοι. Παράγοντας κλειδί που θα ευνοηθεί: τα οικονομικά σου. Δείχνεις ευαισθησία απέναντι στα αισθήματα των άλλων και αυτό ευνοεί τις συνθήκες για συζητήσεις αλλά και ρομαντικές αποκαλύψεις από και προς τον σύντροφό σου. Βάλε σε τροχιά την γοητεία σου αλλά θυμήσου ότι χρειάζεται υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συνάδελφοί σου είναι φιλικοί και ενδιαφέρονται να ακούσουν την άποψή σου. Το ομαδικό αυτό πνεύμα σε ενεργοποιεί για να βάλεις σε δράση τα σχέδιά σου. Σήμερα η μέρα είναι πολλά υποσχόμενη για να ξεκινήσεις νέες και σημαντικές αναζητήσεις. Στα οικονομικά σου, έχεις όλα τα σωστά ένστικτα για μια καλή προσφορά και δεν διστάζεις ούτε φοβάσαι να την κυνηγήσεις. Στα ερωτικά σου, ο σύντροφός σου σού επιφυλάσσει μία γλυκιά μέρα και αισθάνεσαι τον ρομαντισμό και την απόλυτη έκφραση αγάπης γύρω σου. Κάνε τη χάρη στη σχέση σου και μοιράσου μαζί του ώρες ηρεμίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις την περιέργεια να ανακαλύψεις τον τρόπο με τον οποίο οι άλλοι φέρνουν εις πέρας τα διάφορα projects. Ακολούθησε τις γενικές οδηγίες και σύντομα θα δεις ότι οι άλλοι γύρω σου θα σε προσεγγίζουν σαν έναν φάρο στο δρόμο τους. Στα οικονομικά σου, μάλλον θα πρέπει να ξανασκεφτείς ορισμένες κινήσεις σου και να προσανατολιστείς προς άλλες επενδύσεις. Παράλληλα, έχεις μία πολύ καθαρή ιδέα για το πώς πρέπει να είναι η σχέση σου, πού δεν σε καταλαβαίνει ο σύντροφός σου και τι σε ενοχλεί σε αυτόν. Φρόντισε να εκφράσεις την άποψή σου με τρόπο που θα μπορέσει ο σύντροφός σου να την ακούσει και να την ασπαστεί. Ξεκίνα όμως και να σχεδιάζεις τον καλύτερο τρόπο για να κατακτήσεις την προσωπική σου ευτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχραιμία είναι το παν. Μπορεί σήμερα τα εμπόδια να μοιάζουν αξεπέραστα στην δουλειά σου αλλά προσπάθησε να τα δεις από διαφορετική οπτική. Δέξου συμβολές και ενέργησε με ηρεμία. Κάποια αναπάντεχα προβλήματα ίσως να προκαλέσουν μικροανησυχίες στα οικονομικά σου και δεν μπορείς να πείσεις τους άλλους για τα οικονομικά σου σχέδια. Στα προσωπικά σου είσαι έτοιμη να αντιδράσεις εν θερμώ και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μικροκαυγάδες με τον σύντροφό σου. Ευτυχώς, πάντα υπάρχει τρόπος να τους αποφύγεις: προσπάθησε να βρεθείτε αργότερα μέσα στη μέρα για ένα ρομαντικό δείπνο.

ΛΕΩΝ

Σήμερα προσπάθησε να έχεις ανοιχτό μυαλό. Ο φόρτος εργασίας αυξάνεται αλλά εσύ θα καταφέρεις να διαχειριστείς τις δουλειές που έχεις με άνεση κάτι που θα αναγνωρίσουν οι ανώτεροί σου. Ωστόσο, μην αναλώνεσαι με ασήμαντα ζητήματα. Στα οικονομικά σου να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και προχώρησε τις επενδύσεις που έχεις κατά νου. Το μέλλον θα σε ανταμείψει. Στην προσωπική σου ζωή, αν έχεις μία σταθερή σχέση θα αναζητήσεις την επισημοποίηση. Εξάλλου, σε εξιτάρει η ιδέα να ανήκεις σε κάποιον. Αρκεί να μην «πνιγείς» τον σύντροφό σου με τη συμπεριφορά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εργασία σου έχει γίνει αντικείμενο κριτικής με σκληρό μάλιστα τρόπο. Κινήσου γρήγορα και ανάπτυξε ένα σταθερό και έγκυρο σχέδιο δράσης για να βελτιώσεις τις συνθήκες. Σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου, ενδεχομένως σήμερα να έχεις κάποιες αναπάντεχες και δυσάρεστες εμπειρίες, που θα σε φέρουν προ των ευθυνών σου και της αδυναμίας σου να τις αντιμετωπίσεις. Μην πτοείσαι και απέφυγε προς το παρόν, τουλάχιστον, τις επενδυτικές κινήσεις. Στα αισθηματικά σου, αισθάνεσαι ότι ο σύντροφός σου αφιερώνει χρόνο σε άλλα πράγματα και όχι στη σχέση σας και σε εσένα. Μίλα του ειλικρινά και πες του ανοιχτά όλα όσα θεωρείς ότι είναι λάθος. Όλα όσα σε ενοχλούν και τα πράγματα θα εξελιχθούν προς όφελός σου.

ΖΥΓΟΣ

Δείξε ταπεινοφροσύνη στην εργασία σου και προετοιμάσου για την επιτυχία. Ωστόσο φρόντισε να δείξεις αυτοσυγκράτηση και πολύ προσοχή στις αντιδράσεις σου, για να αποφύγεις να θέσεις σε ρίσκο τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, μην παρασυρθείς και σε πιάσει αγοραστική μανία για πράγματα που δεν χρειάζεσαι στην ουσία. Στην προσωπική σου ζωή, είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής ως χαρακτήρας και για αυτό γίνεσαι αποδέκτης πολλών προσκλήσεων για κάποια έξοδο. Αν και δεν χρειάζεται να εξηγήσεις στον σύντροφό σου γιατί πρέπει να παραστείς σε κάποιες από αυτές, σήμερα καλό θα ήταν του ψιθυρίσεις χαμηλόφωνα ότι «περιμένω με ανυπομονησία όταν θα βρεθούμε αργότερα».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικά, τα πάντα κινούνται ρολόι μόνο για σένα. Στην περίπτωση όμως, που βρεθείς αντιμέτωπη με κάποια αναπάντεχα προβλήματα, απόφυγε να πάρεις βιαστικές αποφάσεις και ξεκαθάρισε τι είναι σημαντικό για σένα. Προσοχή χρειάζονται και τα οικονομικά σου. Θυμήσου ότι η οποιαδήποτε επένδυση τώρα θα σου γυρίσει μπούμερανγκ στο μέλλον. Στην προσωπική σου ζωή, σήμερα είσαι ιδιαίτερα συζητήσιμη και ανοιχτή σε διάλογο για τη σχέση σου. Φρόντισε να είσαι περιεκτική και να δώσεις την ευκαιρία στον σύντροφό σου να σου μιλήσει και αυτός με την σειρά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προοπτικές στην καριέρα σου φαντάζουν ευοίωνες. Μην διαστάσεις να ακούσεις το ένστικτό σου και οι γύρω σου θα εκτιμήσουν τις ικανότητές σου. Ακόμα και αν η επίδοσή σου δεν είναι του ίδιου βεληνεκούς όπως σε παλαιότερη περίπτωση, οι ανώτεροί σου θα εκτιμήσουν την προσπάθεια και την διάθεσή σου να βοηθήσεις. Στα οικονομικά σου, είσαι σε εκείνη την φάση που μπορείς να ξοδέψεις λίγο παραπάνω. Αρκεί όμως, να είσαι σίγουρη ότι αυτό δεν θα είναι για μη αναγκαίες αγορές. Στα προσωπικά σου, τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Και εσύ και ο σύντροφός σου μοιράζεστε στιγμές αγάπης και τρυφερότητας στην καθημερινότητά σας, κάνοντας μικρές εκπλήξεις ο ένας στον άλλο που αναζωογονούν τη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καριέρα σου έρχεται αντιμέτωπη με αναπάντεχα εμπόδια που δεν μπορούν να ξεπεραστούν με ευκολία και οι ανώτεροί σου εξετάζουν εξονυχιστικά τις ικανότητές σου. Ωστόσο θυμήσου ότι ο δισταγμός δεν βοηθά. Ανησυχία επικρατεί και στα οικονομικά σου, καθώς μία αναποδιά ή μία κακή έκπληξη μπορεί να καταστρέψει τα επενδυτικά σου σχέδια. Η υπομονή είναι αρετή και αυτό είναι η απόλυτη αλήθεια όταν πρόκειται για χρήματα. Στα προσωπικά σου, αν θεωρείς ότι έρχεται μία μικρή «καταιγίδα» μην είσαι τόσο σίγουρη ότι ο μόνος υπεύθυνος για αυτό είναι ο σύντροφός σου. Φρόντισε να μην φορτώσεις όλο το άγχος σου πάνω του. Βρείτε χρόνο ο ένας για τον άλλον και αναζητήστε μαζί την κοινή ηρεμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φαίνεται πως η ομαδική δουλειά αποδίδει. Σπάνια αντιμετωπίζεις δύσκολες συνθήκες με τους συναδέλφους σου, και αυτή η σχέση αποδίδει καρπούς στην εργασία σου. Το ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά σου, όπου η αλήθεια είναι ότι δεν έχεις κανέναν λόγο να ανησυχείς. Ξόδεψε. Μπορείς. Σε προσωπικό επίπεδο, αναζήτησε διεξόδους στη φύση ή στον πολιτισμό για να δώσεις νέα πνοή στην σχέση σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να βάλεις σε δράση τα επαγγελματικά σου σχέδια. Οι συνάδελφοί σου ενδεχομένως να εκμεταλλευτούν τις συμβουλές που τους παρέχεις. Μείνει διαθέσιμη και προσβάσιμη στην επικοινωνία μαζί τους αλλά συγκρατήσου για να μην σου γυρίσει μπούμερανγκ η κατάσταση. Στα οικονομικά σου, έχεις τα σωστά ένστικτα για να κάνεις τις κινήσεις, οι οποίες θα σου αποφέρουν κέρδη σε επιχειρηματικές συναλλαγές. Οι διαπραγματεύσεις γίνονται καλή τη πίστη και έχουν μπει στη σωστή κατεύθυνση. Σε προσωπικό επίπεδο, η διάθεσή σου είναι εξαιρετική και θέλεις να την μεταφέρεις και στον σύντροφό σου. Χρησιμοποίησε την θετική σου ενέργεια ορθά και θα ακολουθήσει. Φλέρταρε και θα ανταποκριθεί.