Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 17 Απριλίου

17 Απρ. 2018 - 07:27 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Ασχοληθείτε με αυτά που σας αρέσουν πραγματικά, χωρίς να περιμένετε βοήθεια. Μην είστε εριστικοί απέναντι σε άτομα που λειτουργούν διαφορετικά. Περάστε τη μέρα σας αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, προσέξτε τις όποιες συναλλαγές σας για να μη χάσετε χρήματα από δανεισμούς και κακές εκτιμήσεις. Μάθετε να επικοινωνείτε καλά στις συνεργασίες σας και να δέχεστε το αποτέλεσμα λιγότερο ανταγωνιστικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η καθημερινότητά σας ομορφαίνει, αλλά θα χρειαστεί να μοιράσετε τον χρόνο σας στα επαγγελματικά και τα ερωτικά σας θέματα. Η διάθεσή σας θα είναι πολύ καλύτερη και θα μπορέσετε να χειριστείτε πιο αποτελεσματικά σημαντικές υποθέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν θα μείνετε παραπονεμένοι από τα οικονομικά σας, είτε αφορούν συναλλαγές είτε κάποιες συνεργασίες, καθώς τα πράγματα θα κυλούν ευνοϊκά. Θα υπάρξουν ορισμένες δυσκολίες στις συνεργασίες σας, που ίσως φρενάρουν στις επιδιώξεις σας.

ΛΕΩΝ: Η ισορροπία που χρειάζεται να έχετε με τους άλλους είναι το κλειδί που θα σας οδηγήσει σε αγαστές συνεργασίες. Μια καινούργια σχέση δεν είναι καθόλου δύσκολο να πραγματοποιηθεί τώρα, όπως και νέες γνωριμίες, που θα σας αναδείξουν επαγγελματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το κλίμα δεν θα είναι τόσο ανάλαφρο, αλλά τα δεδομένα θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε κάποιες πολύ ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις στη ζωή σας. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε τις εκρήξεις θυμού προς τα οικογενειακά σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ: Να είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες και να ανταποκριθείτε στο περιβάλλον που διαμορφώνεται γύρω σας. Ερωτικά έχετε έμπνευση και μπορείτε να χαρείτε τις στιγμές, ενώ επαγγελματικά θα είστε πιο σίγουροι γι' αυτά που ζητάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αλλαγές που θα προκύψουν στις σχέσεις σας θα είναι ευχάριστες και με λιγότερο συντηρητισμό θα ανανεωθείτε συναισθηματικά. Οι γύρω σας θα είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουν αυτά που μπορούν, αρκεί εσείς να θελήσετε να τα δεχτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάποιες δύσκολες καταστάσεις που περάσατε το τελευταίο διάστημα ήταν τελικά χρήσιμες, αφού, όπως φαίνεται, θα σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας, αλλά και να διαμορφώσετε καλύτερες προϋποθέσεις για την προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να μην επωμίζεστε τα προβλήματα των άλλων, γιατί και ο οργανισμός σας έχει τα όριά του. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και αφιερώστε χρόνο για ανάπαυση. Επιδιώξτε να κάνετε αλλαγές, αντί να οδηγείστε σε υπερβολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από παρορμητικές κινήσεις τόσο στις συνεργασίες σας όσο και σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας θέματα. Αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα, γιατί απλώς θα κάνουν τα πράγματα πιο δύσκολα στη συνέχεια.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να αμυνθείτε απέναντι σε γεγονότα που μπορεί να προκύψουν, γι' αυτό αρχίστε από τώρα να αναλογίζεστε τις υποχρεώσεις που έχετε και φανείτε προσεκτικοί με τα έξοδά σας, καθώς δεν χρειάζεται να σας πιάνει καταναλωτική μανία.