Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 10/6/2018

10 Ιουν. 2018 - 04:37 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 10/6/2018

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη μας κάνει να συμπεριφερόμαστε εριστικά και να ενεργούμε παρορμητικά.

ΚΡΙΟΣ

Οι έντονη εβδομάδα που πέρασες σε κούρασε πάρα πολύ και τώρα είσαι έτοιμη να κάνεις πράγματα για εσένα και μόνο. Ανασυγκρότησε τις δυνάμεις σου και προσπάθησε τις ημέρες που έρχονται να μην κάνεις τα ίδια λάθη. Ειδικά στα οικονομικά σου. Οι κινήσεις σου ήταν λανθασμένες και το μόνο που κατάφερες είναι να έρθεις σε αντιπαράθεσε με τον αγαπημένο σου. Προσπάθησε να διορθώσεις την κατάσταση!

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχεις κάποιες σημαντικές συναντήσεις σήμερα, οι οποίες ωστόσο θα προκύψουν τυχαία. Είναι συναντήσεις που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις κάποια επαγγελματικά σου σχέδια που εδώ και καιρό είχες αφήσει σε αναμονή. Μην κάνεις ακόμη κίνηση να συζητήσεις για ενδεχόμενη αλλαγή στα οικονομικά σου. Μην προσπαθήσεις να επιβληθείς με λάθος τρόπο στον αγαπημένο σου, γιατί αυτή θα είναι η σπίθα που θα δυναμιτίσει την κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Πέρασες μία αρκετά δύσκολη εβδομάδα, καθώς οικονομικές υποθέσεις αλλά και επαγγελματικά ζητήματα δεν σε άφησαν να ηρεμήσεις. Εννοείται πώς είχες και τις όμορφες στιγμές που ανυπομονούσες να ζήσεις, όμως σίγουρα κλήθηκες να αντιμετωπίσεις πολλά εμπόδια. Τα κατάφερες και ελπίζω το πάθημα να σου έγινε μάθημα. Να κοιτάξεις να περάσεις μία όμορφη και ήρεμη με τον αγαπημένο σου και μην κάνεις κινήσεις που θα χαλάσουν την ημέρα σου, αλλά και εκείνη του συντρόφου σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήταν μία εβδομάδα πρόκληση για εσένα. Κλήθηκες να φέρεις εις πέρας επαγγελματικές υποχρεώσεις που είναι πέραν των δυνατοτήτων (που νόμιζες ότι έχεις) και τα κατάφερες. Όλη αυτή η πίεση όμως δεν θα βγει σε καλό, αν δεν κάνεις και κάτι για να ηρεμήσεις. Το άγχος αυτών των ημερών ενδέχεται να σε οδηγήσει σε λάθος συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Να είσαι προσεκτική.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα κλείνει με έντονη συναισθηματική φόρτιση και αυτό γιατί πέρασες πολύ δύσκολες μέρες. Φρόντισε να αφήσεις έστω για λίγες ώρες στην άκρη τις σκέψεις που κάνεις για τη δουλειά σου και να αφοσιωθείς σε εσένα. Κάνε ένα καλύτερο πλάνο για τα έξοδά σου, γιατί οι περιττές αγορές σε βγάζουν και πάλι εκτός προϋπολογισμού. Απέφυγε τα εγωιστικά μονοπάτια στα οποία οδεύεις, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να απομακρύνεις τον αγαπημένο σου από κοντά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα προβλήματα που αντιμετώπισες την εβδομάδα που πέρασε ήταν πολλά και σε πολλούς τομείς. Η αναγνώριση από τους συνεργάτες σου δεν θα έρθει, αν δεν αποδείξεις ότι την αξίζεις. Τα οικονομικά σου προβλήματα είναι αρκετά και σίγουρα δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις. Βάλε τις προτεραιότητές σου, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Έχεις την τάση αυτές τις ημέρες να βγάζεις λάθος συμπεράσματα και ταλαιπωρείς άδικα τον αγαπημένο σου. Σήμερα κάνε τη διαφορά!

ΖΥΓΟΣ

Πέρασες και εσύ μία γεμάτη εβδομάδα, με προκλήσεις, ανησυχίες και στεναχώριες. Έκανες κάποια βήματα που δεν σου βγήκαν σε καλό, όμως οι ευκαιρίες δεν έχουν τελειώσει για εσένα. Φρόντισε ότι παρουσιαστεί στον δρόμο σου να το εκμεταλλευτείς κατάλληλα, ανάλογα με τι έχει να σου προσφέρει. Τα οικονομικά σου ακόμη δεν σε ικανοποιούν, για αυτό σκέψου καλύτερα πώς μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση. Η νευρικότητά σου και ο αυξημένος εγωισμός σου να ξέρεις ότι δεν βοηθάνε πολύ στην ερωτική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κατάφερες και αυτή την εβδομάδα να στρέψεις όλο σου το ενδιαφέρον στα επαγγελματικά σου και παραμέλησες πολλά αγαπημένα σου πρόσωπα. Μάλλον σήμερα πρέπει να καλύψεις τον χαμένο χρόνο, για αυτό φρόντισε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, με ανθρώπους που αγαπάς. Θα πάρεις δύναμη για όσα έρχονται. Οι ανασφάλειές σου ωστόσο θα χαλάσουν το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου. Ξανασκέψου τις κινήσεις σου. Προσπάθησε να δεις με ψυχραιμία τα οικονομικά θέματα που πρέπει να λύσεις και μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του, γιατί θα γίνουν χειρότερα όλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν επέδειξες ψυχραιμία σε όσες καταστάσεις εμφανίστηκαν μπροστά σου και σήμερα θα κληθείς να δώσεις εξηγήσεις για τις αντιδράσεις σου. Ειδικά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Τα επαγγελματικά ζητήματα θα τα λύσεις σταδιακά. Πρέπει να διατηρήσεις τις ισορροπίες σε ένα οικογενειακό πρόβλημα που θα προκύψει, το οποίο θα στεναχωρήσει αρκετά. Τα οικονομικά σου έχουν σημάδια βελτίωσης, όμως δεν είσαι ικανοποιημένη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ψύχραιμη διαχείριση και η σωστή αντιμετώπιση στα προβλήματα που θα προκύψουν είναι ο σύμμαχός σου για την επιτυχία. Θα γίνουν αλλαγές, αλλά είσαι έτοιμη να τις δεχτείς. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, καθώς έχεις κάποια αναπάντεχα έξοδα που πρέπει να καλύψεις. Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων. Η σχέση σου με τον αγαπημένο σου δοκιμάζεται από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αντιπαραθέσεις έχουν γεμίσει την εβδομάδα σου. Ευτυχώς οι επαγγελματικές ξεπεράστηκαν και δεν στεναχωρούν άλλο. Εκείνες όμως με τον αγαπημένο σου είναι αρκετές. Εάν δεν βρεις την πηγή του κακού, τότε σίγουρα δεν θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κανένα πρόβλημα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή στιγμή. Φρόντισε να μην επιβαρύνεις άλλο τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

ΙΧΘΕΙΣ

Προσοχή στη σημερινή ημέρα. Ενδέχεται να υπάρξουν συγκρούσεις με ένα φιλικό σου πρόσωπο ή με ένα άτομο από την οικογένειά σου. Το σίγουρο είναι ότι θα στεναχωρηθείς πολύ. Προσπάθησε να παραμείνεις δίκαιη σε όλη αυτή την αντιπαράθεση και να μην βγεις εκτός εαυτού. Χρειάζεται να κάνεις βελτιωτικές κινήσεις στα οικονομικά σου πλάνα.