Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 22/7/2018

22 Ιουλ. 2018 - 04:29 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 22/7/2018

Mε τον Ήλιο στο Λέοντα θα έχετε μία ευκαιρία να ανανεώσετε τον εαυτό σας και την εξωτερική σας εμφάνιση. Γεμίστε τις μπαταρίες με αυτήν την πλανητική όψη και προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με το παιδί που κρύβεται μέσα σας. Θα δοκιμάσετε νέες λύσεις ώστε να προσεγγίσετε με διαφορετικό τρόπο όλα όσα σας απασχολούν.

ΚΡΙΟΣ 

Νιώθετε τρομερά πιεσμένοι από το ταίρι σας και δεν αργεί η στιγμή της έκρηξης. Προσέχετε τι θα πείτε γιατί εάν το παρακάνετε δεν θα υπάρχει γυρισμός. Μην χάνετε χρόνο και προσπαθήστε να καταλάβετε εάν είστε ευτυχισμένη με αυτό τον άνθρωπο. Διαφορετικά την ξέρετε τη λύση. Απαιτήσεις υπάρχουν και πολλές μάλιστα και στα επαγγελματικά. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε για να βγείτε αλώβητη είναι να ξεκουράζεστε και να κοιμάστε καλά.

ΤΑΥΡΟΣ 

Ένας από τους βασικούς λόγους που άνθρωποι γοητευμένοι από εσάς δεν σας πλησιάζουν είναι γιατί δεν είστε ξεκάθαρη εάν είστε σε ένα τέτοιο mood γνωριμιών. Προσπαθήστε να δείτε τι φταίει. Όμορφες στιγμές αναμένονται με το ταίρι σας, αλλά μέσα σας το ξέρετε πως τα πράγματα δεν είναι τόσο ονειρικά. Οικονομικές εκκρεμότητες της οικογένειάς σας έρχονται να σας χτυπήσουν την πόρτα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και τα εμπόδια γρήγορα θα απομακρυνθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Ένα νέο κεφάλαιο αναμένεται να ανοίξει στα επαγγελματικά σας και εσείς δεν θα πρέπει να φοβάστε, αλλά αντίθετα να ρισκάρετε. Προτάσεις συνεργασίας και για όσες αναζητούν ακόμα εργασία. Οι αμφιβολίες για το ταίρι σας, προκαλούν νεύρα και ένταση, αλλά εσείς θα πρέπει να μιλήσετε μόνο όταν είστε 100% σίγουρη. Άτομο από την εργασία σας σας βλέπει πιο ερωτικά, αλλά εσείς για κάποιο λόγο κάνετε ότι δεν το καταλαβαίνετε. Δώστε του ένα σημάδι και πιστέψτε με δεν θα χάσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Υπομονή είναι η σωστή λέξη που πρέπει να κάνετε ακόμα και σήμερα Κυριακή με τις τόσες υποχρεώσεις στα επαγγελματικά σας. Είναι το αναγκαίο κακό για να αποδώσουν οι καρποί των προσπαθειών σας μετά τις 6 Αυγούστου. Ξεκάθαρες κουβέντες με ένα πρόσωπο σας βγάζει από το μυστήριο του τελευταίου καιρού για το εάν τον ελκύετε ερωτικά. Πλέον θα πρέπει να αποφασίσετε εάν υπάρχει περίπτωση αυτό το πρόσωπο να σας κάνει το κλικ

ΛΕΩΝ 

Ο φόβος να μην ξαναπληγωθείτε δεν πρέπει να σας σταματήσει από την προσπάθεια να βρείτε το άλλο σας μισό. Να ξέρετε πως πλέον από σήμερα ξεκινά ένα διάστημα που μία πολύ όμορφη γνωριμία δεν θα αργήσει να συμβεί και να βιώσετε τον μεγάλο έρωτα. Οικονομικές εκκρεμότητες με δημόσια ιδρύματα θα πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα, πριν είναι αργά και έχετε μπλεξίματα. Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε μία φάση που πρέπει να αρχίσετε να αναθεωρείτε τη στάση συναδέλφων και προϊσταμένων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Η ημέρα θα στιγματιστεί από το κλίμα του Ερμή που γυρνάει σιγά σιγά ανάδρομος και θα φέρνει αποκαλύψεις για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Δεν αποκλείεται να έχετε και επιστροφές από το παρελθόν που θα σας αναστατώσουν. Επαγγελματικά υπάρχουν προστριβές με τους συναδέλφους που τις επόμενες ημέρες θα ενταθούν ακόμα περισσότερο. Σε φιλικό επίπεδο υπάρχουν παρεξηγήσεις από λάθος ερμηνείες των γεγονότων. Συζητήστε με τους στενούς σας ανθρώπους ήρεμα και όμορφα και όλα θα λυθούν.

ΖΥΓΟΣ 

Αυτή την ημέρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείτε εάν τα άτομα που υπάρχουν στη ζωή σας είναι κατάλληλα για εσάς και τη ζωή σας. Πρέπει να δείτε καλύτερα τις προσωπικές σας σχέσεις. Μην ανέχεστε κακές συμπεριφορές ακόμα και στα επαγγελματικά σας. Το ίδιο πρέπει να πράξετε και στην ερωτική σας ζωή. Μην υποβαθμίζετε τον εαυτό σας για χάρη κανενός. Φροντίστε να διεκδικήσετε το καλύτερο για εσάς γιατί το αξίζετε πραγματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Το κλίμα της ημέρας είναι ιδιαίτερα καλό, αλλά επειδή οι πλανητικές όψεις των επόμενων ημερών θα προκαλέσουν αναταραχή, μην κάνετε σήμερα ριψοκίνδυνες κινήσεις σε όλους τους τομείς. Φροντίστε τον εαυτό σας και κάντε την απαραίτητη ενδοσκόπηση που χρειάζεται. Το ταίρι σας είναι σύμμαχος σε αυτή τη δύσκολη διαδικασία, αλλά και εσείς θα πρέπει να δείξετε την ευγνωμοσύνη σας, γιατί δεν είναι όλα δεδομένα. Αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις τη σημερινή ημέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Φιλόδοξα νέα άτομα στον εργασιακό τομέα, θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Μην διστάσετε να πάρετε ρίσκα που θα αλλάξουν ίσως και για πάντα την επαγγελματική σας πορεία. Κάθε αλλαγή θα είναι για καλό. Από τη σχέση σας έχετε παράπονα και δικαίως μιας και μέσα σε αυτό το δεσμό νιώθετε διαρκώς μόνη σας. Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας και λάβετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον αυτής της σχέσης πριν βυθιστείτε περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Διαμάχες και κόντρες θα υπάρξουν αυτήν την ημέρα, καθώς εσείς θέλετε να ηρεμήσετε στη θαλπωρή του σπιτιού από μία τόσο έντονη εβδομάδα, αλλά το ταίρι σας έχει τελείως διαφορετική άποψη. Εάν δεν θέλετε να υπάρξουν δράματα τις επόμενες ημέρες, προσπαθήστε να βρείτε τη μέση οδό. Άτομα που στενού σας περιβάλλοντος θα σας δώσουν συμβουλές για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ακούστε τους με προσοχή γιατί θα καταλάβετε πολλά και ιδιαίτερα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Πιο ενδιαφέρουσες και αληθινές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μιλάτε με την αλήθεια. Συνεχίστε έτσι ακόμα κι αν αυτό μπορεί να σας κοστίσει μεσοπρόθεσμα. Ερωτικά τα γεγονότα που έρχονται σας καλούν να καταλάβετε πως το παρελθόν πρέπει να μείνει πίσω και κανείς δεν πρόκειται να επιστρέψει όπως τόσο ελπίζεται. Κοιτάξτε τη νέα σας ζωή και ανοίξτε την καρδιά σας στα νέα πρόσωπα που εσείς η ίδια τα διώχνετε μακριά.

ΙΧΘΕΙΣ 

Η Κυριακή είναι μία ημέρα που θέλετε να την αφιερώσετε στο σχεδιασμό των επόμενων ημερών. Πολύ καλά κάνετε και επικεντρωθείτε κυρίως σε οικονομικές εκκρεμότητες. Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε πως χρειάζεται επαναπρογραμματισμός των εξόδων σας. Ερωτικές απογοητεύσεις που θα βιώσετε σήμερα θα είναι πρόσκαιρες. Φροντίστε να μην δείξετε νεύρα και υστερίες, γιατί η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική και αργότερα θα κληθείτε να ζητήσετε συγγνώμη για το φέρσιμό σας.