Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 17/8/2018

17 Αυγ. 2018 - 04:50 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 17/8/2018

Σήμερα τίποτα δεν θα παρεμποδίσει τους στόχους σας. Ωστόσο, προτού επιτύχετε οτιδήποτε, θα πρέπει να εξετάσετε όλες τις πιθανές ενέργειες εκατό φορές. Αυτή η μέρα δεν συγχωρεί λάθη και ανακριβή βήματα.

ΚΡΙΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα ήρθε η ώρα να διευθετήσετε ότι εκκρεμότητες έχετε αφήσει το τελευταίο διάστημα και σας έχουν πάει πίσω. Οργανωθείτε για να αποφύγετε λάθη και παραλείψεις. Στα οικονομικά μείνετε μετρημένη και μην προβείτε σε περιττές σπατάλες. Στον αισθηματικό τομέα έρχονται νέες ευκαιρίες που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν εντάσεις στον χώρο στον οποίο εργάζεστε, γι αυτό θα ήταν καλό να κατεβάσετε τους τόνους και να μείνετε λογική. Τα οικονομικά φαίνονται να σας ταλαιπωρούν γι αυτό να είστε συγκρατημένη και να λειτουργείτε ορθολογικά. Στα αισθηματικά σας μπορεί να στριμώχνεστε λίγο αλλά δεν φαίνεστε διατεθειμένη να προβείτε σε αλλαγές. Είναι σημαντικό όμως να καταλάβετε πως ό,τι κάνετε τώρα θα έχει αντίκτυπο στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι η τέλεια περίοδος για να διευθετήσετε τυχόν εκκρεμότητες που έχετε αφήσει στον επαγγελματικό τομέα. Οργάνωση και προγραμματισμός είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Στα οικονομικά σας προγραμματιστείτε σωστά και θα δείτε μεγάλη διαφορά στην τσέπη σας. Στα συναισθηματικά επιδιώξτε να κάνετε μια συζήτηση για να ξεκαθαρίσετε την θέση σας απέναντι στο ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετές υποθέσεις έχουν μείνει σε εκκρεμότητα και καλείστε να τις βάλετε σε μια τάξη. Αυτή είναι η καλύτερη περίοδος. Εάν ζορίζεστε ζητήστε την βοήθεια των συναδέλφων σας. Στα οικονομικά σας υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα γι αυτό αξιοποιήστε την λογική σας για βρείτε βιώσιμες λύσεις. Στα ερωτικά θα υπάρξουν συζητήσεις οι οποίες θα ξεκαθαρίσουν τις θέσεις και τις προθέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν την διαφορά για τον επαγγελματικό σας τομέα. Οφείλετε να είστε οργανωμένη και πειθαρχημένη για να πετύχετε τους στόχους σας. Η περίοδος αυτή είναι σχετικά καλή για τα οικονομικά σας καθώς θα υπάρξει βελτίωση των εσόδων. Στον ερωτικό τομέα τα στάνταρ σας είναι υψηλά και δύσκολα θα ικανοποιηθούν ωστόσο μην απογοητεύεστε και κάντε ένα βήμα την φορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν θα αντιμετωπίσετε ιδιαίτερο πρόβλημα στον επαγγελματικό τομέα. Εάν εξαιρέσετε κάποιο άγχος που πιθανόν υπάρχει όλα θα πάνε όπως τα έχετε σχεδιάσει. Κινηθείτε με σοβαρότητα στα οικονομικά σας και θα δείτε μεγάλες μεταβολές. Ρίξτε μεγαλύτερη βαρύτητα στην αισθηματική σας ζωή καθώς στην σχέση σας υπάρχουν προβληματισμοί και εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Παράγοντες που προέρχονται από το οικογενειακό σας περιβάλλον έρχονται να σας επηρεάσουν στον επαγγελματικό τομέα, γι αυτό θα ήταν καλό να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να βρείτε μια διέξοδο για να χαλαρώσετε και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Μια από τα ίδια και στα συναισθηματικά σας, αφού ακούτε πολλά αλλά στην πράξη δεν βλέπεται κάποια μεταβολή. Στα οικονομικά, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και είναι βέβαιο πως θα βρείτε πρακτικές λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα που δεν ισχύουν και να πάρετε αποφάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Ζητήστε την γνώμη των συναδέλφων σας και εκείνοι θα σας δώσουν διευκρινίσεις με τις οποίες θα αντιληφθείτε που βασίζεται. Τα οικονομικά σας είναι σε άσχημη κατάσταση, φερθείτε με μεθοδικότητα και εξυπνάδα. Στα ερωτικά σας καλό είναι να περιμένετε από την άλλη πλευρά να σας δώσει το «οκ» για να συνεχίσετε τις προσπάθειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο επαγγελματικός κόσμος μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας και κάποιες λάθος ενέργειες θα φέρουν προστριβές. Δείξτε σοβαρότητα και εγκράτεια και αντιμετωπίστε τα προβλήματα που υψώνονται σαν τοίχος μπροστά σας. Να είστε λίγο προσεκτική στα οικονομικά σας καθώς η τάση να καλοπερνάτε δεν θα σας βγει σε καλό. Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο ερωτικά σας καθώς ναι μεν ελκύετε αρκετά πρόσωπά, εντούτοις είναι ρηχά και αδιάφορα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διευκρινήσεις στον επαγγελματικό τομέα έρχονται να καλύψουν κενά και απορίες που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν και θα σας απαλλάξουν από το άγχος. Τα οικονομικά στενά για αυτό φερθείτε με μεθοδικότητα και εξυπνάδα. Η επικοινωνία στα αισθηματικά θα είναι αρκετά διαφωτιστική για να δείτε εάν θα υπάρξει μέλλον με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένταση επικρατεί στον επαγγελματικό σας κόσμο. Ρίξτε τους τόνους για να μην φάτε το κεφάλι σας. Να είστε λίγο πιο προσεκτική με τα έξοδά σας αυτές τις ημέρες, καθώς θα προκύψουν κάποια απρόοπτα. Στα ερωτικά δυσκολεύεστε να επικεντρωθείτε σε ένα και μόνο στόχο αφού οι πειρασμοί είναι πολλοί.

ΙΧΘΕΙΣ

Είναι πιθανό να διαφωνήσετε με ένα συνεργάτη για τον τρόπο χειρισμού μιας κατάστασης ή την αδυναμία σας να πάρετε μια σαφή θέση στα πράγματα. Δείξτε αυτοσυγκράτηση για να μην δημιουργηθούν νέα προβλήματα. Στα οικονομικά, μπορείτε να κάνετε σημαντικά βήματα βελτίωσης αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας. Στα αισθηματικά δώστε έμφαση στην λεπτομέρεια και μην αρκείστε στη γενική εικόνα.