Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 19/8/2018

19 Αυγ. 2018 - 06:14 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 19/8/2018

Ήρεμη η σημερινή ημέρα χωρίς μεγάλες ή μικρές υπερβολές. Μακριά από αγωνίες και σκοτούρες. Η εβδομάδα κλείνει όμορφα, δίπλα σε ανθρώπους που μας γεμίζουν αγάπη και θετική ενέργεια.

ΚΡΙΟΣ

Θα αφιερώσετε τη σημερινή ημέρα στη φροντίδα του σπιτιού σας και των δικών σαν ανθρώπων. Ωστόσο, κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις θα διαταράξουν για λίγο την ήρεμη Κυριακή σας. Θα μπει ένα τέλος σε καθυστερήσεις και αναβολές ζητημάτων οικονομικής φύσεως. Η ορθή πορεία του Ερμή θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από προβλήματα επικοινωνίας με τον αγαπημένο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα αρχίσει να βελτιώνεται σταδιακά και από την επόμενη εβδομάδα θα μπορέσετε να περάσετε καλύτερα στον χώρο εργασίας σας. Έχει έρθει πλέον η ώρα να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις έτσι ώστε να μπουν σε μία σειρά τα οικονομικά σας. Ο Δίας και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν μία εξαιρετική όψη που θα φέρει αλλαγές στην προσωπική σας ζωή, είτε ανήκετε στις δεσμευμένες είτε στις single του ζωδίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα συμβεί κάτι που περιμένατε εδώ και καιρό με ανυπομονησία. Θα λάβετε ένα σημανιτκό νέο για την επαγγελματική σας πορεία και η χαρά σας δεν κρύβεται. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή φέρνει θετικές εξελίξεις. Προσοχή και καλύτερος προγραμματισμός χρειάζεται στα οικονομικά. Εάν είστε σε σχέση, τότε από σήμερα θα γίνουν βελτιωτικές κινήσεις στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μετά από μία δύσκολη εβδομάδα που περάσετε όσες από εσάς έχετε επιστρέψει από τις καλοκαιρινές διακοπές, σήμερα ήρθε επιτέλους η ημέρα που θα αισθανθείτε με ανακούφιση. Η ορθή πορεία του Ερμή βοηθά σε αυτήν την αίσθηση. Η επικοινωνία με τους γύρω σας βελτιώνεται και αυτό θα έχει θετική επιρροή σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Προσπαθήστε σήμερα να είστε πιο δεκτική στις προτάσεις που θα δεχθείτε από τον αγαπημένο σας. Μην επιλέγετε συνεχώς δραστηριότητες που ευχαριστούν μόνο εσάς. Εάν ανήκετε στις single του ζωδίου, η όψη του Δία με τον Ποσειδών φέρνουν εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Η ορθή πορεία του Ερμή στο ζώδιό σας, σας δίνει μία μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων σε διάφορα ζητήματα. Ακόμη και σήμερα δεν θα σταματήσετε να κάνετε σχέδια για την πορεία των επαγγελματικών σας. Ωστόσο, η υπερβολική αυτοκριτική δεν σας κάνει καλό. Να είστε περισσότερο πιστή στον εαυτό σας και τότε και οι γύρω σας θα δουν καλύτερα τις δυνατότητές σας. Τα οικονομικά σας θα περάσουν σε μία καλύτερη φάση το επόμενο διάστημα. Εσείς που είστε single να ξέρετε ότι ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα εκδηλώσει τα συναισθήματά του. Τέλος, σήμερα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις σε ένα οικογενειακό ζήτημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναβολές και καθυστερήσεις σε βασικά επαγγελματικά ζητήματα σας έχουν ταλαιπωρήσει αυτό το διάστημα , όμως με το πέρας των καλοκαιρινών διακοπών όλα αυτά θα αλλάξουν. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο, εάν συνεχίσετε να είστε προσεκτική με τα έξοδά σας. Σήμερα σας περιμένει μία μεγάλη έκπληξη. Κάτι σας ετοιμάζει ένα πρόσωπο από την οικογένειά σας και θα σας κάνει πάρα πολύ χαρούμενη με την κίνησή του.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε, αφού ξέρετε ότι σήμερα δεν έχετε καμία διάθεση για δουλειά. Πριν υποσχεθείτε κάτι ακόμη, σκεφτείτε ότι δεν είναι καλό να μην κάνετε αυτά στα οποία έχετε δεσμευτεί, καθώς φαίνεται αφερέγγυα. Το πιο σωστό που έχετε να κάνετε σήμερα είναι να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα της εβδομάδας που έρχεται, να βάλετε σε μία προτεραιότητα τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είναι και πολύ θετική η σημερινή ημέρα για εσάς. Παρόλο που γυρίσατε πρόσφατα από τις καλοκαιρινές διακοπές, αισθάνεστε πάλι κουρασμένη. Μήπως υπάρχει κάποιο θέμα υγείας που πρέπει να κοιτάξετε; Θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις σχετικά με ένα οικογενειακό ζήτημα οικονομικής φύσεως. Ένα άλλο σημαντικό σημείο αυτής της ημέρας θα είναι ο προσωπικός σας προϋπολογισμός. Ελέγχετε συνεχώς, χωρίς να αφήνετε τον εαυτό σας να κάνει περιττές δαπάνες. Το τρίγωνο Δία και Ποσειδώνα θα εκτοξεύσουν τον ερωτισμό στη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλό είναι σήμερα να εγκαταλείψετε την εγωιστική σας συμπεριφορά και να αφήσετε τους συγγενείς σας να σας βοηθήσουν έτσι ώστε να τελειώσετε πιο γρήγορα τη δουλειά που έχετε να κάνετε σήμερα. Μην δώσετε υποσχέσεις σε έναν φίλο που θα σας ζητήσει οικονομική βοήθεια, μια και τα οικονομικά σας δεν είναι σε καλή κατάσταση αυτή την περίοδο. Δώστε περισσότερη σημασία στον αγαπημένο σας και τα θέλω του, θα βοηθήσει πολύ τη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεκινά μία πιο ανακουφιστική περίοδος για εσάς, ειδικά από τη στιγμή που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία. Η βελτίωση στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα έχει θετικά αποτελέσματα στην πορεία σας. Τα οικονομικά σας ωστόσο χρειάζονται προσοχή, καθώς οι καθυστερήσεις που υπάρχουν σε κάποια έσοδα που περιμένατε θα δημιουργήσουν πρόβλημα. Αν ανήκετε στις single του ζωδίου, τότε το τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα φέρνει εξελίξεις και νέες γνωριμίες…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ορθή πορεία του Ερμή στον 7ο Οίκο σας φέρνει αλλαγές στην καθημερινότητά σας και βελτίωση στην επικοινωνία σας με τους συνεργάτες σας. Δράσεις και νέα ξεκινήματα ευνοούνται αυτήν την περίοδο και εσείς είστε χαρούμενη που μπορείτε επιτέλους να προωθήσετε τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Να είσαι όμως πιο προσεκτική με τις αγορές σας, δεν χρειάζονται σπατάλες… Ένα άτομο που δεν το περιμένατε θα εκδηλώσει τα ερωτικά συναισθήματά του για εσάς. Εάν είστε σε σχέση, μιλήστε στον αγαπημένο σας για όσα σας προβληματίζουν, μην κρατάτε κρυφές τις σκέψεις σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι θετικές εξελίξεις των περασμένων ημερών στη δουλειά σας, σήμερα σας δίνουν την ελευθερία που χρειάζεστε για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Θα περάσετε μία όμορφη ημέρα με φίλους και συγγενείς. Μικρή ένταση ωστόσο θα φέρει η συζήτηση για ένα οικονομικό ζήτημα που απασχολεί την οικογένειά σας. Εάν είστε μητέρα, θα περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας. Το βράδυ, η αγκαλιά του αγαπημένου σας θα κλείσει όμορφα την ημέρα και θα σας δώσει δύναμη για την εβδομάδα που έρχεται.