Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 25 Σεπτεμβρίου

25 Σεπ. 2018 - 10:21 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 25 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Είτε το θέλετε είτε όχι, ήρθε η ώρα να κάνετε την αυτοκριτική σας. Φροντίστε, λοιπόν, να είστε όσο μπορείτε πιο αντικειμενικοί πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις. Ηρεμήστε το έτερόν σας ήμισυ, που το έχουν πιάσει αμφιβολίες και ανασφάλειες.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην παρασύρεστε και φαντάζεστε πράγματα που δεν ισχύουν για άτομα που βρίσκονται γύρω σας, απλώς επειδή έχετε κάποιες ενδείξεις. Να θυμάστε ότι χρειάζεστε και αποδείξεις. Κάντε κάτι άμεσα για τον εαυτό σας, τον οποίο έχετε παραμελήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν δείξετε λίγη καλή θέληση παραπάνω και κάνετε ακόμη μία προσπάθεια, τα πράγματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σας μπορεί να γίνουν καλύτερα. Τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στη συναισθηματική ζωή σας απαιτούν από εσάς μεγάλα πάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυξήστε την κοινωνικότητά σας με όποιον τρόπο μπορείτε και θα δείτε ότι θα έρθουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας. Θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά, αν βάλετε μπροστά την έντονη προσωπικότητά σας.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να βγαίνετε συχνότερα έξω και να διασκεδάζετε αφήνοντας πίσω τις έννοιες σας, για να μπορείτε να γεμίζετε τις μπαταρίες σας πριν αδειάσουν εντελώς. Μην επιτρέψετε να σας αλλάξουν, επειδή τυχαίνει να μην αρέσετε σε κάποιους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εχετε άμεση ανάγκη από σταθερότητα στη ζωή σας, γι' αυτό αποφύγετε να βρεθείτε μπλεγμένοι σε επιπόλαιες σχέσεις, που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό. Καινούργιες ευθύνες θα σας βγάλουν από την ανία σας και θα σας κάνουν να νιώσετε και πάλι ζωντανοί.

ΖΥΓΟΣ: Ετοιμαστείτε γιατί σας περιμένουν εκπλήξεις. Η αναζήτηση της αλήθειας ίσως σας οδηγήσει σε μονοπάτια που δεν περιμένατε ότι θα βρεθείτε. Επειτα από μια πολύ κουραστική ημέρα αναζητήστε την ηρεμία του σπιτιού σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε μια προσπάθεια να τα βρείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε σε σύγκρουση ή σε ρήξη μαζί τους. Αποφύγετε όσο μπορείτε τις παρασκηνιακές ενέργειες, γιατί σας φθείρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μερικά πράγματα δεν μπαίνουν σε καλούπια, γι' αυτό δεχθείτε τις καταστάσεις ως έχουν και μην προσπαθήσετε να τις αλλάξετε σύμφωνα με τα δικά σας δεδομένα. Πρέπει να ζείτε την καθημερινότητά σας και να μην είστε τόσο πολύ απαισιόδοξοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά στις σχέσεις σας πριν κάνετε κάποιο απονενοημένο διάβημα, γιατί είναι πολύ πιθανόν να φτάσετε στα άκρα χωρίς να το καταλάβετε. Τολμήστε να κάνετε αυτά που θέλετε και μην εγκλωβίζεστε στα «δήθεν» των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρεθείτε κοντά σε κάποια αγαπημένα άτομα που χρειάζονται τη βοήθειά σας. Μην ξεχνάτε ότι σας στάθηκαν και αυτά όταν εσείς περνούσατε δύσκολα. Οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες, γι' αυτό μην έχετε τόσο πολύ άγχος.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αφήσετε τις διακυμάνσεις της ψυχολογίας σας να σας επηρεάσουν, αλλά αποφασίστε τι προηγείται και επικεντρωθείτε σε αυτό. Μην κρίνετε επιφανειακά τα γεγονότα, παρασυρμένοι από επιπόλαιες σκέψεις.