Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 26 Σεπτεμβρίου

26 Σεπ. 2018 - 10:44 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 26 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Οταν η λογική υπαγορεύει άλλα, εσείς ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας. Αφεθείτε στα αισθήματά σας και μην προσπαθήσετε να τους αντισταθείτε. Επιλέξτε προσεκτικά αυτά που θέλετε να κάνετε και ξεκινήστε να τα πραγματοποιείτε με θάρρος.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε κάθε σας βήμα, γιατί έχετε πολλά να σκεφτείτε προτού αποφασίσετε με ποιον τρόπο θα συνεχίσετε τη ζωή σας από εδώ και μπρος. Δείξτε πόσο αποφασιστικοί είστε ακόμη και στον ίδιο σας τον εαυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους με το ζόρι για την ορθότητα των αποφάσεών σας δεν θα καταφέρετε τίποτα, καθώς μόνο οι πράξεις σας μπορούν. Η πολύτιμη πείρα κάποιων ανθρώπων του περιβάλλοντός σας θα σας βοηθήσει αρκετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από το να μεγαλώνετε την ανασφάλειά σας επειδή κάποια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα απομακρύνονται από κοντά σας, προτιμήστε να δείτε μήπως κάνετε κάτι λάθος. Η σκληρή πραγματικότητα θα σας μάθει να είστε πιο πρακτικοί από εδώ και στο εξής.

ΛΕΩΝ: Η επιτυχία που επιθυμείτε διακαώς εδώ και καιρό δεν είναι άπιαστο όνειρο. Μη χάνετε την αισιοδοξία σας αν αργεί να έρθει, ίσως κάθε εμπόδιο να είναι για καλό. Για να νιώσετε καλύτερα, φροντίστε να δείτε τα πράγματα από τη θετική πλευρά τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναμφίβολα θα νιώσετε πιο ανακουφισμένοι, καθώς οι εκκαθαρίσεις στις σχέσεις σας θα σας βοηθήσουν αυτόν τον μήνα να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Ελέγξτε τα πολύ δυνατά σας συναισθήματα που δεν σας επιτρέπουν να δείτε τα γεγονότα με ρεαλισμό.

ΖΥΓΟΣ: Πολλές φορές μια διαφορετική γνώμη μπορεί να σας ξεμπλοκάρει από πολλά πράγματα, γι' αυτό όταν νιώσετε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο ζητήστε τη συμβουλή ενός καλού φίλου. Βάλτε στη θέση τους όσους προσπαθούν να σας περάσουν αυτά που θέλουν μόνο οι ίδιοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μετρήστε τα λόγια των άλλων και κρατήστε τα πιο χρήσιμα, χωρίς να πιστεύετε οτιδήποτε μπορεί να ακούσετε, γιατί πολλά από αυτά θα είναι ανακρίβειες. Ψάξτε για τη δύναμη που κρύβετε μέσα σας και σταθείτε στα πόδια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν δεν θέλετε να έχετε φασαρίες και αναστάτωση στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αποφύγετε οποιαδήποτε προστριβή, ακόμη και αν οι άλλοι σας προκαλούν. Οσοι είστε δεσμευμένοι καλά θα κάνετε να είστε επιφυλακτικοί σε ερωτικά καλέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποκαλύψεις που θα σας γίνουν και θα αφορούν σημαντικές πτυχές της ζωής σας θα σας ωθήσουν στο να αποφασίσετε να κάνετε ριζικές αλλαγές. Κοντρολάρετε τη διάθεσή σας και μείνετε σταθεροί στους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τολμήστε να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν, σας αγχώνουν και σίγουρα δεν σας ταιριάζουν. Δραστηριοποιηθείτε για να γίνουν όλα πιο γρήγορα και συγχρονιστείτε με τους συναδέλφους σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάντε υπομονή και όλα θα γίνουν στην ώρα τους εφόσον είναι προφανές ότι δεν μπορείτε να έχετε ό,τι θέλετε. Μια παροδική κρίση στα αισθήματά σας δεν πρέπει να γίνει αιτία να απομακρυνθείτε.