Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 6/10/2018

06 Οκτ. 2018 - 09:11 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 6/10/2018

Μήπως ήρθε ο καιρός να σταματήσετε να γκρινιάζετε που έχουμε Φθινόπωρο και να βρείτε τρόπους να το απολαύσετε; Επικεντρωθείτε σε εκείνα τα πράγματα που αγαπάτε: πάρτι και συναντήσεις με στενούς φίλους, βόλτες στα μαγαζιά με τις φίλες σας, επωφεληθείτε από πολιτιστικές εκδηλώσεις που είστε καλεσμένη… Η καλύτερη στιγμή για να δώσετε έμφαση στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση

ΚΡΙΟΣ

Θα είστε απρόβλεπτη και ίσως συμπεριφέρεστε με παράλογο τρόπο. Αυτή η ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά σας χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος μπορεί να είναι επικίνδυνη. Μερικοί άνθρωποι γύρω σας μπορεί να επηρεαστούν και να χάσουν την εκτίμηση που έχουν προς το πρόσωπό σας. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα επιβλαβές αν συμβεί σε μια σημαντική στιγμή στην επαγγελματική ή ερωτική ζωή σας. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, για να μην υποστείτε τις αρνητικές συνέπειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε μία δυναμική γυναίκα και είστε έτοιμη να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί στον επαγγελματικό σας δρόμο. Είστε πολύ αποφασιστική, όμως, θα πρέπει να προσέξετε την παρορμητικότητά σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα. Φροντίστε να διορθώσετε μία προβληματική κατάσταση με έναν φίλο σας ή τον σύντροφό σας. Ίσως σήμερα να λάβετε μια πληροφορία που να είναι πολύ σημαντική για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά για εσάς. Ίσως, μάλιστα, να έχετε μια συνάντηση με κάποιον που μπορεί να τον θεωρείτε αντίπαλό σας, όμως, θα δείτε πως η γνώμη τους για εσάς έχει αλλάξει και πλέον σας εκτιμά περισσότερο. Θα έρθουν αλλαγές στα οικονομικά σας που δεν τις περιμένατε. Τα αισθηματικά σας θα πάνε πολύ καλά και θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Αν πάλι είστε ελεύθερη, θα ήταν προτιμότερο να κανονίσετε μια έξοδο από το να κλειστείτε στο σπίτι. Ο έρωτας είναι κάπου εκεί έξω και σας περιμένει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι υποχρεώσεις τρέχουν και αισθάνεστε σιγά σιγά την ενέργειά σας να εξαντλείται. Πιθανώς να χρειαστεί να παραβρεθείτε σε μια σημαντική εκδήλωση ή ένα meeting στη δουλειά σας. Εκεί θα πρέπει να βάλλετε τα δυνατά σας για να εντυπωσιάσετε και να προσέξετε ιδιαίτερα την εμφάνισή σας. Να είστε συγκεντρωμένη και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να θυμάστε, ότι νέες επαγγελματικές ευκαιρίες βρίσκονται καθ’ οδόν. Τα οικονομικά σας έχουν σκαμπανεβάσματα για αυτό να είστε προσεκτική. Αφιερώστε το βράδυ στον αγαπημένο σας, που κάπως έχετε παραμελήσει.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να έχετε διάθεση για χιούμορ και αστεία πειράγματα, όμως, κάποιοι από τους συνεργάτες σας δεν μπορούν να το αντιληφθούν. Είναι, λοιπόν, πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις, αφού οι γύρω σας θα βρίσκουν τα λόγια σας κάπως κυνικά και ειρωνικά. Μην διστάσετε να κάνετε κινήσεις για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Στην προσωπική σας ζωή κάτι αλλάζει, ειδικά αν είστε single…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε έναν εκνευρισμό στη δουλειά σας χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο. Αυτό ίσως σας οδηγήσει στο να βγάλετε προς τα έξω κάποιες σκέψεις που σας απασχολούσαν εδώ και καιρό και να πείτε πλέον ανοιχτά, ό,τι σας ενοχλεί. Κάπως έτσι θα οδηγηθείτε σε αντιπαράθεση με έναν άνθρωπο που είχατε κόντρα και στο παρελθόν. Το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για εσάς, αφού θα δικαιωθείτε και θα καταφέρετε επιτέλους να λύσετε τις διαφορές σας. Τα οικονομικά σας δεν είναι σε καλό σημείο. Αναζητήστε νέες πηγές εσόδων. Μην δημιουργείτε νέα έξοδα. Η σχέση σας με τον αγαπημένο σας έχει κάποιο πρόβλημα και πρέπει άμεσα να το λύσετε.

ΖΥΓΟΣ

Θα πρέπει να προσέξετε πολύ τα λόγια σας, ειδικά σε συζητήσεις που θα κάνετε και αφορούν πιο ευαίσθητα θέματα της δουλειάς σας. Πριν ξεκινήσετε κάποια συζήτηση, φροντίστε να έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας, ποια τακτική θα ακολουθήσετε. Σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδιάζατε, θα πρέπει να παραδεχθείτε το λάθος σας και να προσπαθήσετε να επανορθώσετε. Τα οικονομικά σας δεν είναι ο τομέας που σας εντυπωσιάζει, όμως με σωστό προγραμματισμό κάτι έχετε καταφέρει. Τα άστρα ευνοούν τις νέες γνωριμίες. Τι περιμένετε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα είστε επιφυλακτική σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία και τα οικονομικά σας. Αυτό θα είναι πολύ ωφέλιμο για εσάς, γιατί θα σας κάνει να αποφύγετε κάποιο σοβαρό λάθος. Θα πρέπει να είστε προσεκτική με τα αισθηματικά σας. Πριν βιαστείτε να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει τι πήγε στραβά στην προηγούμενη. Σε περίπτωση που έχετε κάποιες διαφωνίες με ένα κοντινό σας πρόσωπο, δεν πρέπει να επηρεάζεστε από τη γνώμη των άλλων. Λύστε τις διαφορές σας, ακολουθώντας τη δική σας τακτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δουλειά σας θα πάει πολύ καλά και τα πράγματα θα κυλήσουν εύκολα, χωρίς να κουραστείτε ιδιαίτερα. Είναι πιθανό να παρευρεθείτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις με φίλους ή με συνεργάτες σας. Θα είστε επικοινωνιακή και γεμάτη αυτοπεποίθηση και είναι σίγουρο πως θα κάνετε νέες γνωριμίες. Φροντίστε μόνο να βρείτε και λίγο χρόνο για ξεκούραση, για να μην μειωθεί η αποδοτικότητά σας. Τα αυξημένα έξοδα του τελευταίου διαστήματος σας έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Να είστε λίγο πιο προσεκτική τις επόμενες ημέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα ήταν καλό να μείνετε μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γιατί δεν προβλέπεται να σας βγουν σε καλό, στις επαγγελματικές συζητήσεις που θέλετε να κάνετε. Μπορεί κάποια ανάρτησή σας ή κάποιο μήνυμα που θα στείλετε, να γίνει η αφορμή για να παρεξηγηθείτε. Προτιμήστε να επικοινωνήστε με τους άλλους με πιο άμεσο τρόπο και θα δείτε, ότι η επικοινωνία σας, θα είναι πολύ καλύτερη. Τα οικονομικά σας χρειάζονται άμεσα βελτίωση και έναν καλό προγραμματισμό. Το Σύμπαν σας στέλνει μηνύματα από ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για εσάς. Γιατί δεν τα βλέπετε;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα νιώθετε πολύ καλά με τον εαυτό σας, όμως, οι γύρω σας ίσως σας θεωρήσουν λίγο εγωκεντρική. Μπορεί να μην καταλαβαίνουν τις ιδιαιτερότητές σας και να σας κατακρίνουν, όμως οι ιδέες σας έχουν αποτέλεσμα στη δουλειά σας. Τα οικονομικά σας είναι κάπως ζορισμένα αυτό το διάστημα, για αυτό και εσείς να είστε προσεκτική. Στην προσωπική σας ζωή είναι σημαντικό να μην προσπαθήσετε να αλλάξετε για τους άλλους. Να είστε ο εαυτός σας και να προσπαθήσετε να βρείτε ανθρώπους που θα σας εκτιμούν και θα σας δέχονται όπως είστε. Το πιο σημαντικό είναι να νιώθετε εσείς καλά μέσα σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα έχετε πολλή όρεξη για να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες σας και θα θέλετε να συζητήσετε για οτιδήποτε σας απασχολεί. Έτσι, μπορεί χωρίς καν να το καταλάβετε να αποκαλύψετε κάποια μυστικά σας. Μετά θα είναι πολύ δύσκολο να πάρετε πίσω τα λόγια σας. Ίσως κάποια άτομα που δεν έπρεπε να εμπιστευτείτε, να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση, για να προωθήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Θα πρέπει, λοιπόν, να είστε προσεκτική και επιφυλακτική, κρατώντας μερικά πράγματα για τον εαυτό σας. Στην αισθηματική σας ζωή, φαίνεται ότι ο σύντροφός σας περιμένει πράγματα από εσάς και εσείς δεν ανταποκρίνεστε…