Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 8/10/2018

08 Οκτ. 2018 - 04:59 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 8/10/2018

Νέα εβδομάδα, νέες προκλήσεις…

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα παίξετε τον ρόλο του ειρηνοποιού στη δουλειά σας, καθώς θα υπάρξουν κάποιοι καβγάδες ανάμεσα σε συνεργάτες σας. Τα οικονομικά σας σάς προβληματίζουν. Προσπαθήστε να μείνετε εντός προϋπολογισμού. Θα μάθετε κάποια νέα από τα κοντινά σας πρόσωπα, που δεν τα γνωρίζατε. Αυτό ίσως σας απογοητεύσει και σας στεναχωρήσει λίγο. Μην είστε επικριτική και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Προσπαθήστε να καταλάβετε καλύτερα όλες τις λεπτομέρειες της κατάστασης. Σε γενικές γραμμές στη ζωή σας θα επικρατεί ηρεμία. Θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλες οι προσπάθειες για να βοηθήσετε έναν συνεργάτη σας σε ένα από τα σχέδιά του πέφτουν στο κενό. Υπάρχει ένα περίπλοκο επαγγελματικό πρόβλημα και δεν φαίνεται να λύνεται άμεσα. Να είστε προσεκτική στις συναλλαγές σας, μην καταστρέψετε τον προϋπολογισμό σας από την αρχή της εβδομάδας. Ίσως επιστρέψει στη ζωή σας ένα άτομο από τα παλιά. Πολλές αλλαγές αναμένονται να συμβούν στη ζωή σας και όλες υπόσχονται να είναι θετικές. Πιθανώς να εκπλαγείτε από τη συμπεριφορά μερικών ανθρώπων γύρω σας, που φαίνεται πως έχουν αλλάξει προς το καλύτερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά για εσάς και θα έχετε πολλή όρεξη για δουλειά. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να αφιερώσετε και χρόνο στον εαυτό σας. Θα έχετε τη διάθεση να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους γύρω σας και να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας, για να τα βοηθήσετε με τα προβλήματά τους. Είναι πιθανό να θελήσετε να ασχοληθείτε και με τη φιλανθρωπία. Φροντίστε να είστε πολύ προσεκτική, όμως, γιατί αυτή την καλοσύνη και την όρεξη να βοηθήσετε, κάποιοι μπορεί να προσπαθήσουν να την εκμεταλλευτούν. Τα οικονομικά σας είναι ένας τομέας με πολλά σκαμπανεβάσματα, να είστε προσεκτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκινάτε με διάθεση να αγωνιστείτε. Να αγωνιστείτε για να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και σίγουρα αυτή η θέληση δεν θα σας βγει σε κακό. Μην απορρίψετε προτάσεις που στο μέλλον ενδέχεται να σας φέρουν σημαντικές αλλαγές στα οικονομικά σας. Στην προσωπική σας ζωή είστε έτοιμη για αλλαγές, τις θέλετε. Τόσο για τον εαυτό σας και τον προσωπικό σας χώρο, όσο και για τα άτομα που σας περιβάλλουν. Αισθάνεστε, ότι μερικοί άνθρωποι δεν ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία σας και δεν συμμερίζονται τις ιδέες σας. Οποιαδήποτε απόφαση κι αν πάρετε, να ξέρετε πως μετά δεν θα υπάρχει επιστροφή. Θα πρέπει, λοιπόν, να σιγουρευτείτε, για το ποιους θέλετε να έχετε στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Κάπως δύσκολη η σημερινή ημέρα για εσάς. Δεν έχετε διάθεση να εργαστείτε και αυτό θα έχει αντίκτυπο στη συνολική σας προσφορά στην εργασίας σας. Μήπως να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας, για να μην πάει χαμένος ο κόπος που έχετε κάνει τόσο καιρό; Οργανωθείτε καλύτερα στα οικονομικά σας, άλλωστε εσείς δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη του. Μία συνάντηση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα είναι ο ιδανικός τρόπος να «κλείσετε» τη σημερινή ημέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε κουραστεί πολύ τον τελευταίο καιρό από τις υποχρεώσεις και τις μετακινήσεις σας. Δεν βρίσκετε ποτέ λίγο χρόνο, για ξεκούραση και νιώθετε τις δυνάμεις σας, να σας εγκαταλείπουν. Αποφύγετε να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες στη δουλειά σας, γιατί είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε. Κατεβάστε λίγο τους ρυθμούς σας και πολύ σύντομα θα ξαναβρείτε τον παλιό καλό σας εαυτό. Βεβαιωθείτε ότι όλα πάνε βάσει προγράμματος στα οικονομικά σας. Σήμερα να είστε προετοιμασμένη για μία όμορφη έκπληξη από τον αγαπημένο σας.

ΖΥΓΟΣ

Υπάρχουν κάποια επαγγελματικά ζητήματα που πρέπει άμεσα να λυθούν, αλλιώς θα πέσετε σε έναν φαύλο κύκλο αντιπαραθέσεων, κάτι που δεν θέλετε. Μην φοβηθείτε να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων, ειδικά αν σας δοθεί η ευκαιρία. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει στη ζωή σας και έχει διάθεση να την ταράξει. Να είστε προσεκτική και να μην κάνετε κινήσεις που θα μετανιώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα δεν θα ξεκινήσει ιδανικά για εσάς. Έχετε πολλή δουλειά και κάνετε ταυτόχρονα πολλά πράγματα, όμως αισθάνεστε ότι τίποτα δεν πετυχαίνει. Κάντε ένα βήμα πίσω, ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και όλα θα πάνε καλύτερα. Εξωτερικοί παράγοντες θα επηρεάσουν κάπως και τα οικονομικά σας, ίσως κάποια επένδυση να παρουσιάσει αρνητική απόδοση… Όσο για την προσωπική σας ζωή και εκεί τα πράγματα δεν πάνε καλά. Είστε σε μια περίεργη φάση συναισθηματικά και νιώθετε ευάλωτη. Θα πρέπει να αποφύγετε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, γιατί δεν μπορείτε να δείτε καθαρά, ποιος άνθρωπος είναι κατάλληλος για εσάς. Δείξτε κατανόηση και υπομονή σε κάποιες εντάσεις που μπορεί να υπάρξουν στην οικογένειά σας. Αντί, λοιπόν, να τσακωθείτε, κρατήστε αποστάσεις και πάρτε λίγο χρόνο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρόλο που είναι Δευτέρα, αρχή της εβδομάδας και οι υποχρεώσεις σας είναι αυξημένες εσείς θα καταφέρετε να ξεκλέψετε χρόνο για να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία στο τέλος της ημέρας να περάσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας, χωρίς να έχετε στο μυαλό σας τις υποχρεώσεις. Θα έχετε εξαιρετική επικοινωνία με τους άλλους και θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε κάποια οικονομικά προβλήματα που είχατε τόσο καιρό. Αν είστε ελεύθερη, η περίοδος αυτή είναι πολύ ευνοϊκή για να συναντήσετε έναν άνθρωπο που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον. Αν πάλι είστε σε σχέση, θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, θα κάνετε ειλικρινείς συζητήσεις και θα περάσετε ρομαντικές στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλες τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της δουλειάς σας. Θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε με τους άλλους. Προσπαθήστε να είστε διαλλακτική και να ακούτε τις προτάσεις που θα σας κάνουν. Τα οικονομικά σας, μπαίνουν σιγά σιγά σε μια νέα τροχιά και θα μπορέσετε να πάρετε μια ανάσα χωρίς να πιέζεστε άλλο. Προσέξτε μόνο να μην υποκύψετε σε σπατάλες. Όσον για την ερωτική σας ζωή… άτονη και κάπως «κοιμισμένη». Γιατί δεν κάνετε κάτι να την αλλάξετε;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρέπει να προσέξτε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας και να φροντίσετε την υγεία σας. Προσπαθήστε να τρώτε σωστά και μην αμελείτε τη φυσική δραστηριότητα. Θα πρέπει πάντα να βρίσκετε λίγο χρόνο μέσα στην ημέρα, για να ξεκουράζεστε. Ανησυχείτε πολύ για τα επαγγελματικά σας, γιατί αισθάνεστε πως τα γεγονότα τρέχουν κι εσείς δεν μπορείτε να τα προλάβετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να πάρετε το χρόνο σας, για να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και σύντομα η αποδοτικότητά σας θα ανέβει ξανά. Τα οικονομικά σας εμφανίζουν μία μικρή άνοδο. Μην χάσετε την ευκαιρία που σας δίνουν τα άστρα για να αυξήσετε τα έσοδά σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Έχετε τη δυναμική που χρειάζεται για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις σημερινές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Είστε δημιουργική και οι ιδέες σας θα φέρου αποτέλεσμα. Μία εναλλακτική προσέγγιση στα οικονομικά σας ίσως είναι αυτό που λείπει για να πετύχετε. Όσο για την προσωπική σας ζωή, έχετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που σας αγχώνουν και σας ρίχνουν τη ψυχολογία. Φροντίστε να βάλετε τα όριά σας και να μην αναλώνεστε σε ανούσια πράγματα. Εκφράστε αυτό που νιώθετε χωρίς να φοβάστε πιθανές παρεξηγήσεις. Το πιο σημαντικό είναι να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας και μετά με τους άλλους. Άλλωστε, για να δημιουργήσετε υγιείς σχέσεις, θα πρέπει πρώτα να νιώθετε καλά μέσα σας!