Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 3/11/2018

03 Νοε 2018 - 10:44 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 3/11/2018

Η ανάγκη σου να κάνεις τον ντετέκτιβ μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπη με αλήθειες που δεν είσαι έτοιμη να ακούσεις. Η Σελήνη σε παρακινεί να αναζητήσεις τις απαντήσεις που επιθυμείς… Προσοχή όμως γιατί η επικοινωνία είναι λίγο μπερδεμένη.

ΚΡΙΟΣ

Έχεις μπροστά σου μία μοναδική ευκαιρία να λύσεις ένα σημαντικό επαγγελματικό πρόβλημα και είσαι πρόθυμη να μην την χάσεις. Προσοχή στην υγεία σου, ακολούθησε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, όμως η παρουσία του Ποσειδώνα στον 12ο Οίκο σου θα σου δώσει τη σοφία που χρειάζεσαι και θα σκεφτείς μία πιο αποτελεσματική λύση. Να θυμάσαι ότι μονός καβγάς δεν γίνεται, φρόντισε να είσαι προσεκτική σε όσα θα πεις στον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, οι πλανήτες ευνοούν τις νέες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρακτική που ακολουθείς το τελευταίο διάστημα έχει φέρει αποτελέσματα στη δουλειά σου και αυτό φαίνεται από τη σταθερή ανοδική πορεία που ακολουθείς. Προσοχή όμως, μην πάρεις φόρα και κάνεις σχέδια που δεν είναι ρεαλιστικά. Τα οικονομικά σου είναι ένας τομέας που χρήζει βελτίωσης, καθώς τα συνεχή σκαμπανεβάσματα καταστρέφουν τον προϋπολογισμό σου. Δώσε περισσότερο χρόνο στον αγαπημένο σου και φρόντισε να ικανοποιήσεις τις ανάγκες του. Εάν είσαι έτοιμη για κάτι νέο στη ζωή, τότε να είσαι σίγουρη ότι οι πλανήτες θα στα φέρουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι αποφασισμένη να πετύχεις στη δουλειά σου και δεν σταματάς καθόλου να εργάζεσαι για να ολοκληρώσεις τα έργα σου. Ίσως είναι η καλύτερη στιγμή να ετοιμάσεις ένα νέο πλάνο για τα οικονομικά σου και να ασχοληθείς περισσότερο με την επίλυση κάποιων συγκεκριμένων ζητημάτων. Η υποβλητική Σελήνη αντιτίθεται στον νεφελώδη Ποσειδώνα και σου δίνει τη δύναμη που ζητάς για να προχωρήσεις ένα βήμα μπροστά στην προσωπική σου ζωή, είτε είσαι σε μία σχέση είτε όχι. Μην αμφιβάλλεις για τις επιλογές σου…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επαγγελματική σου επιτυχία οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι έχεις καταφέρεις να αντιδράσεις άμεσα σε κάθε είδους «απειλή» που βρέθηκε στον δρόμο σου. Στα οικονομικά σου ωστόσο χρειάζεται να προσπαθήσεις περισσότερο, προκειμένου να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα σε έσοδα και έξοδα. Η έμφυτη ευαισθησία σου καμιά φορά μπορεί να σε βάλει και σε μπελάδες. Να είσαι προσεκτική στις συζητήσεις που θα κάνεις με τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, να θυμάσαι ότι καμιά φορά η μοναξιά είναι η καλύτερη παρέα.

ΛΕΩΝ

Η ανάγκη σου να ανακαλύψεις νέους δημιουργικούς τρόπους προκειμένου να γίνει πιο αποτελεσματική η δουλειά σου σε απασχολεί πάρα πολύ. Η κάθε λεπτομέρεια μετράει και για αυτό η Σελήνη σε ωθεί να δώσεις σημασία σε κάθε τι που συμβαίνει στη δουλειά σου. Όσο για τα οικονομικά σου εδώ φαίνεται ότι έχεις πάρει κάπως το μάθημά σου και κάνεις κινήσεις να βελτιώσεις την κατάσταση. Τέλος, αλλαγές έρχονται αγαπημένη μου στην ερωτική σου ζωή. Είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι εκμεταλλεύσου την εύνοια των πλανητών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εναλλαγή ανάμεσα στη δουλειά και τις πιο χαλαρωτικές δραστηριότητες είναι κάτι που σε βοηθά να ηρεμήσεις από τη δύσκολη καθημερινότητα που έχεις. Είσαι έτοιμη σήμερα να ζήσεις μία περιπέτεια και γιατί όχι άλλωστε. Ο αγαπημένος σου και εσύ κάτι σκαρώνετε, που θα ανανεώσει πολύ τη σχέση σας. Εάν είσαι single αυτή την περίοδο, όρισε τις προτεραιότητές σου πριν μπεις στη διαδικασία να ξεκινήσεις κάτι νέο. Όσο για τα οικονομικά σου, μην ξεχνάς ότι όσο αποσπάς την προσοχή σου από τον στόχο σου, τόσο θα χάνεις τον έλεγχο.

ΖΥΓΟΣ

Οι πρόσφατες διαταραχές που είχες στον ύπνο σου έχουν διαταράξει τις ισορροπίες στην καθημερινότητά σου και αυτό έχει επηρεάσει και την απόδοσή σου στη δουλειά. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να ξεκουραστείς, γιατί στο τέλος θα κάνεις κακό στην υγεία σου. Πολλοί από τους φόβους σου για τα οικονομικά σου είναι αβάσιμοι, αν σκεφτείς ότι έχεις σημειώσει μία πρόοδο. Συνέχισε στον σωστό δρόμο που έχεις χαράξει. Ο διαλογισμός ανοίγει το μυαλό και καταπραΰνει την ψυχή και σίγουρα θα σε βοηθήσει να κατευνάσεις τον άγχος σου και να μειώσεις τον εκνευρισμό σου. Θα σε βοηθήσει πολύ στις ερωτικές, αλλά και στις φιλικές σου σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα επαγγελματικά ζητήματα είναι σημαντικό να ακολουθούμε πάντα τη λογική μας και όχι την καρδιά μας. Ωστόσο κάποιες φορές μπορεί και το συναίσθημα να σε οδηγήσει σε σωστά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό σημείο και έχει έρθει η στιγμή να κάνεις μία μικρή σπατάλη για τον εαυτό σου. Ιδανική ημέρα για να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που σε απασχολούν με τον σύντροφό σου, αλλά και για να ξεκινήσεις κάτι νέο με ένα πρόσωπο που μπήκε πρόσφατα στη ζωή σου. Σε όλα το κλειδί είναι η επικοινωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το να τιμήσεις τις προτεραιότητές σου είναι βασικό για εσένα. Σε βοηθά να παραμείνεις ευέλικτη με το πρόγραμμά σου και σου δίνει και τον έξτρα ελεύθερο χρόνο που ζητάς με τους δικούς σου ανθρώπους. Η Σελήνη σε ενθαρρύνει να παραμείνεις παραγωγική καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολο στάδιο για αυτό μην δημιουργήσεις νέα χρέη που δεν μπορείς να αντέξεις. Άφησε ένα παράθυρο ανοιχτό σε μία νέα γνωριμία που θα έρθει στη ζωή σου. Μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι σημαντικό για εσένα. Εάν είσαι σε σχέση, τότε μην αφήσεις τίποτα να την χαλάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και θα δεις ότι θα σε οδηγήσει στον σωστό επαγγελματικό δρόμο που θα φέρει αποτέλεσμα. Για χάρη των οικονομικών αναγκών που έχουν παρουσιαστεί το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου, είναι σημαντικό να κάνεις κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Είναι για το καλό σου. Η Σελήνη σου υπενθυμίζει να διατηρείς την επικοινωνία με τον αγαπημένο σου σε υγιή επίπεδα προκειμένου αυτή η σχέση να προχωρήσει. Εάν είσαι single, σύντομα θα έρθει μία νέα γνωριμία στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια πιο προσεκτική εξέταση των επαγγελματικών σχεδίων σου είναι σημαντική για να μπορέσεις να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Έχεις κάνει μεγάλη πρόοδο, όμως ακόμη δεν έχεις εκπληρώσει όλες σου τις επιθυμίες. Τα οικονομικά σου χρειάζονται περισσότερη οργάνωση. Σίγουρα θα δεις στο άμεσο μέλλον τα έσοδά σου να αυξάνονται, όμως χρειάζεται να κάνεις καλύτερη διαχείριση γενικότερα με τα χρήματά σου. Είσαι αρκετά παρορμητική και αυτό μπορεί να σου στοιχίσει στην προσωπική σου ζωή. Συζήτησε με τον αγαπημένο σου πριν πάρεις μία τελική απόφαση. Μία συνειδητή επιλογή ενός νέου συντρόφου είναι αυτό που επιθυμείς εσύ που είσαι single αυτή την περίοδο.

ΙΧΘΕΙΣ

Η βιασύνη των συναισθημάτων σου μπορεί να φαίνεται σαν ένα ισχυρό κύμα που θα μπορούσε να καταστρέψει όλη την πρόοδο που έχεις σημειώσει μέχρι σήμερα στη δουλειά. Προσοχή λοιπόν σε ότι κάνεις. Τα υψηλά πρότυπα που έχεις θέσει απαιτούν δουλειά και καλύτερα οικονομικά. Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων προκειμένου να καλύψεις όλες τις επιθυμίες σου. Η διαχείριση των συναισθημάτων σου είναι σχεδόν το μόνο που μπορεί να σε βοηθήσει σήμερα στη σχέση σου. Εάν κάτι δεν προχωρά, τότε έχει έρθει ο καιρός να βάλεις μία τελεία. Να θυμάσαι ότι ένα τέλος είναι πάντα μία νέα αρχή…