Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 7/11/18

07 Νοε 2018 - 06:51 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 7/11/18

Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Ιδανική στιγμή για να δουλέψεις περισσότερο προς την επίτευξη των επαγγελματικών σου στόχων και να θέσεις τις προτεραιότητες στα οικονομικά σου. Θετική η επιρροή της Νέας Σελήνης στις ερωτικές σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Το επόμενο διάστημα θα σε απασχολήσει περισσότερο η ασφάλειά σου, αλλά και η επαγγελματική σου σταθερότητα. Θα μπεις στη διαδικασία να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Θα κάνεις τα πρώτα σου βήματα σε μία νέα σχέση ή οποία θα εξελιχθεί πολύ όμορφα. Εάν είσαι ήδη σε σχέση, τότε είναι σημαντικό να δώσεις περισσότερη σημασία στον αγαπημένο σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα επαγγελματικά σου θα πάρουν μία ανοδική πορεία και αυτό σε κάνει χαρούμενη. Τα οικονομικά σου επίσης βελτιώνονται καθώς με τη Νέα Σελήνη θα έχεις την ευκαιρία να αποδεσμευτείς από χρόνια χρέη που σε γέμιζαν άγχος. Τώρα πια στρέφεις το ενδιαφέρον σου περισσότερο στον αγαπημένο σου και στην ανάγκη σου να βελτιώσεις τη σχέση σου. Εάν είσαι single ένας νέος έρωτας θα εμφανιστεί στο προσκήνιο αυτό το διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχεις την ευκαιρία να δείξεις τα προσόντα σου και τις ικανότητές σου ακόμη περισσότερο στη δουλειά σου και θα φέρεις ακόμη πιο θετικά αποτελέσματα που θα κάνουν τους ανωτέρους σου να πετάξουν από τη χαρά τους. Στα οικονομικά σου υπάρχει μία κινητικότητα που δεν είναι απαραίτητα κακή. Θα σου γίνουν κάποιες προτάσεις που σίγουρα θα πρέπει να σκεφτείς για να δεις αν σε συμφέρουν. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να αλλάξεις την εμφάνισή σου, να δώσεις σημασία στην υγεία σου και να ανανεωθείς ακόμη περισσότερο. Εάν δεν είσαι σε σχέση, ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται στην προσωπική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις θετικά βήματα στην καριέρα σου και να δεις σημαντικά σχέδιά σου να παίρνουν σάρκα και οστά. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν και θα καταφέρεις να καλύψεις σημαντικές υποχρεώσεις σου. Όσο για την προσωπική σου ζωή, είναι πλέον εμφανές ότι έχεις πλέον αποφασίσει να προχωρήσεις τη ζωή σου και να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση είναι πολύ πιθανό να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε έναν έρωτα από το παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Θα καταφέρεις με επιτυχία να ολοκληρώσεις βασικά επαγγελματικά σχέδιά σου και θα δεις την καριέρα σου να εξελίσσεται ακόμη περισσότερο. Μία αγοραπωλησία που προσπαθείς εδώ και καιρό να κάνεις, σήμερα θα ολοκληρωθεί με επιτυχία. Τα χρήματα ωστόσο θα έρθουν σε εσένα σε δόσεις, για αυτό φρόντισε να τα χρησιμοποιήσεις με συνετό τρόπο. Η Νέα Σελήνη αποτελεί την ιδανική στιγμή για να δώσεις περισσότερο σημασία στον αγαπημένο σου, το σπίτι και την οικογένειά σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να ξεκινήσεις κάτι νέο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετά έντονη η σημερινή ημέρα για εσένα αγαπημένη μου, καθώς θα έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις να φέρεις εις πέρας. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν πάρα πολύ και θα κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Μία μικρή παρεξήγηση με τον αγαπημένο σου θα σε στεναχωρήσει πάρα πολύ, προσπάθησε να μην δώσεις μεγαλύτερη διάσταση από αυτή που πρέπει. Αν είσαι single αυτή την περίοδο, καιρός για νέες γνωριμίες…

ΖΥΓΟΣ

Σημαντική αλλαγή θα δεις στα οικονομικά σου, τα οποία θα βελτιωθούν αισθητά. Οι προσπάθειες που έχεις καταβάλει το τελευταίο διάστημα έχουν αποτέλεσμα. Τα επαγγελματικά σου επίσης έχουν πάρει την ανιούσα, έχεις φορτσάρει και αυτό φαίνεται. Στην προσωπική σου ζωή μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια και περιμένεις τη σχέση σου να βελτιωθεί ως διά μαγείας. Κάνε κάτι και εσύ για να βελτιώσεις τη σχέση σου. Εάν είσαι single, έχεις την εύνοια των πλανητών για να κάνεις κάτι νέο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στο δικό σου ζώδιο και θα φέρει σημαντικές εξελίξεις σε πολλά ζητήματα που σε απασχολούν, αρχικά με τα επαγγελματικά σου. Σημαντικές οι αλλαγές που θα έρθουν. Μπορεί να αλλάξεις συνεργάτες ή δουλειά. Όπως και να έχει θα προσαρμοστείς άμεσα και εύκολα στις αλλαγές. Τα οικονομικά σου επίσης θα έχουν πολλά οφέλη από το νέο φεγγάρι και θα καταφέρεις να κλείσεις υποχρεώσεις που σε απασχολούσαν. Όσο για την προσωπική σου ζωή, εδώ τα χαμόγελα αυξάνονται είτε είσαι σε μία σχέση είτε όχι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς αρχικά εσύ και στη συνέχεια να βοηθήσεις και τους συνεργάτες σου για να κάνετε όλοι μαζί το επόμενο βήμα στη δουλειά σας. Τα οικονομικά σου θέλουν έναν καλύτερο προγραμματισμό για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις περισσότερο στις υποχρεώσεις σου. Ένα ταξίδι είναι εύκολο να οργανωθεί το επόμενο διάστημα και θα έχεις την ευκαιρία να το κάνεις με τον αγαπημένο σου. Ευεργετική η μέρα για εσένα που δεν είσαι σε σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επαγγελματικοί στόχοι σου θα αρχίσουν να υλοποιούνται γεγονός που θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό σου στόχο. Τα οικονομικά σου έχουν σκαμπανεβάσματα, γεγονός που σε έχει ανησυχήσει. Με τις κατάλληλες κινήσεις θα δεις τα πράγματα να αλλάζουν θετικά. Στην προσωπική σου ζωή, το νέο φεγγάρι φέρνει πολλές αλλαγές. Θα κάνεις μία νέα αρχή με τον αγαπημένο σου και μπορεί να πάρετε και την απόφαση να προχωρήσετε παρακάτω. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μία γνωριμία θα γίνει και σε αυτό θα σε βοηθήσει κάποιο πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειες σου για να καταφέρεις να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο τα επαγγελματικά σου. Στα οικονομικά σου βλέπεις συνεχώς να γίνονται αλλαγές προς το καλύτερο (με μερικά πισωγυρίσματα) και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ακόμη πιο θετικά βήματα με τη βοήθεια που θα λάβεις από ένα φιλικό σου πρόσωπο. Στα αισθηματικά σου πρέπει να δώσεις περισσότερη σημασία και να μην θεωρείς δεδομένο τον σύντροφό σου, γιατί θα χαλάσεις ακόμη περισσότερο τη σχέση σου μαζί του. Εάν είσαι μόνη σου, μία νέα γνωριμία θα σου αλλάξει τη ζωή.

ΙΧΘΕΙΣ

Ιδιαίτερα θετική η σημερινή ημέρα για εσένα αγαπημένη μου, καθώς θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω εδώ και καιρό. Στα οικονομικά η τύχη είναι με το μέρος σου και θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποχρεώσεις του παρελθόντος. Όσο για την προσωπική σου ζωή, η Νέα Σελήνη φωτίζει τη σχέση σου και σου δίνει την ευκαιρία να την ανανεώσεις. Εάν είσαι single, να ξέρεις ότι σύντομα αυτό θα αλλάξει και ένας νέος άνθρωπος θα εμφανιστεί στη ζωή σου.