Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 9/11/2018

09 Νοε 2018 - 06:30 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 9/11/2018

Ο Ζυγός σε τρίγωνο με τον Άρη φέρνει περιπέτεια, φλερτ και πολλές γνωριμίες…

ΚΡΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σου βαίνουν καλώς και νέες συνεργασίες ευνοούνται. Προσοχή στα οικονομικά σου, μην κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Απέφυγε σήμερα να κάνεις επικοινωνιακά λάθη με τον αγαπημένο σου, γιατί θα έρθετε σε ρήξη, χωρίς να το θέλεις. Για εσένα που δεν είσαι σε σχέση, ευνοούνται οι νέες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευκαιρία να τακτοποιήσεις κάποια επαγγελματικά θέματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα και δεν χωρούν άλλη καθυστέρηση. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό επίπεδο, για αυτό φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα ρισκάρουν τον προϋπολογισμό σου. Καιρός για ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, για εσένα που δεν είσαι σε σχέση. Εάν έχεις σύντροφο, γιατί τον παραμελείς;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι έτοιμη για πολλές αλλαγές στη δουλειά σου, που θα φέρουν σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα, αλλά και στα οικονομικά σου. Προσοχή όμως, θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις που θα σε εκνευρίσουν. Στην προσωπική σου ζωή, είναι η ώρα να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις τη σχέση σου. Εάν είσαι single, τα άστρα ευνοούν τις νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ευστροφία σου και η εργατικότητά σου θα φέρουν αποτέλεσμα στη δουλειά σου και θα προλάβεις άμεσα να κάνεις κινήσεις για να σώσεις καταστάσεις που όδευαν προς καταστροφή. Τα οικονομικά σου αλλάζουν και αυτό φαίνεται. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που σε έχουν ταλαιπωρήσει πολύ εδώ και καιρό. Όσο για την προσωπική σου ζωή, είναι η ιδανική μέρα για να αφιερώσεις χρόνο στον αγαπημένο σου. Για εσένα που είσαι single, οι πλανήτες ευνοούν μία νέα γνωριμία που θα σου αλλάξει τη ζωή.

ΛΕΩΝ

Κράτησε χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και μην αφήσεις τίποτα να προδώσει τη μεγάλη ιδέα σου. Δεν είναι ακόμη καιρός, δεν θα το αποδεχτούν εύκολα οι συνεργάτες σου. Έχεις αρκετές υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν και σε γεμίζουν άγχος. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και θα βρεις άμεσα μία λύση. Στην ερωτική σου ζωή, πρέπει να κάνεις μία προσπάθεια για να την βελτιώσεις. Εάν δεν είσαι σε σχέση, αναζήτησε έναν νέο σύντροφο, μην μένεις άλλο μόνη σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάνε κινήσεις για να βελτιώσεις τα επαγγελματικά σου και να αλλάξεις τις συνθήκες εργασίας σου. Μόλις βάλεις μία τάξη, θα αισθανθείς αμέσως καλύτερα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάστασή τους, για αυτό απέφυγε να κάνεις περιττές αγορές. Μην αδιαφορείς για τον αγαπημένο σου, γιατί αυτή η στάση δεν θα σου βγει σε καλό. Εάν δεν είσαι σε σχέση, καιρός να κάνεις μία καινούρια γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Οι εξελίξεις στη δουλειά σου σε βοηθούν να ολοκληρώσεις σημαντικές επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχεις αφήσει ανοιχτές. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς την εύνοια των πλανητών. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν γιατί το τελευταίο διάστημα έχεις κάνει κάποιες κινήσεις που σε έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην έρθεις σε αντιπαράθεση σήμερα με τον σύντροφό σου, δεν υπάρχει λόγος να τσακώνεστε για ανούσια πράγματα. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μην βιαστείς να κάνεις κάτι νέο στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδανική στιγμή για να κάνεις μερικές αλλαγές που θα οδηγήσουν στην επιτυχία των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων. Τα οικονομικά σου έχουν μικρή άνοδο, μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Όσο για την ερωτική σου ζωή, εδώ χρειάζεται περισσότερη προσοχή. Συζήτησε με τον αγαπημένο σου τι πρέπει να γίνει για να μπορέσετε να βελτιώσετε τη σχέση σας. Εάν είσαι single, άρπαξε την ευκαιρία για μία νέα γνωριμία που σου χαρίζει απλόχερα το πλανητικό σκηνικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δώσε προτεραιότητα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις που είναι βασικές και μην κάνεις 100 δουλειές ταυτόχρονα γιατί δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Ευκαιρία σήμερα να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ευνοούνται οι νέες συμφωνίες. Στην προσωπική σου ζωή απέφυγε τις αντιπαραθέσεις με την οικογένειά σου και ειδικά με τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, σύντομα θα έρθει η γνωριμία που τόσο πολύ θέλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρειάζεται να κάνεις κάποιες κινήσεις ακόμη για να σταθεροποιήσεις τα επαγγελματικά σου. Απέφυγε για σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν στα οικονομικά σου. Στα αισθηματικά σου τώρα τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα. Μην έρθεις σε ρήξη με το σύντροφό σου. Η περίοδος αυτή ευνοεί τις νέες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καιρός να θέσεις σε εφαρμογή τα νέα σχέδιά σου, είναι η ιδανική στιγμή για κάτι φρέσκο. Μην κάνεις συζητήσεις για τα οικονομικά σου, αν στο τραπέζι τεθεί κάτι που δεν συμφέρει. Στην προσωπική σου ζωή τα άστρα ευνοούν τις αλλαγές και για εσένα που είσαι σε μία σχέση, αλλά και για εσένα που αυτή την περίοδο είσαι μόνη σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Πολλές προβληματικές καταστάσεις στη δουλειά σου βρίσκουν επιτέλους τη λύση που έπρεπε. Η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να έρθεις πιο κοντά με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου έχουν σκαμπανεβάσματα. Κάλυψε τις υποχρεώσεις σου και μην κάνεις περιττές αγορές. Όσο για την προσωπική σου ζωή, σήμερα θα περάσεις πολύ όμορφα με τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μία νέα γνωριμία έρχεται στη ζωή σου και θα εξελιχθεί σε κάτι σημαντικό για εσένα…